Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 4 авг. 2019, 14:44 ч.

Бременна съм, но не го обичам!

 • 5 369
 • 68
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 9 328
Абе хора, какво ме нападате?! Много е лесно да гледате сеира отстрани и да нападате. Потърсих мнение, а не нападки! И все пак Ви благодаря!
Бтв след като не се получи с "моряка", той изпадна в депресия и не излизаше 2 мес от тях! Може да сме се виждали няколко пъти, но знам че е стойностен човек и може да се разчита на него!
Чудесно е, че искаш съвет. Но чак се облещих като прочетох че си на 30.Извинявай но си с разсъждения на 15 г.
Връзката която имаш си я изградила само, защото си приключила друга и ей така за да не си сама. Това не води до нищо хубаво. Как за толкова време не осъзна че нямате общи неща общи интереси. Осъзнала си се, но късно. Чакаш бебе. Не искаш аборт. А дали имаш право да лишаваш детето от баща му.

# 16
 • Мнения: 4 954
Ама ти си и наивна, освен глупава и безотговорна ... Горкото дете с такава майка!

# 17
 • Мнения: 11 851
Авторке, твоят "моряк" освен физически, има и психически проблеми.
Не знам по какво позна, че може да се разчита на него.
Аз по-скоро виждам един изнежен, меланхоличен и склонен към депресии уж мъж без реалистична преценка за живота, който би се огънал при всяка трудност. А ти искаш да му повериш и детето си. Защото рисувал.
Честно казано, горкото детенце.
На тебе ти трябва стабилен мъж, който да уравновесява твоята повърхностна и капризна природа, и който да поема грижата за тебе и детето, когато ти не си в състояние - а то май така се очертава, като ти гледам житейските решения.

Никой не те напада. Искаше мнение - получи го. Най-разумното е аборт. Пък после върви се гаджосвай с когото искаш. Всички ще си отдъхнете и няма да окепазиш живота на едно невинно детенце.

# 18
 • Мнения: 15 859
Скрит текст:
Абе хора, какво ме нападате?! Много е лесно да гледате сеира отстрани и да нападате. Потърсих мнение, а не нападки! И все пак Ви благодаря!
Бтв след като не се получи с "моряка", той изпадна в депресия и не излизаше 2 мес от тях!
Може да сме се виждали няколко пъти, но знам че е стойностен човек и може да се разчита на него!

Викаш колкото на теб може да се разчита  Joy
А ти стойностна ли си?
Изневеряваш, заблуждаваш, манипулираш, използваш....
Та стойностна ли си? И може ли да ти се има доверие. Викаш може, само до момента в който не залитнеш по следващия.
Нападките са нормални и логични. Ти какво искаш, аплодисменти ли?
Всъщност се питам дали знаеш кой е бащата?
Ако знаеш кой е, с какъв пилешки мозък решаваш да лишиш бащата от детето му?
Боже, прибери си вересиите... ooooh!

# 19
 • Мнения: 1 160
Чудя се кой е по-глупав .. оп отчаян - авторката или моряка, дето ще припознава чуждо дете? Thinking

# 20
 • Мнения: 6
Чудя се кой е по-глупав .. оп отчаян - авторката или моряка, дето ще припознава чуждо дете? Thinking

Ха ха ха и какво лошо има в това да припознае чуждо дете?

# 21
 • Мнения: 142
А аз надушвам крайна форма на аутизъм.

# 22
 • Мнения: 1 160
Ха ха ха и какво лошо има в това да припознае чуждо дете?
Ти сериозно ли питаш това? Лелее ... няма да ти отговоря.

# 23
 • Мнения: 4 954
Няма лошо, авторке, ама не някакво дете на някаква жена от нета, а на жена, с която има реална връзка извън чатовете в мрежата.
Нелепо е да вярваш, че някой има уважение към теб след поредица от блокиране и разблокиране от твоя страна. Нелепо е и да вярваш, че същия ще издържа някаква от чата и детето й, само защото си е губил времето с нея докато мъжът й си рови в телефона.
С какъв акъл ще се хванеш, без пари, без работа, без дом и 'леко бременна' да ходиш при някакъв 'моряк', с когото си се държала зле и който ти обръща внимание?
На финала ще ти се изсмее в лицето и ще ти тегли една, а ти се чуди как да се прибереш при мама и тати за да ви гледат с внучето ...

# 24
 • На върха на вълната
 • Мнения: 196
На първо място трябва да мислиш за детето си. Вече не си сама, носиш бебе в себе си, за което ще бъдеш отговорна винаги. Никое дете не е щастливо, ако живее с родители, които не се обичат и се карат. А децата усещат много, бъди сигурна в това.

Няма да те съветвам за аборт, защото явно не искаш, а и не е правилно. Щом този, с когото живееш явно няма чувства към теб и общите теми отдавна са изчезнали, то тогава как ще се грижи за детето ви? Ще му се радва 1-2 години, ами ако след това реши, че не може да бъде баща и се откаже от вас?

Моят съвет е, щом си щастлива с втория и мислиш само за него, ако той те приема бременна от друг и е готов да поеме такава отговорност (да гледа дете), просто отиди при него. Знам, че не е толкова лесно, когато трябва да оставиш бащата на детето си, но спокойствието и щастието на детенцето ти е на първо място. То ще усеща, че майка му не обича баща му и са заедно по принуда. А пък ако сегашният ти толкова много иска детето, ще се уговорите за някакви дни в месеца/седмицата. Обаче според мен той не се радва чак толкова много за това дете..

# 25
 • Мнения: 15 859


А защо трябва да припознава се чудя?
Билогичния дали знае, че ще става татко?
Дали 30 годишната авторка с акъл на 12 годишна тийнка стопля, че това дете не е само нейно?

# 26
 • Мнения: 506
Не, че внезапно си го заобичала това бебе, просто биологията си иска своето. Ако решиш да ставаш майка, се налага да оставиш собствените си емоции и надежди за известно време и да преценяваш кое ще е най-добре за детето, не за теб.
Късмет!

# 27
 • Мнения: 1 447
От 10г.го размотава, ту блокира, ту разблокира, ту му ходи на гости, обаче секс не прави с него, а той знае, че прави с друг и накрая иска от него да я прибере с дете и даже да го припознае. Горският човек! Освен всичко друго, явно и го има за много тъп Cry

# 28
 • Мнения: 6 463
А случайно някой от трима ви да работи?

# 29
 • Мнения: 1 156
Аз не разбирам как си лягаш до човек, когото не обичаш?!
После търсиш изход, съвети, обаче не ги одобряваш?
Какво искаш да чуеш?....Не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт