Хотелите във Велинград - 11

• 46 531
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, моля за съвет спешно. Искам да резервирам за скорошни дати за 3 нощувки да пробвам най-после този Роял спа. Въпросът ми е има ли разлика в двойни стаи лукс или обикновени. Искам задължително да е с тераса и да е тиха стая, защото ще бъдем без деца (да не е към площадка примерно), да е по-тиха. Ако гледа към борчета ще е супер, но чак толкова не вярвам да имаме късмет. Имаме голяма нужда да отпуснем малко и починем. Идеята е моя, реших да рискувам и дано не се проваля, че тази Аура вече ми писна. Поне за стаята...да уцеля, то басейните, толкова сме притеснени, че май там и ще си останем.
Да знам при резервация какво да помоля за терасата особено ми е важно (може и да имат всички, ама нали не съм ходила..)

# 331
  • София
Фенси, всеки тук пише личното си мнение. Преди 20, преди 30, коментирахме какъв е бил хотелът и защо го харесваме и защо може би /дано не е така, вече няма да го харесваме/. Не мога да разбера защо тук трябва някой да ми съобщава какъв бил вкуса на този или онзи. Ми ходете си в Арте, Макси или там където искате, без да правите квалификации. То соц храна, пък оркестър, не знам си какво. Тумбите роми в басейна на  Инфинити и на мен не ми харесват, но не обвинявам някой, че ходи там, нали?
Кога сте били с тумби роми в Инфинити? Интересно ми е, защото той не е бюджетен хотел.

# 332
Аз лично съм засичала голямо семейство роми в Роял спа поне два пъти. Да ви кажа, имаха далеч по възпитано и нормално поведение от редица "българи" както в ресторанта, така и в СПА-то. Та "тумбите роми" го приемам за ниско ниво на развитие на този, който го употребява. Simple Smile Хората са еднакви, независимо от произход, цвят на кожата и т.н. Единствено ги отличава възпитанието, нивото на интелигентност и развитие на ценностната система. Simple Smile

fanfanito, просто при резервация помолете за тиха стая. Лукса са по-големи и имат мека мебел за разтягане. На сайта им има много снимки в секция настаняване.

# 333
Не си мислете пък, че ромите ходят само в евтините хотели. Точно скъпото и лукса ги привлича.

# 334
Аз лично съм засичала голямо семейство роми в Роял спа поне два пъти. Да ви кажа, имаха далеч по възпитано и нормално поведение от редица "българи" както в ресторанта, така и в СПА-то. Та "тумбите роми" го приемам за ниско ниво на развитие на този, който го употребява. Simple Smile Хората са еднакви, независимо от произход, цвят на кожата и т.н. Единствено ги отличава възпитанието, нивото на интелигентност и развитие на ценностната система. Simple Smile

Тумбите роми бяха поне 50 човека и да бяха роми и не много възпитани, ако и за теб пушенето на електронна цигара в спа център и асансьор са нещо неприемливо, иначе не знам. За скачането в басейна на главата ми също им направих забележка, но това го правят доста хора, на които също им куца възпитанието. И да - хората си ходят и по скъпите хотели. Много моля да не се коментира ниво на интелигентост и развитие на ценностната система, защото всеки от вас достатъчно писа и може да се направи обоснован извод за неговите. Ще го напиша така, че да ме разберете "Престанете да повдигате стари дискусии и да се заяждате".

# 335
  • Mostly in my mind
В Св. Спас август  също имаше роми. Но не са ми направили по никакъв начин лошо впечатление. Simple Smile
Фани, стандартните двойни стаи в Роял спа са като кутийки. Адски малки са. Ние сме били с тераса. Но пък щом ще сте без деца, може и да ви устроят, знам ли. Въпрос на виждане.

# 336
Лолита, благодаря))
Снощи до малките часове се чудих. Не сме били в Рояла, но и в Инфинити гледам оферта, който ще излезе сигурно по-евтина дори за 3 дни. Ама пък дали ставаме за там не знам вече, не сме петзвездни много, та..Просто искам малко да мръднем, отвори се период, а и се натоварихме психически. Не знам за други подходящи места, пък и заради водата реших пак Велинград, но друг хотел да пробваме. За Акватоник е безумно се оказа, от Св. Спас нещо се отказах, бе бръмнах, на Рояла ми излиза 650 лв някъде, ми много ми е . Ше звъня днес, пък да видим...

# 337
  • на земята
Лолита, благодаря))
Снощи до малките часове се чудих. Не сме били в Рояла, но и в Инфинити гледам оферта, който ще излезе сигурно по-евтина дори за 3 дни. Ама пък дали ставаме за там не знам вече, не сме петзвездни много, та..Просто искам малко да мръднем, отвори се период, а и се натоварихме психически. Не знам за други подходящи места, пък и заради водата реших пак Велинград, но друг хотел да пробваме. За Акватоник е безумно се оказа, от Св. Спас нещо се отказах, бе бръмнах, на Рояла ми излиза 650 лв някъде, ми много ми е . Ше звъня днес, пък да видим...
За Инфинити къде гледате за оферта?
Благодаря

# 338
  • тук и там
Ако ви излиза по-евтино във Инфинити-отидете там.Аз не бих се колебала..

# 339
  • Mostly in my mind
Що се отказахте от Спас?

# 340
В момента в onfire.bg има за Инфинити оферта, има също и за Рояла.Погледнете там!
Има и за Актатоника и не са безумни цените, но явно зависи заетостта как е!

# 341
Здравейте, точно там гледах снощи и смятах. Сега пак заседнах, че имах работа и пак ще смятам, ама нещо се изнервих
ето я офертата за Инфинити, той бил 4 звезди, аз какво гледах
нещо съм се заблудила или не знам, защото после и сайтовете на хотелите гледах и ...
еми май колкото или дори една идея по-евтино ми идва от Рояла
за 3 дни за 2 възрастни
https://www.onfire.bg/bg/offers/oferta-za-hotel-infiniti-velingr … paign=pochivka.bg
Да се поправя, не е бил от онзи сайт
тук има Ласт минит и е изгодно за който иска да види за Инфинити
друг е сайта
https://travelcard.bg/deal/11377-hotel-infinity-spa-packeti-esen

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 12:49 от Анонимен

# 342
  • Варна
И в Арте имаше роми.Били в Инфинити,но било студено и в хотела,и в басейните.Пушеха в джакузито и външния басейн,пиеха си питиенцата и се забавляваха.Спасителят редовно приклякаше до тях и си говореха.Купон  Laughing

# 343
  • Русе
Здравейте, момичета!

Не съм отсядала във Велинград досега, затова бих искала да попитам, кой хотел бихте ми препоръчали от Роял Спа, Вела Хилс, Инфинити и Акватоник.
От прочетеното дотук мисля, че тези най се откроиха.
Търся хубаво спа и добра храна (закуска и вечеря).
Благодаря предварително! Simple Smile

# 344
  • Резерват "Северозапад"
Роял-а бих избрала:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт