Бременна съм, а той е с друга

• 17 068
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За мен, е силно неадекватен съвета да го запишела без баща, детето.
Тези хора имат 10 годишна история като двойка и всички около тях са наясно от кого е.
Що за отмъщение на гърба на нероденото предлагате?
А, изхвърлянето, че за 200лв. издръжка не си заслужавало, е смешно.

# 91
  • Варна
Имат 10-годишна история ама кой от двамата плюе на нея, а? Спокойно, Абсурт, няма начин тя да не натисне той да признае детето, личи си от писанията й. Дано само това не й докара повече проблеми отколкото ползи.

# 92
А ако реши господина да и вземе детето? От тази гледна точка го казвам.. А да за 200лева не си заслужава да си втората жена гледаща детето на този " мъжага ", а той да обикаля улиците с друга и да се прибира при нея, а не при детето си.. 200 лева не купуват семейство и любов !!!

# 93
Ама какви 10 години ви гонят, не виждам защо трябва да е сантиментална към такъв лош, абсолютно ЛОШ човек! Не ме интересува дали е най-красивия, най-готия, наѝ- не знам си какъв, дали е бил някога или дали е сега такъв, самият факт, че постъпва така точно в този момент е показателен какъв човек е. Няма свестен мъж, който да забие такъв нож в гътба на майката на детето му, дето са били и цееели 10 години заедно. Значи тя трябва да направих огромния компромис, заради некви си загубени години, а тоя не можа да си държи работката в гащите, толкова пък не издържа..

# 94
А ако реши господина да и вземе детето? От тази гледна точка го казвам.. А да за 200лева не си заслужава да си втората жена гледаща детето на този " мъжага ", а той да обикаля улиците с друга и да се прибира при нея, а не при детето си.. 200 лева не купуват семейство и любов !!!
То така се взима дете... айде глупости

# 95
  • София

Пишеш без да мислиш. Joy
Така се взима дете от баща с любовница.
И какво пречи тя да си взима по 200 лева за детето, пък той ако ще и на Луната да обикаля?

# 96

Пишеш без да мислиш. Joy
И какво пречи тя да си взима по 200 лева за детето, пък той ако ще и на Луната да обикаля?

Днес е любовница , утре е съпруга!

# 97

Пишеш без да мислиш. Joy

Днес е любовница , утре е съпруга!
Ами ако имаха брак и се разведат по негова вина, заради любовницата, пак нямаше да има как да и вземе детото и щеше да си плаща за наглостта Simple Smile)

# 98
  • София
Имам чувството, че повечето съдят от своята камбанария, изхождайки от собственото си (стабилно) семейство.
Вашите мъже пълни егоисти ли са? Зарязаха ли ви с бебе на ръце? Или наистина не сте били свидетели на "бащи", които настройват децата си, играят уикенд татко и правят к**венски номера, оттеглят си разрешението за пътуване в чужбина ден преди полета или изобщо не го дават и в 21и век детето им расте, без да е мръднало никъде. (Да знам, че може да се отнесе до съдия, но това са нерви). Поставете се на нейно място.
Потребителката горе много добре е посочила, че човек, който прави това, е лош. Не просто се е подхлъзнал. Лошите хора не стават за родители и няма нужда детето да го преценява. Майката ще изнесе достатъчно на плещите си, че да има правото да го прецени. Това всичкото е хипотеза, защото тя няма да го изреже от живота си, а ще чака той да склони да се върне. Или поне да я посещава веднъж- дваж седмично.

# 99
  • Насред хаоса
Що за отмъщение на гърба на нероденото предлагате?
А, изхвърлянето, че за 200лв. издръжка не си заслужавало, е смешно.
А по-добре ли ще е неговото отмъщение за това, че е решила примерно да го разкара, понеже е права да не иска да живее в такава конфигурация, да й създава пречки и тормоз за всяко нещо, което му хрумне, като използва детето като оръжие? И това в продължение на 18 години, защото може? Ще подхвърля по 200 лева, докато ще им смъква от душите толкова, колкото не може да се измери в пари и изобщо в нищо. Нерядко такива типове, не стига, че са виновни за цялата мизерия, ами са и отмъстителни, защото отсрещната страна не се е съгласила да живее, както те искат. И не спират да я наказват именно чрез детето/децата, като в много случаи нараняват и децата. Ей така, защото могат. Решил да живее с друга баш когато жена му е бременна с детето му - ами хубаво. С какво право тогава ще дрънка за детето и колко го искал и обичал?! Не заслужава това дете, нито пък детето заслужава такова същество за баща. Още повече, че това неговото не е грешка - нито осъзната, нито неосъзната. Това е съзнателно взето решение и щом го е взел, значи в тоя човек няма нищо човешко.

# 100
Бащите също имат права я тази държава, та в този смисъл е малоумно детето да не се запише на човек, който иска да е родител. Той е зарязал майката, за детето още не е ясно как ще се грижи и едно запъване да не бъде вписан в акта за раждане, освен скандал, друго няма да предизвика. Добър-лош, друг баща няма. Потребителката е решила да ражда от него, тя би следвало да го познава.

# 101
Авторке, сега си наистина много наренана, а и състоянието ти е такова, че си по-емоционална.  Мисля  обаче, че трябва  да помислиш за себе си, но не с емоции, а хладно и цинично.   

- Смени ключа. Да идва само по уговорка.
- Чие е жилището, което ремонтирате и как ще те обезщети, ако си участвала в разходите за ремонт на негов имот.  Ако е и на двама ви - как ще го делите
-Къде мислиш да родиш в смисъл коя болница е по-добра откъм родилно и неонатология- тази при родителите ти или тази където си в момента. Ако има голяма разлика в полза на тая при приятеля ти - може ли  някой от вашите да дойде при теб докато родиш.
- Мислиш ли, че можеш да се разбереш с него отсега (не знам за юридическата ваидност) за смислена издръжка и декларация за напускане на страната
- Ако решиш да пишеш детето само на теб, имай предвид, че бащата може да те съди за припознаване.  Направи една консултация с юрист, защото ако се запъне да те съди, ще спечели и ще ти присъдят разноските, а те не са малко.
-Каквото и да се разберете по горните или други въпроси - оформете го юридически като споразумение, за да не стане после *ама криво си разбрала*

Бъди силна!

# 102
  • София
Имам чувството, че повечето съдят от своята камбанария, изхождайки от собственото си (стабилно) семейство.
Вашите мъже пълни егоисти ли са? Зарязаха ли ви с бебе на ръце? Или наистина не сте били свидетели на "бащи", които настройват децата си, играят уикенд татко и правят к**венски номера, оттеглят си разрешението за пътуване в чужбина ден преди полета или изобщо не го дават и в 21и век детето им расте, без да е мръднало никъде. (Да знам, че може да се отнесе до съдия, но това са нерви). Поставете се на нейно място.
Потребителката горе много добре е посочила, че човек, който прави това, е лош. Не просто се е подхлъзнал. Лошите хора не стават за родители и няма нужда детето да го преценява. Майката ще изнесе достатъчно на плещите си, че да има правото да го прецени. Това всичкото е хипотеза, защото тя няма да го изреже от живота си, а ще чака той да склони да се върне. Или поне да я посещава веднъж- дваж седмично.

Стига с тази тесногръда отмъстителност!
Това дете не е заченато от златен дъжд, а има баща.
Достатъчно е, че няма да расте в нормално семейство, за да му пишат и баща неизвестен.
А, дори да бъде лош родител мъжа, е много по- добре от "неизвестен".
Голяма гордост, като те пита детето, да кажеш че не знаеш кой е баща му.

# 103
  • София
Стига си преиначавала. Аз говоря кое е по- добре за детето. Ти говориш за мъжа. Не знам кой е отмъстителният. Много ти е важно да не го освободиш и да си "плати". И винаги го прокарваш като контрааргумент.

Зло, много ти е симпатичен таткото, явно, щом я съветваш да го освободи изцяло от всякакви грижи.

# 104
Ако е толкова отмъстителен бащата колкото казвате, то ако авторката запише детето на себе си, бащата като нищо ще я осъди за да и е гадно. Това са глупости, не може да запишеш едно дете с баща само на себе си, защото ти така си решила.

Общи условия

Активация на акаунт