Бременна съм, но не го обичам!

• 7 353
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
То тука странното е, че и бащата май много не напира да става баща. Щом директно е влязъл с репликата, че тя с дете е за никъде...

Кетчър, те циганите с кеф раждат деца.

# 46
Горкото дете!!! Защо сте толкова безотговорни да правите деца като не ги искате?
Ама, моля ти се, те са го направили без да искат.
Скрит текст:
Ти пък очакваш отговорнст и мисловен процес.

# 47
Ако беше циганка щеше да има поне 5 деца. Все пак е на 30.
Просто е от обърканите " млади 30 годишни". Карбовски има цяла статия за тях.
Момчето от морето ще го ползва само и единствено за спасителен пояс, но и с него няма да е щастлива.

# 48
Мда, май ще се окаже, че в днешно време пубертетът продължава докъм 40, а като излезе от него, човек цопва директно в критическата.

# 49
А, за бащата нищо не знаем, освен че й е омръзнал и не го иска за такъв на детето СИ.

# 50
  • На върха на вълната
И аз се чудя какъв човек е всъщност. То и аз си цъкам на телефона, но никой не ме е напуснал заради това. Grinning

# 51
Е аз не разбирам хората , който си лягат с някой който не обичат , особено тези във връзка с някой , който не харесват .
Опитай се да се опраите с бащата , проблем виждам във висенето на телефона и игрите . Дали този мъж ще си гледа детето ...
А новия може и той да е комп. Манияк.

# 52
  • Бургас

Бтв след като не се получи с "моряка", той изпадна в депресия и не излизаше 2 мес от тях! Може да сме се виждали няколко пъти, но знам че е стойностен човек и може да се разчита на него!
Тотален люзър без избор или психически нестабилен, какво да му разчиташ на този?!  Може и агорафобия да има, какво му е увреждането? А от няколко пъти излизане, може да прецениш точно - НИЩО!

# 53
Два месеца да не излиза от вкъщи заради проблем, това е сериозна червена лампа.

# 54
Ето ти съвет:

1. Направи аборт
2. Напусни приятеля си
3. Опитай с моряка
4. Ако с него се получат нещата забременей от него
5. Ако не се получат си търси нов след него

И най-важния съвет - вземи порасни и започни да носиш отговорност за действията и решенията в живота си. На 30 години си - нямаш право да се държиш, като незрял пубер!

# 55
  • София
Да не ти се налага да не излезеш 2 месеца от вкъщи по чисто физически причини.......

# 56
И двамата с "моряка" по на 30??? Astonished
Баси чата 10 години,това е т...к с извинение ,защото не може 10 години да чатиш и да не научиш за физическите проблеми на човека.
Как пък не си осъзнала ,че е стойностен и свестен през тези 10 години?
Засърбяло те е с...та и си търсиш играчка,да ама така не става ,моме!
Никой не би припознал чуждо дете,освен някой путьо,който е лудо влюбен и загубен.
Твоите искрици на любовта много бързо се изпаряват,жал ми е за детето,защото от подобни индивиди като теб нищо добро не се очаква,освен всеки път детето да се запознава с "поредния татко" .

# 57
Въобще не вярвам, че моряка те обича. Според мен е психопат, решен на всяка цена да те притежава и затова ти обещава вселената, а ти хлътваш като ученичка. Затова и след толкова "игра" на котка и мишка, все още те преследва. 100% съм сигурна, че изнесеш ли се с него и заговориш за припознаването и ще даде обратен завой. Или вътрешно в себе си вече е наясно, че за това дете няма да се грижи дори и да го припознае.

# 58
Естествено, че е психопат. 10 години да си чаткаш с някой, да те блокират и разблокирват си е предпоставка за това.

# 59
Човешките отношения не са статични. Те могат да бъдат статични за определен период от време, след това или се задълбочават или се разпадат по естествен път. Десет години виртуална връзка, която не се е разпаднала говори само че хората в нея са се вкопчили в нея. По какви причини те си знаят, но вкопчването никога не води до нищо добро. И тази жена, и всяка друга, първо трябва да разреши собствените си емоционални проблеми и дефицити и чак тогава да става майка. В случаят който и от вариантите да се приложи при тази сложна но и инфантилна схема, резултата все ще е дете отгледано в нездрава семейна среда от лабилни родители.

Общи условия

Активация на акаунт