⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 837
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Цеце,Софи, видяхме, че романтика и страст ще липсват - Кафкас ще го раздава вдовец, отглеждащ сам болния си син. Ще има драма, напрежение и болка! Надявам се на интересен сценарий, за да не си останем само с това красиво тяло и харизмата на Толга.

Феновете луднаха!

Цитат
On Fire 🔥
My champion 😍👊🥊
I look forward to good luck 🙏🙏❤️❤️❤️
💙Seni çok seviyorum❤️❤️❤️

# 181
Еми, той и в ''Сега и завинаги'' го раздаваше отначало вдовец, така че знам ли и тук какво ще да измислят сценаристите. Не възлагам големи надежди, по скоро мисля, че ще си останем само с ''едно хубаво тяло'' както каза. Дори не знам дали имам желание да го гледам, при такава голяма реклама обикновено филма е разочароващ, не знам ще видим като го пуснат.

И един очарователен Ийт Козан, който си остана гладен.

# 182

Цеце, ей сега Нур ще се погрижи за вечерята на Ийт Козан. Маминият хубавец не трябва да остава гладен, въпреки че няма да му се услади, нашето момиче е ядосано и както размахва ножа ... скандалът им е в кърпа вързан.

Но пък това е вечеря, подсладена с любов!

Скрит текст:

# 183
Добро утро.

# 184

Здравейте, момичета!

Всеки нов ден ни дава нещо ценно!
Възможността да живеем, да се усмихваме, да започнем отначало...

Добро утро и прекрасен ден!

💫За да се подготви за сериала Шампион / Şampiyon, Толгахан Сайъшман прекара 8 месеца на специална диета, а също така работи с известен специалист по кикбокс.💫

# 185
Здравейте! Влюбен ден!

Най- хубавото място на света е там,
където някой те обича!

# 186

Двойката Толгахан Сайъшман -Алмеда Абази взе 4-месечния си син Ефехан, за да прекарат празника с родителите на Толгахан. На срещата в двореца Çırağan присъства и сестра му Нил Сайъшман.
Малкият Ефехан не слезе от скута на дядо си.  Семейство Сайъшман позира заедно.

Нова снимка и от Амине

И още малко настроение:

Скрит текст:

# 187
Мъжът до Амине не ви ли прилича на Дичо /от Д2/

# 188
  • On the sea
Добро утро, момичета!

Сигурно вече сте изпили кафето, но аз по традиция в почивният ден се оспах Smile.
Еми, вицовете за турските сириали .... Laughing Laughing Satisfied
Пропуснала съм доста и трябва да се върна да изчета всичко за да съм в час.
Не мога да не изкажа възхищението си от визията на Толгахан, с всяка следваща нова снимка все повече и повече ме грабва, и започвам да ставам по нетърпелива. Браво на нашето момче! И помен не остана от пухкавите бузки, които беше отпрал.
 Сигурно са излъчили финала на Сега и Завинаги, изтървах...... трябва да си пусна поне последният епизод, че останах с чувството за нещо незавършено.
Сега се връщам да чета Smile

# 189

Еми, още когато я качих тази снимка, се чудих нова ли е? В тези жеги с плътен екип и дълъг ръкав?

# 190

Цвети, извинявай, че съм дублирала снимката и не съм обърнала внимание, че вече си я качила. Но имах огромното желание да сложа нещо ново от Амине, видях я при рускините - пишеше ново и аз я сложих. На мен също ми направи впечатление, че Амине добре се е облякла, а другите са по къс ръкав.

Красавци са мъжете от фамилия Сайъшман!

# 191
Жената до Нил, сестрата на Толгахан да не е детегледачката?

# 192

Цвети и аз си мисля, че е детегледачката. Албанката е хитруша - държи далече от Толга младите и красиви детегледачки, че Ийт Козан има навик да се влюбва в тях. Най-сигурно си е жена на средна възраст, да не привлича погледа на нашия красавец!
    Днес има доста снимки от сем. Сайъшман.

И коментари не липсват:

💭"Снимка на Алмеда, Толга и Ефехан най-красивото нещо, което сте виждали днес.
Алмеда Абази и известният актьор Толгахан Сайъшман са една от най-известните и обичани двойки не само в Турция 💘. Алмеда, Толга и Ефехан вече се радват на първата си ваканция заедно 😍🏖🤗. Както винаги, Алмеда не крие снимките с най-малкото 😇. Без съмнение снимката, която Алмеда публикува днес, е най-красивото нещо, което сте виждали днес ..."

От албански сайт

# 193

.. красивата фенка на АрсеналSleeping

..албанската пиявица е безкрайно доволна от това което пишат
 сънародниците и..
Open Mouth

Скрит текст:
..спасение от горещинитеJoy

# 194
Казах ви аз, че жената плаче за внимание и ей на веднага се появи. Поза, поза и пак поза,  е не ми харесва това чудо.

Я за успокоение на нервата

Общи условия

Активация на акаунт