Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 775
  • 792
  •   1
Отговори
# 180
VYX в Долна баня ли сте или се отказахте?
В понеделник отиваме

# 181
Момичета,някой почивал на станцията в Боровец да сподели как е?

# 182
  • у нас
В понеделник отиваме
Ще следя за коментари. Ние сме там късно лято. За първи път ще сме на планинска база Simple Smile всякаква информация ще ми е полезна-от база, храна, през басейн за плаж и места за разходки

# 183
Момичета,някой почивал на станцията в Боровец да сподели как е?
  Базата не работи от 2 години, правят ремонт!

# 184
Питам, защото сега картите се плащат на място. Трябваше да сме от 18.06. в Долна баня и бяхме уговорили всичко, отпуски, работи, обаче ни се обадиха, че базата там ще работи от юли и ни преместиха за смяната от 03.07. Естествено, бяха ни питали дали сме съгласни. Да, обаче на мен отпуската ми свърши и сега ще можем да отидем само за 3 дни и ако платим за 7 ( а съм почти сигурна, че ще е така ), няма да е много ок...
А не може ли някой да отиде за останалите четири дни на ваше място? Ние бихме отишли с удоволствие. Бяхме ходили да питаме с ММ за карти, служителката – нагла, лъже, че карти още нямало, че базите не работели, а аз от темата много добре знам какво работи и какво не. И точно за планинските бази гледам, преди всичко за Долна баня, защото във Велинград сме ходили няколко пъти. Някой успял ли е да отиде, като се свърже директно със станцията, една позната така прави?!

# 185
Ние не успяхме да се свържем директно с базата в Долна баня. Телефонът бил вътрешен. Картата ни върви от петък и ще е до петък, но ние ще отидем в понеделник, просто, защото бях на работа тия три дни. Затова няма как да преотстъпим останалите дни. Дефакто, ние ги губим

# 186
Здравейте, бих искала да попитам знае ли някой в базата във Велинград във всеки блок ли има апартаменти, и по колко са на етаж?

# 187
  • Някъде по Дунава
Във Велинград има апартаменти във всеки блок( два блока). Пет са на брой.

# 188
Каква е разликата между лукс, първа и втора категория?

# 189
  • у нас
Каква е разликата между лукс, първа и втора категория?
до колко знам ектрата е с климатик. Първа - реновирана, а втора с по-старо обзавеждане. Не претендирам че е така

# 190
  • у нас
В понеделник отиваме
Здравейте. Ще се радвам да споделите впечатления от Долна Баня Simple Smile

# 191
  • Някъде по Дунава
Привет от Созопол! Впечатления до средата на почивката: в ст.819 сме на върха, зад стола. Има гледка към морето, но много мирише от стола. Води се 3 легла+ фотьойл, но той  е някакво мебелно недоразумение и е подходящ за дете на 2-3г , не на 8г. Малкият спи на надуваемо легло на второто ниво, където сме и ние. Долу има едно легло, фотьойла и хладилник. Храната горе долу става, изборът е по- ограничен в сравнение преди три години, когато идвахме. Първият ден бяхме на градския плаж- зелен флаг, не много топла вода. В петък бяхме на Градина- жълт флаг, големи вълни, вятър, не много топла вода. В събота на Златна рибка- 5 лв за паркинг, може да  излезеш за обяд и да се върнеш, ако намериш място на паркинга, което почивен ден е мисия невъзможна, флаг зелен, малки вълни, силен вятър, студена вода. В събота така и не се върнахме на плажа след обяд, изгоряхме от вятъра и преценихме, че няма да си намерим място. Днес пак сме на Златна рибка,-чудесно е, топла вода, няма вятър, плажът се пръска по шевовете.
На Смокиня и Каваци навсякъде са направили паркинги в нивите и няма почти свободни зони за паркиране. Единствено до х Южна перла в края на Смокиня може да се спре встрани от пътя, както и в началото ма Каваци, но не на главния път, а до хотелчетата на първа линия, но местата са малко.
Следващите дни не сме писали обяд, за да не се налага след обяд да търсим пак места за паркиране и плажуване, макар че в делнични дни хората сигурно ще са по-малко. Мислим да отскочим един ден и до прословутия Силистар, никога не сме ходили.

# 192
На Долна баня бяхме само 3 нощувки и като дойде ред да плащаме картата, платихме само за 3те нощувки, което беше повече от прекрасно.
Не сме за пръв път там и многократно съм споделяла впечатленията си. Това място е "моето място" за почивка, релакс, далеч от градския шум и мръсен въздух. Мястото е прекалено тихо и спокойно, не на всеки му харесва това. Един ден отидохме на басейн на хотел Европа, миналата година пак бяхме там, хареса ни. Лошо впечатление ми направи този път, че кошчето ни почистиха след като им казах, а стаята не я пипна никой. Коментирахме с една друга жена на наш колега, те бяха с две деца, каза че за 7 нощувки не са им почистили стаята нито един път, което е безобразно. Иначе хигиенистки бол, но явно приоритет са им общите части и двора...
Бяха заключили общите помещения като фоайета с маси и дивани, което мен ме устройваше, защото друга година децата бягат вътре и вдигат много шум до късно и може да се почива. Храната беше вкусна и евтина, но ние бяхме на аламинут.

# 193
  • у нас
Благодаря за споделеното Simple Smile басейнът в хотел Европа има ли бебешка част (за 2-3год)?

# 194
Детския басейн  е 40см дълбок с водна пързалка. Има басейн с гореща вода уж минерална и трети най-голям басейн с нормална температура на водата. Миналата година детския с пързалката беше доста топъл, но тая година, за съжаление имах чувството, че е най-студен от трите.

Общи условия

Активация на акаунт