WIZZ AIR - 35

• 50 822
  • 983
  •   1
Отговори
# 900
Не знам дали ще спират полетите, или просто ще донаместват разписанието
В момента са четвъртък и неделя полетите, бяха ги сложили в събота и вторник след март месец..
Rayan ще летят Варна - Виена във вторник, четвъртък и събота

# 901
Не знам дали е само за полетите до Валенсия, но за два полета в рамките на месец са много стриктни за багажа. Вчера пак проверяваха масово размерите и караха хората да си доплащат.

# 902
В кой багаж мога да сложа професионален апарат, бижута като обеци,гривни и пръстени и лекарства (ампули)  с рецепта ( има игли и спринцовки) ?

# 903
Аз бих в ръчния.

# 904
В кой багаж мога да сложа професионален апарат, бижута като обеци,гривни и пръстени и лекарства (ампули)  с рецепта ( има игли и спринцовки) ?
Апарата бях сложила в ръчния като пътувах преди седмица, но статива предпочетох за по-сигурно в чекирания.

# 905
  • Германия
Електроника и ценности, както и лекарствата в ръчен багаж. На проверката за сигурност за всеки случай показваш и рецептата заради спринцовките.

# 906
Здравейте, имам въпрос относно местата в самолета. Може ли в деня на полета да се купят и знаете ли каква е цената (ориентировъчно) нямаме претенции, важно е просто да сме един до друг.

# 907
Всичко без иглите според мен може в ръчен багаж. Дори и с рецепта да са, игли в ръчен багаж принципно не се се позволяват, освен ако може би състоянието на пътника не изисква да бъдат с него на полета. Най-много да Ви накарат да ги оставите и после да си ги закупите от мястото, където отивате.

# 908
Здравейте, имам въпрос относно местата в самолета. Може ли в деня на полета да се купят и знаете ли каква е цената (ориентировъчно) нямаме претенции, важно е просто да сме един до друг.

Купете си ги онлайн. Цената зависи от това какви места са останали и на място ще е най-високата възможна

# 909
Здравейте! Няма гаранции, че в деня преди полета ще има две места един до друг! Относно цените за резервиране на места не знам как се променят във времето, но при свободни места обикновено и без резервация настаняват хората, пътуващи заедно един до друг! Без резервация нищо не е сигурно! Ако настоявате да сте заедно по- добре си закупете места.

# 910
  • Варна
Здравейте, някаква идея какво се случва с полетите от Варна до Виена и обратно? Имахме купени билети 3 семейства с много деца )общо 14 човека) за дати 29 март - 1 април. Тази нощ сме получили мейли, че полетът ни е отменен. Тъй като датите ни са гъвкави, реших да резервираме съседни дати и бам - до края на годината няма полети.... В шах сме. Ще звъня днес на телефона, да видим какво ще ни кажат, но така или иначе, конкретно нашето семейство трябва да бъде във Виена пролетта за ортопедичен преглед на две от дъщеричките ни,д ругите семейства щяха да са с нас за компания и посещение на зоопарка и Пратера с децата....
Току Що пробвах, излизат ми полети Варна-Виена.

# 911
  • In transit
И аз проверих, има си полети до Виена след април.

# 912
За пръв път резервирам билет в WIzz air и изобщо самолетни билети...
Полетът е на 24.12. Стигам до графата с местата. Даде ми препоръчани, после реших да избера и ми начисли 60 лв такса. Сега колкото и пъти да започвам наново резервацията, местата си са все същите заедно с таксата. Как да ги променя? Има ли опция да не си ги плащаш, съответно и да не си ги избираш?

# 913
Не е задължително да избираш места. Започнете съвсем отначало и не трябва да ги има. Иначе ако не става затвори прозореца, инкогнито режим...

# 914
За пръв път резервирам билет в WIzz air и изобщо самолетни билети...
Полетът е на 24.12. Стигам до графата с местата. Даде ми препоръчани, после реших да избера и ми начисли 60 лв такса. Сега колкото и пъти да започвам наново резервацията, местата си са все същите заедно с таксата. Как да ги променя? Има ли опция да не си ги плащаш, съответно и да не си ги избираш?

Anguished  60 лв за място...
мислех, че са около 10 евро.

Общи условия

Активация на акаунт