WIZZ AIR - 35

• 50 941
  • 983
  •   1
Отговори
# 660
  • у нас
Здравейте, имам онлайн чек ин и бордни карти в pdf на телефона. Няма къде да ги разпечатам а полета е след 6 часа. Има ли някой идея дали мога д покажа pdf бордн карта от телефона.

Вече е късно за този полет, но може да помогне на друг. Да, може да покажете пдф картите, но може да си направите и скрийншот и да показвате него.

# 661
  • Пловдив
Гледах полети до Малага, Катания и нямат през януари...?  Thinking

# 662
Здравейте,
имам следния въпрос.
Има ли опция при уиз да се купува застраховка, в случай че по някаква причина не може да се лети...и съответно да се направи промяна в датите най-малкото или и в датата и в дестинацията на пътуването?

# 663
  • София
Здравейте.
Мога ли да закупя наведнъж три различни  билета - два - BASIC, и един - WIZZ GO FAMILY в посока? Мисля да купя WIZZ Discount Club стандартно членство. Също мога ли по време на резервацията да закупя стандартно членство, защото ми излиза групово /най-вероятно защото сме трима/?
Мога ли да си купя първо WIZZ Discount Club стандартно членство и след това билетите. При трима пътника, отстъпка ще има за двама. За да сме тримата заедно /единият пътник е дете на шест години/ без да купувам места, билетите трябва да са купени наведнъж?

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 10:31 от verabel

# 664
  • Варна
Трябва първо да купиш два билета, за титуляра +1, заедно с билетите се купува и стандартното членство. След това купуваш отделно билета на третия човек който ще е без отстъпка.

Без купени места няма гаранция да са едно до друго местата.

# 665
  • София
Flash, благодаря ти! А ако кандидатствам за кредитна карта DSK-Wizz Air и ме одобрят, ще мога ли да си закупя всичките билети с отстъпка за предстоящото ми пътуване? Има риск да се увеличат цените, защото пътуването ни е 22,23.12-27.12.2019 г. Не зная дали си струва да кандидатствам за такава карта. 50,00 лв ли й е годишната такса? И двугодишен ли е договорът?

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:39 от verabel

# 666
Да, картата ДСК Уиз дава групово членство, обикновено става активно много бързо, но понякога има и засечки.
Винаги можеш да се откажеш от картата

# 667
  • София
Мога да се откажа, но ще трябва да си платя годишната такса/и, зависи от срокът на договора.

# 668
Мога да се откажа, но ще трябва да си платя годишната такса/и, зависи от срокът на договора.
Таксата е годишна, от година на година
Не се иска да плащаш 2 години мисля

# 669
  • София
Ако днес резервираш, получаваш 5 евро отстъпка от членството.

# 670
Картата на ДСК е валидна три години, 50 лв годишна такса, която се начислява след година.
Казаха ми, че ако се прекрати предсрочно, се заплаща според броя на месеците.
Получавате с нея членство 1+5.

# 671
  • София
Благодаря ви за отговорите!
Попълних бланката и реших да изчакам, дано цените не се променят!

# 672
По-добре не чакай... този период за пътуване е скъп, а за картата ще са необходими няколко дена.

# 673
Здравейте!

На 25.12 ще пътувам за Меминген и двупосочният билет е 265 евро.. преди седмица беше 200 е , та въпроса ми е дали ще го смъкнат когато наближи времето на полета или е  по-вероятно  да дигнат цената, заради празниците?

# 674
Здравей, аз също ще съм с този полет и силно се надявам цените да паднат, но едва ли. Следя ги от два месеца горе - долу и за съжаление само им се покачва цената.

Общи условия

Активация на акаунт