Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 32

• 38 069
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
При Джордан нямаше такива паузи, там просто всяка книга беше предпоследна Simple Smile

# 541
При Джордан имаше паузи от по 3 години. Но да, 3 годни е максималният срок на който съм попадал.  Робин Хоб е имала 3 години между книги. 9 години за една книга  обаче е твърде много (Мартин)

Скрит текст:
При Джордан книгите е трябвало да свършат до 6 и оттам вече феновете като го натиснаха почна разтягането на локуми и това се усеща в книги 7-10

# 542
Ми и Ротфус толкова..

# 543
Хора , прочетох танца наскоро, мислите ли че Егон ще успее да си върне трона !?

# 544
Не!

Първо, най-вероятно не е истинки Тарг, а Блекфир. Второ идеята да се вкара чисто нов герой чак в пета книга и той за две книги да се превърне в главен герой е невероятна. Дори Станис, който се появи в трета книга едва ли ще успее. Четвърто, Ако Егон се качи на ЖТ се обезмисля героя на Джон Сняг, защот ще имаме още един син на Регар, и то крал. А е тъпо да се обезмисли Джон Сняг в края на петата книга, това не е Нед да го убият още в първата.

# 545
  • Вестерос
Не, ще се окаже, че е фалшив Егон.

# 546
# 547
  • Варна
Хора , прочетох танца наскоро, мислите ли че Егон ще успее да си върне трона !?

Може и да успее, за кратко... Егон може да не е син на Регар, но е дракон - най-вероятно Блекфир.
Трона е ясно че ще вземе Бран, най-вероятно за да подготви едно общество без крале...

# 548
Всичко това, ако Джон оцелее...

# 549
  • Варна
Всичко това, ако Джон оцелее...
Т.е истинския Егон - синът на Регар...
Има ли съмнение? Simple Smile Аз и когато четох книгата за пръв път не вярвах, че ще е мъртъв. В сериала показаха, че умира и се съживява..

# 550
Не съм гледала сериала след 5ти сезон. За мен са два различни продукта.
Докато бяха само книгите, на кого е син Джон не беше съвсем ясно.

# 551
  • Варна
Не съм гледала сериала след 5ти сезон. За мен са два различни продукта.
Докато бяха само книгите, на кого е син Джон не беше съвсем ясно.
Няма лошо, че не си си причинила сериала. Но Джон е син на Регар и това го знаехме още преди да се появи сериала. Ако не е така маса събития и реакции на героите нямат никакъв смисъл.

# 552
Лорд Сняг, дали Джон е наистина син на Регар , и защо мислиш че Егон е Блекфир ?

# 553
Да да, Джон със сигурност е син на Регар.

# 554
А, ще ме светнете ли каде е намекнато че Джон е син на Регар, понеже явно нещо не съм разбрал или не ми направило впечатление ?

Общи условия

Активация на акаунт