Третокласници 2020/2021

• 33 470
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Рали чете "Приказки по телефона" с голямо желание. Вечер ме приспива с нея Simple Smile Много й е смешна, но той Джани Родари си е такъв и мноооого поучителен дори за възрастните Wink

# 661
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята девойка отметна от списъка Приказките на Братя Грим, Книга за джунглата и 1 книга по нейн избор - Кралство Заувари, мисля, че е на сръбски автор. Сега чете за Карлсон.

# 662
  • София
Моят е на басните на Лафонтен.
Приказки по телефона миналата година им беше дадена.

# 663
Здравейте,  да питам един въпрос майките на бъдещите  третокласници. Правиха ли вашите деца изходящи нива, в предвид дистанционното приключване на учебната година? Не знам дали е нормативно уреден този въпрос. Благодаря на отзовалите се.Simple Smile

# 664
  • София
При сина ми имаше, да.

# 665
  • ту тук, ту там
Правиха, да.

# 666
Да, с гугъл формс бяха

# 667
  • София
Правиха да, по БЕЛ, Математика и ОС. На живо в класруум към школо.

# 668
  • sofia
Нормативно е казано, че изходните нива не са задължителни.
Моят син прави, госпожата активно измери познанията на родителите. Според мен бяха абсолютно излишни.

# 669
  • София
Правихме някакви тестове.
Поради дислексията избирам книги с големи букви. Малко е труднода намеря такива, защото хем не трябва да са "бебешки", хем да са с големи букви. Работим и с разни помагала, обаче на тях не трябва да пише, че са за 1 или 2 клас.😜

# 670
Ако чете на четец-може да регулирате размера на шрифта.
Не знам как стои въпроса с шрифта за дислексия-дали може преди това да се трансформира текста(зависи от формата) и тогава да се качи на четец.

# 671
Ако чете на четец-може да регулирате размера на шрифта.
Не знам как стои въпроса с шрифта за дислексия-дали може преди това да се трансформира текста(зависи от формата) и тогава да се качи на четец.

Включително на някои от четците има опция за шрифт, който е специално разработен за дислексия.

# 672
  • На село
Да, по БЕЛ и Математика. Разпечатани и попълнени трябваше да ги занесе, когато си взимаше удостоверението.

# 673
  • София
Моите правиха по БЕЛ, Математика, Английски език и Околен свят. Искаха да се снима и прати на момента в Школо / Вайбър.

# 674
  • Отвъд алеята зад шкафа
Темата е много замряла. Следващата тема трябва вече да е с третокласно заглавие.

Моята госпожица прочете 5-6 книги от списъка, сега чете една по нейн избор. Давам й да решава и малко задачи по математика.
Не е приета в занималнята в училище. Сега се налага да търся някоя жена, да я взима от училище и да пишат заедно домашни. Звучи ми като невъзможно начинание и съм притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт