Хотелите във Велинград - 11

• 46 534
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
https://www.aqua-dome.at/de/
Когато посетихме тази година Арте, ми напомни на този хотел Aqua Dome в Австрия. По база не могат да се сравнят, нашата е по-малка, но дизайн, атмосфера чистота, класа ни впечатли. Естествено и цена. Ние в Арте не бяхме в триъгълна стая:)

# 316
  • тук и там
Къде пък в Макси изкуствени цветя? Ходим от 7 години там, аз изкуствени цветя не съм видяла. Мирише на бор като излезеш на терасата ,до външния басейн на пътеката и когато  слизаш към града . Във Велина съм ходила когато беше станция на Министерски съвет или нещо подобно(сигурно съм била на 12-13 години).На една приятелка майка й работеше там ,иначе не пускаха -имаше бариера и портиер/охрана. Имаше хубава градина.вероятно са я запазили.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 11:10 от Kaisia

# 317
Ееее хайде, хайде. Няма по-голям кич във Велинград от Макси. От хотелите в които съм ходила. Тежкарският мрамор и грозните кожени мебели във фоайето, витата стълба тип Версай, древния Рим в помещенията около басейна, изкуствената зеленина по целия таван в Механата и фреските на Чудомир. Вътрешният им дизайнер яко се е гаврил.
Еклектика уникална! Иначе няма спор, че е на едно от най-добрите места в града.

Но аз не разбирам и изкуствената зеленина по фасадата на Роял Спа.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 15:21 от .♥.Fancy.♥.

# 318
  • тук и там
Ами забелязваме различни неща. На мен не ми пука по принцип за лобита,фоайе и т.н.Местоположението е супер,стаите са чисти и големи, има много басейни .Това ми е достатъчно.Обядваме  в ресторанта   на терасата понякога  , иначе си слизаме в града.Зоната около басейните е озеленена,има еко пътека ,гора до хотела, мирише на бор..На децата им харесва също..Ние ходим на семейна почивка,95 процента от денят си прекарваме покрай басейните..

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 13:37 от Kaisia

# 319
А точно ти защо се припознаваш в поста ми интересно? И  да, дано да запазят това, което е сега, не да го омутрят, че в Макси ми става лошо от изкуствените цветя.

Къде съм написала,че се припознавам? Написала съм,че от няколко дни върви такова съревнование, което е излишно. Ако сте решила,че се припознавам защото написах,че не съм тънкообидна,това е защото аз също споменах,че харесвам Арте и може би влизам в групата на хората,към които е отправен поста Ви.

# 320
Който каквото иска да си харесва, но не вкарвайте драми в темата моля. Чак пък и да не смее някой да си напише мнението....

# 321
Ами забелязваме различни неща. На мен не ми пука по принцип за лобита,фоайе и т.н.Местоположението е супер,стаите са чисти и големи, има много басейни .Това ми е достатъчно.Обядваме  в ресторанта   на терасата понякога  , иначе си слизаме в града.Зоната около басейните е озеленена,има еко пътека ,гора до хотела, мирише на бор..На децата им харесва също..Ние ходим на семейна почивка,95 процента от денят си прекарваме покрай басейните..

Ама хубаво. Но просто отговорих на вашият въпрос къде в Макси има изкуствени цветя. Та има на буквално целия таван на Механата.
А иначе на мен пък ми е много важно когато почивам, обстановката да не ме напряга по никакъв начин, вкл. и визуално.
За чистотата не съм много убедена. В единствения ни път в Макси малките два басейни/топила имаше мръсен кант на нивото на водата. И стаята не беше добре почистена. Трохи имаше около дивана.
По горните две причини никога не повторихме прехваления Макси.

Добавям. И имаше тиймбилдинг. Та по този повод единствената опция за вечеря беше в механата, заедно с пиещите служители на фирма Н. Само, че нас ни сбутаха в студената уж зимна градина.

# 322
Който каквото иска да си харесва, но не вкарвайте драми в темата моля. Чак пък и да не смее някой да си напише мнението....

А не мислите ли,че драмите ги вкарват хората,които изкарват Арте най-лошия хотел?!
И да - не посмях да си кажа мнението, а и не само аз! Със сигурност не ми се обяснява защо. То се вижда.

# 323
  • Пловдив
Изобщо не ми пука колко грозен, ЛИЧНО ЗА МЕН, е Арте, докато имам друг избор - Велина. Искам този избор да си остане в същия вид, защото  второ Арте не ми е ОК. Някой все още неразбрал???? Ходете си където ви харесва. Велина не ви харесва, ОК. Дори се радвам, че е така. Не ми пречи, че няма да се видим там. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 324
# 325
Всеки да ходи където пожелае! Всеки има право на собствено мнение-така е!
Да не спамим темата повече!

Приятен ден!

# 326
  • тук и там
Aз в механата на Макси не съм била, но ние ходим лятото.В  останалите части на хотела цветята са истински.
Последният път като ходихме останах леко разочарована,бях писала в какво точно се изразява разочарованието ми. Местоположението за мен е много важно,защото със децата излизаме из града,вечеряме  навън и т.н.
Иначе тези спорове около Велина ми идват ту мач..Trollface.Някои говорят за него все едно  е национално богатство ,а не хотел..

# 327
  • София
Препоръчвам Роял Спа, Вела Хилс, Инфинити. Все хубави места Wink

# 328
  • на земята
Препоръчвам Роял Спа, Вела Хилс, Инфинити и Арте, и четирите хотела ми харесват,потретвали сме в Роял Спа и Вела хилс.
Прекрасни са.

# 329
  • София
Препоръчвам Роял Спа, Вела Хилс, Инфинити и Арте, и четирите хотела ми харесват,потретвали сме в Роял Спа и Вела хилс.
Прекрасни са.
. За първи път отиваме във Велинград в Роял. Ще пиша мнение след това.

Общи условия

Активация на акаунт