WIZZ AIR - 35

• 50 964
  • 983
  •   1
Отговори
# 675
по празниците цените не падат, даже може да свършат местата

# 676
  • Бургас
Привет,
някой получавал ли е обезщетение при закъснял полет ?

# 677
  • Монтана
Аз съм получила обезщетение при закъснение на полет

# 678
  • у нас
А някой получавал ли е обезщетение за полет, който вместо да кацне в един град, каца в друг?

# 679
  • Бургас
Аз съм получила обезщетение при закъснение на полет
Може ли да споделите как процедирахте, чрез фирма или лично. Оказва се че ако полета е закъснял повече от 3 часа дължат обезщетение.

# 680
Здравейте!

На 25.12 ще пътувам за Меминген и двупосочният билет е 265 евро.. преди седмица беше 200 е , та въпроса ми е дали ще го смъкнат когато наближи времето на полета или е  по-вероятно  да дигнат цената, заради празниците?
Не, не вярвам да паднат. Миналата година до последно се ослушвах и купих скъпи билети.
Тази година, лятото взех билети по 234 лв. двупосочен, по празниците за немско. Единствено до сега смениха датата за връщане със следващ ден.

# 681
Виждам че Уиз вече не летят до Виена.
Намерих някаква нова авиокомпания, някой пробвал ли я е?
Знам че не е точното място, но все пак.

# 682
  • София (Възраждане)
Лауда ли имаш предвид. Това си е Раян, с австрийски персонал летят, няма разлика.

# 683
Лауда ли имаш предвид. Това си е Раян, с австрийски персонал летят, няма разлика.

Да, точно тях.

# 684
А как така сменят дата за полета? Това наистина ли е възможно и как информират пътниците???

# 685
Като си купуваш билета оставяш имейл и телефон, точно за да те уведомят, ако има някакъв проблем

# 686
  • sf
А как така сменят дата за полета? Това наистина ли е възможно и как информират пътниците???
Сменят, сменят, така ми прецакаха един мач в Барселона, но пък ми върнаха парите с 20% отгоре и ми спестиха маса пари за нощувки и ядене. 🤣
Ако има нещо, пращат имейл.

# 687
Мога ли да взема в ръчния си багаж самобрасначка при полет с WizzAir

# 688
При нискотарифни ми се е случвало малко да изтеглят или забавят часа на полета, но си го пишеше в билета- да се провери седмица по-рано. А беше и преди доста години. Но с Уиз не знаех, че има такъв вариант. Мерси.

# 689
  • sf
И Уиз са нискотарифни 😉

Общи условия

Активация на акаунт