И пак за изневярата...

• 26 354
  • 862
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ама то е пределно ясно какви са хубавините и предимствата на изневярата. Тях няма нужда да ги изтъкваме. Виж, недостатъците някак се премълчават.

Е, както хубавините, така и недостатъците са ясни и дъвкани до откат.
Просто някои виждат само второто и упорито заклеймяват първото. Че и сравнения от обвинително- обиден характер пълнят всяко второ изречение.

# 706
Аааа, Луна, не така, аз като почнах за себе си, даже и стари постове взеха да се вадят. Wink

# 707
Аааа, Луна, не така, аз като почнах за себе си, даже и стари постове взеха да се вадят. Wink
Всъщност, да,  права си. Пропуснах да отбележа  малцината,  споделящи лично преживяно, с нормален,  човешки тон. Далеч по-ефективно е за формиране на разбиране от другите.

Grinning

# 708
Е за другите, де, ако искам да е за мене, ще си пусна тема.
Форумът е това - някой споделя, останалите коментират или дават акъл на споделящия.

Ти за себе си достатъчно каза, и от малкото изпуснато.

# 709
Далеч по-ефективно е за формиране на разбиране от другите.

Grinning

Ами аз няма какво да споделям по отношение на изневерите в брака ми.
Въобще не бих и споделяла такова нещо във форум, защото съвети не ми трябват - знам точно какво ще направя и кога.
Но виждам, че много хора не са наясно със себе си и вероятно затова търсят страничен поглед.
Предполагам всеки избира от всевъзможните мнения това, което най-много му изнася. Без значение колко често се среща.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 15:47 от Анонимен

# 710
Всъщност, да,  права си. Пропуснах да отбележа  малцината,  споделящи лично преживяно, с нормален,  човешки тон. Далеч по-ефективно е за формиране на разбиране от другите.
Grinning
Е, върни се назад, има. И резултат има, и последици, свят шарен, реакции също.
А, съвети и на мен не трябват, някоя девойка може да припознае нещо тук там и да й бъде от полза. Де да имаше истински потребители и мнения да се четат. А пък и аз като съм писала, цялата информация не съм изнесла, така че ... нека си коментират по частичното.

# 711
Здравейте,

Не знам дали това графата стандартна  да ви кажа и решение не виждам ..
Решението е много просто, да не кажа елементарно. Казваш на мъжа си: „Пич, не те обичам вече, не ми образуваш пеперуди и искам да се разделим”. След като се разделиш цивилизовано или не със съпруга си, се втурваш към голямата си любов и я изживяваш. Във всяка друга ситуация ти си лъжкиня, която просто търси облечени в красиви думи, оправдания.

# 712
Няма я жената. Не адресирайте до нея. Пишете на Пенка. Smile

# 713
Е за другите, де, ако искам да е за мене, ще си пусна тема.
Форумът е това - някой споделя, останалите коментират или дават акъл на споделящия.

Между дават и налагат можеш ли да направиш разлика?
Задача за в работно време идния понеделник.

# 714
Оо, вече и в началник мой се произведе, задачки ми даваш Grinning

Аз нищо не налагам - животът налага. Аз само ви давам огледалото на такива като тебе, да се видите какво представлявате. Че ако ви слуша човек, ще рече че сте много убави - то не са прелети, не са втрисания, не са насекоми някакви си.
Ясно е, че като си туриш дебелите очила, не забелязваш колко чужди човешки съдби (и детски - на свои, на чужди деца) си прегазил по пътя си в името на моментния си кеф. Няма как на човек без съвест да се обясни, че в това има нещо лошо. Няма как и на човек без достойнство да се обясни, че в това има нещо лошо. Оттам нататък следва партньорът на този човек без съвест и достойнство да прецени дали може да съжителства с подобна личност и дали си струва. Но дори и активите леко да превишават пасивите, свършено е с нормалния живот на такова "семейство".

АбсурТ, хубавини за кого?
Недостатъци за кого?
На чий гъ@ се угажда при една изневяра и за чия сметка?
Може да съм старомодна, но до ден днешен не приемам, че кефът на един трябва да е за сметка на нещастието на няколко други (пак да повторя - И деца). Но явно в днешно време личните кефове стоят на първо място в класацията на приоритетите, независимо от цената за останалите. Няма сила, която да ме накара да приема такава наглост и дебелоочие за Пътя и Истината, и Живота.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 07:05 от Анонимен

# 715
Типично в твоя стил, изля една голяма словесна диария, почувства се важна в твоите си очи, яви се като последна инстанция и........нищо не каза.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 08:53 от one more

# 716
На сапфирчето му е време за детокс, че от толкова насъбрана мъка по страдащи от изневери деца и възрастни е заприличало не на огледало, а на мухлясала гъба.

# 717
Който няма сърце и си шета само на собственото дупе, не му е мъчно, естествено - ако ще и да става дума за собствените му деца.

# 718
  • София
Който няма сърце и си шета само на собственото дупе, не му е мъчно, естествено - ако ще и да става дума за собствените му деца.

Да шеташ на собственото си дупе можеш по различни начини.
Ти предлагаш или  пълно неглижиране на нуждите, или шетане с размах- развод, детето щастливо, щото и мама щастлива, че и горда, дето е разбила всичко на всеогледание и е започнала "на чисто".
Ами, нещата едно че не са черно-бели и второ, твоето щастие и гордост от това, колко си морална в шетането на дупето си, не са повод за същото при другите-собствените ти деца, например.

# 719
Не, разводът също е деморализация страшна. И аз не знам какво предлага, да каже, ако има идея, отвъд празните приказки.

Общи условия

Активация на акаунт