WIZZ AIR - 35

• 50 815
  • 983
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Здравейте, утре летя и сега забелязах, че съм се чекирала с четвъртото си име, а фамилията ми е с тире. В опит да добавя моминското ми име имам такса от 180лв. Искам да ви попитам дали да търся кол центъра утре сутринта или направо да плащам. По принцип често летя, грешката е абсолютно нелепа.

# 856
  • sf
Нищо не плащайте,ще минете и така.

# 857
  • Варна
Нищо не плащайте,ще минете и така.
Голяма глупост сътворих, ще ме включат в често задавани въпроси . Просто чекирах семейството и сложих общата фамилия. Малко е риск, може пък да не ме качат.

# 858
  • sf
Ако правилно разбирам сложената фамилия и вие я имате. Не мисля, че ще е проблем.

# 859
Някой може ли да ми даде идея за полет от Варна , с който да отид аи да се върна в рамките на един ден.. няма значение къде../ Малко странен въпрос, но искам да кача малкия на самолет, та../ Мислех Варна Лутън . В Понеделник имат полет от Варна в 6.55, но не ми дава да резервирам връщането в същият ден.. Явно има минимално време, между двата :///

# 860
  • София
А защо не до София, с Бг еър? Имат полети 3 пъти на ден. Редовно се ползват за командировки за един ден. Погледнете за билети и vayama.com, често са на по-добри цени от сайта на България еър.

# 861
Някой може ли да ми даде идея за полет от Варна , с който да отид аи да се върна в рамките на един ден.. няма значение къде../ Малко странен въпрос, но искам да кача малкия на самолет, та../ Мислех Варна Лутън . В Понеделник имат полет от Варна в 6.55, но не ми дава да резервирам връщането в същият ден.. Явно има минимално време, между двата :///

# 862
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, понеже съм чела, че понякога авиокомпаниите продават повече билети от местата и свалят пътници, доброволно или не, имате ли наблюдения, дали това го правят и по Коледа и издават ли някакъв документ, с който можеш да удостовериш пред застраховател, че действително не са те допуснали, а не си пропуснал да се явиш сам? Надявам се да не ми се случва, но искам да съм подготвена, все пак, ако се наложи

# 863

Абсолютно същото искам да направя и аз. Grinning от Варна. На мен ми се иска Милано, Бергамо защото е красиво и ще хапнем пици и пасти и хубав сладолед. Иначе от София има избор за такъв полет , но ми е много много далеч. Аз съм в Бургас. А вие може да погледнете и от Букурещ. Ако откриете нещо от Варна моля споделете. Wink
Много ми харесват новите дестинации от Букурещ- Севиля и Прага .

# 864
  • sf

Купи си връщането на отделна резервация.

# 865
Всъщност, идеята не е толкова лоша Simple Smile Имате ли идея (за да не отварям град по град, може някой да ползва такива линии и да знае) до кои дестинации от Букурещ или София (за Варна съм почти сигурна, че няма) има повече от 1 полет дневно?

# 866
Бергамо, Лондон от София
За Варна има скриншот по-горе

# 867
  • София (Възраждане)
Е Бергамо как, отиване с Уиз, връщена същия ден с Раян ли?

# 868
Да, Уиз и Райън

# 869
До Бергамо гледах, че Раян имат и ранни полети„ в понеделник например.

Общи условия

Активация на акаунт