Хотелите във Велинград - 11

• 45 895
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Здравейте,
аз бях с дъщеря ми в Роял в нощта на пожара, жалко за спато беше хубаво, както и отношението на 90% от персонала. Когато го ремонтират пак ще отидем.
Няма хотел във Велинград който да не пуска външни хора, но и никъде не е натоварено- пренаселено, явно пускат според капацитета си.
Била съм и в Акватоник и там ми харесва "Спато", но нямат външен басейн и според мен в този хотел не е подходящо за деца.
около Клептуза не мирише, но освен за разходка за друго не ходете, ако не искате да си развалите почивката
[/quote]
 Защо не е подходящ за деца?
[/quote]

Вече са ви отговорили, в Акватоник, няма басейни за плуване, децата затова искат басейн, а не за масажи и фитнес. Макар, че в тези 2 акватонични басейна да имаше и деца, но какво да ги правят родителите, като нямаше подходяши такива за тях и да, не е приятно за почиващите и да, аз не бих завела детето си там, нищо че е на 8-9 години.

# 196
Да попитам колко дни предварително си резервирате стая в Свети Спас за да сте спокойни ,че ще има свободни за желаните от вас дати? И моля кажете кой етаж или гледка са по-приятни...а може би и коя пък част от хотела  не е много удачна(като шум или нещо друго)?

# 197
  • София
Здравейте, търся приличен хотел с топъл външен минерален басейн и на добра цена. Искам да направя подарък за рожден ден, като резервирам уикенд за такъв хотел, затова търся препоръки.

Място Велинград, външен топъл басейн, със закуска, по възможност с прилични цени в ресторанта, а ако има и музика вечерта, ще е направо идеално.

# 198
  • София
Габи, Рич или Двореца, прегледай Simple Smile Рич има и жива музика от време на време в механата.

# 199
Да попитам колко дни предварително си резервирате стая в Свети Спас за да сте спокойни ,че ще има свободни за желаните от вас дати? И моля кажете кой етаж или гледка са по-приятни...а може би и коя пък част от хотела  не е много удачна(като шум или нещо друго)?
Зависи за кой сезон и кои дати. За Великден съм резервирала 2 месеца по-рано. Имаше много хора въпреки цената. Има 2 корпуса, единия не работеше.

# 200
  • София
Тази оферта За Роял заслужава ли си, никога не сме ходили въе Велинград, най-важното е водата в басейна да е топла. До сега в Римска баня и Хот спрингс най ни е харесало, но искаме малко разнообразие.

# 201
Габи, Рич или Двореца, прегледай Simple Smile Рич има и жива музика от време на време в механата.

Рич е изключително скъпарски хотел.3 пъти съм ходила там,но преди години,когато цените бяха поносими.След това,до колкото разбрах са му добавили още една звезда и сега цените граничат с лудост.Иначе е хубав хотел,с добра таверна.

# 202
Имах нещастието да почивам във Велинград, когато в Рич имаше чалготека до 8,30 сутринта при невъобразим шум, а аз бях настанена на 2 спирки с автобуса от мястото на събитието. Представям си в по-близък радиус какво са чували хората цяла нощ. Та нищо не може да ме накара на отседна нито в Рич, нито в Двореца, нито някъде наблизо при подобни изцепки, все пак Велинград не е Слънчев бряг и не ходим там, за да се напиваме и крещим до сутринта.

# 203
  • Точно където трябва
На Рич още му се носи славата. Не знам сега как е, но не бих припарила заради четени ужасии. А за 6 септември ми излизаше оферта в Букинг за 2 нощувки /2 възрастни и дете/ 1100лв.!!!

# 204
На Рич още му се носи славата. Не знам сега как е, но не бих припарила заради четени ужасии. А за 6 септември ми излизаше оферта в Букинг за 2 нощувки /2 възрастни и дете/ 1100лв.!!!

Добре си е хотела.Има си всичко,много е чисто и луксозно,храната е богата и добре приготвена.Но цените наистина много ги надуха последните 2 години.

# 205
Аз говоря за хотели, които НЕ настаняват деца.
В Арте, например, също ясно пишеше, че СПА зоната е забранена  за деца под... (не съм сигурна точно, затова оставям многоточие) години,  но такива влизаха. Мисля, че почти навсякъде е така.
На табелите на Спато в Арте пише забранено за деца под12г. Моят малкия беше на 4,5г и сам казваше, че не иска там,  усещаше че не е за него, не може да го привлече една сауна пред басейна и джакузито. Деца малки имаше само в басейните и джакузитата, на нас не ни пречат, защото сме семейство. На мен примерно ми действаше зле като видя някой “наднормен мазен” чичка с мазен врат/корем, който се хвърляше в басейна все едно е на море! Дори ми ставаше гнусно ако влезе/излезе от джакузито как ще влезем ние.

# 206
Тази оферта За Роял заслужава ли си, никога не сме ходили въе Велинград, най-важното е водата в басейна да е топла. До сега в Римска баня и Хот спрингс най ни е харесало, но искаме малко разнообразие.

Не е лоша офертата. 2 възрастни ли сте, деца има ли? Питам защото това дооформя общата цена, която ще заплатите. Ние искахме между Коледа и Нова година да сме там, та ги гледах тези ваучери, но за тези дати те не стават. Та пратих запитване към хотела и ми пуснаха много добра оферта, т.е. по-добра от ваучерите. Но сме 2 възрастни с дете на 12 години, та всъщност се броим за 3-ма възрастни.
Иначе хотелът е много добър. Водата е топла навсякъде с изключение на големия басеин, но той е за плуване, така че е нормално да е по-хладен. Често външното джакузи е доооста топло. Иначе в сайта на хотела са описани подробно басеините и температурата им. Grinning

# 207
В Рояла няма голям външен топъл басейн. Има малки басейни (топила) и 2 джакузита отвън. Вътрешните басейни всички са топли, с различна температура - 2 за възрастни и 2 за деца. Ако не ходите по празници външните басейни ще са празни и ще ги ползвате с удоволствие. Хотела и храната са хубави.

# 208
Little Rain, а къде има голям външен топъл басеин? И колко е голям? Grinning

# 209
Little Rain, а къде има голям външен топъл басеин? И колко е голям? Grinning
Арте и Акватоник имат големи топли външни басейни, но са значително по-скъпи. Във Велина казват, че басейна е голям и топъл, но не сме го посещавали. Изглежда поостарял, а и тук има мнения, че храната не е хубава. Ако не държите да ползвате Спа и ще ходите във Велинград само заради водата, може да проверите и семейни хотели - имаше на предната страница добър отзив за семеен хотел Ив. В хотел Далия има хубав и топъл външен басейн, но е в Каменица, краен квартал и ще трябва навсякъде да ходите с кола.

Общи условия

Активация на акаунт