WIZZ AIR - 35

• 51 022
  • 983
  •   1
Отговори
# 555
  • Германия
Здравейте, лекарства в ръчния багаж може ли да се носят?
И машата за коса от ръчния багаж изважда ли се  при проверката?
Предварително благодаря Simple Smile
Да (за лекарствата), за машата зависи от проверяващия, понякога само питат дали има електроника и т.н.

# 556
Лекарствата, ако са сиропи, трябва да са в опаковка до 100 мл, за хапчета няма проблем.

# 557
Машата не е електроника. 😊

# 558
  • Германия
Машата не е електроника. 😊
Знам, но пък да видиш един майтапчия в Дортмунд как питаше " имате ли в ръчния си багаж лаптоп, водоварка, микровълнова печка..?" Joy

# 559
Права си, че винаги има опасност такива глупаци да ти превърнат пътуването в кошмар.
Вместо човек да се наслаждава на приятно прекарване се притеснява като пред изпит дали ще мине успешно.

# 560
  • София
За маша, както и преса, сешоар-няма проблем, но ако носите нещо с батерии, е добре да го извадите, като минавате през проверката.
Правило е да се вадят лаптопи, телефони, но не се сещаме за апарат за кръвно, ел четка и подобни.

# 561
Е те всеки път си казват какво да извадите. Ако не кажат, пък потрябва, ще ви кажат после. Няма драма, освен ако не остава половин минута до затварянето на гейта

# 562
  • ПЛОВДИВ
РуК, терминал 2 ли? Защото той и 1 е отворен, ама там няма нищо.
На Терминал 2, най-малкото работи нещо като нон стоп в ъгъла (в лявата страна на входа) и предлагат кафе и в 4ч сутрин.
Поне в толкова най-рано съм била на летището.

Sesylle Flowers Hibiscus ,благодаря за включването! Не зная кой е терминала, не съм пътувала от София.За мъжа ми става дума,ще лети за Брюксел, но в София ще пристигне около полунощ, а полета му е рано сутринта, та затова попитах , дали е отворено, за да изчака полета си на летището.

Дано да не е късно, но мога да Ви посъветвам да преспи в АТМ хотел и на сутринта ще го закарат до летището.

# 563
На летището в Единбург ми извадиха пресата за коса и я минаха отделно на скенер само нея.

# 564
Здравейте, за пръв път ми се налага да купя билети за мен и мъжът ми с различни ценови категории. Как се процедира в този случай, отделно ли правя покупката на двупосочен билет за мен и него, тъй като заедно не ми дава опция да избера др ценова категория. Искам единия билет да е 32 кг. чекиран багаж, а др да е най-икономичния. Благодаря.

# 565
Или купуваш отделно, или купуваш еднакви без багаж и после добавяш един багаж

# 566
Здравейте! Колко по-рано е разумно да се купи билет? Аз възнамерявам да пътувам през април. Дали е добре да си купя сега билет?

# 567
Сега ако е около Великденските празници, а ако не е - аз бих изчакал още месец-два.

# 568
  • София
Здравейте, имам Wizz Discount, който изтича след месец. Въпросът ми е, ако сега си купя билети с отстъпката от wizz discount, мога ли след време по същата резервация да добавя багаж (или priority) на цени с отстъпка (след като ми е изтекло членството) или ще ми го таксуват по стандартна тарифа?

# 569
Влизам с (предполагам глупав и вече обсъждан) въпрос.
Ако аз имам членство и закупя билет за себе си  и за още един човек, но в последствие се окаже, че аз не мога да пътувам, има ли проблем за пътуването на другия човек?

Общи условия

Активация на акаунт