Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема на форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Кои са някои популярни корейски сериали и актьори, които се обсъждат във форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема на форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Кои са някои популярни корейски сериали и актьори, които се обсъждат във форумите?
-
Какво е Super M и как реагират участниците във форума?
-
Кои са някои популярни японски сериали и филми?
за насоката и готовия линк. На постера на едър план веднага се сетих кой е. Така де, скоро гледахме
ако бях недвижим имот и мен щяха да ме продадат тез, опасни
.

очи, нос, устни, ръце, тяло, излъчване, игра 

.
От "I'm Sorry, I Love You" не бях гледала такова нещо. Великолепна актьорска игра от тримата главни, въпреки че до последно не повярвах, че Барбито обича Питър. Не може цял сериал да се целуваш охотно само с единия, а от другия да се отдръпваш като опарена. Поне от това което съм гледала от изток е показателно, главната обича този на когото позволява да я целува. И после след доброволно прекарано нощ с другия и хайде вече го обича
Двамата алфа мъжкари бяха великолепни, наистина не можех да избера кой от двамата ме впечатлява повече. Поне завърши що годе прилично 
от момента на появата на Bie Thassapak Hsu гледам така 

Оставихте ме на произвола на съдбата да си слюноотделям сама. 
само той става за гледане - като външност и като игра.
.