И пак за изневярата...

• 26 354
  • 862
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ами примитивно си е - животните се онождат заради единия инстинкт. Няма ни чувства, ни драми.
Не че е лошо нещо, стига да няма други (потенциално пострадали) лица. Просто да си признаем за какво иде реч и да не го обличаме в хубави думи за "зрели избори".

Ами, не се залъгвай, че забежката е само "инстинкт за онождане". Може, ама ако индивидът е пиян на талпа. Всеки, който е в съзнание, е харесал обекта на изневярата по някакви признаци, почувствал се е привлечен точно към него и е избрал точно него. И в този момент, когато е с него, прави любов, а не чукане само за отпускане на жилата. Жилата за мъжете е най- лесно да се отпусне на ръчна и те си го знаят идеално.
Разликата между нас и тях е, че те след този любовен момент, вдигат гащите, и го оставят зад гърба си, все едно не се е случил. Докато ние точно след него се привързваме и почваме едни страдания, едни чудесии...

# 691
Само на мен ли ми се струва, като че ли има някакво нашествие на едни раними, нежни душици...
А-сексуални
Кой тва?

Отговарях на апологетите на секса без усложнения.

# 692
Той сапфирът е прав за някои работи, като прескоча просташкия изказ, който е обясним. Не мисля, че има по-ангажиращ секс от неангажиращия, ама не можем да оправим света.
Wink

# 693
Неангажиращият секс си е супер, но както някой каза - не всички го умеят. 😂

# 694
А някои не го и искат Simple Smile (знам, че не е за вярване, но аз съм такава и винаги съм била такава)

# 695
А някои искат чрез секса да ангажират....

# 696
Да, не всички могат да слязат до нивото на приматите. Пък някои не могат да се качат по-нагоре.

# 697
Пенка им отвори очите, недей така Wink
Физическо, психическо, бръмбари, пеперуди...да внимават 😀

Когато разбереш, че живота ти дава възможност да сбъдне някои твои мечти ти избираш какво ще направиш.
Дали ще се откажеш от тях и ще останеш в рутината и зоната на комфорта.
Дали ще се хвърлиш с главата напред и ще пометеш всички.
Или ще намериш баланса между двете WinkSmiley

# 698
Дона Флор и нейните двама мъже - може да си я препрочетат духовно извисените и академично ориентирани.

# 699
Да, не всички могат да слязат до нивото на приматите. Пък някои не могат да се качат по-нагоре.

Когато свършат аргументи, идват епитетите. 😂

# 700
Аргументите са надлежно изложени.
Ти да не се припозна в групата на приматите?

# 701
Отстрани как изглежда спора...: Всеки си налага гледната точка,  ама не с разяснения на предимствата и хубавините на живота,  който Той води и харесва,  ами с оплюване на живота на инакомислещите и инакоживеещите. Тъпо, тъпо,  та чак вдлъбнато.

# 702
Ама то е пределно ясно какви са хубавините и предимствата на изневярата. Тях няма нужда да ги изтъкваме. Виж, недостатъците някак се премълчават.

# 703
Сапфир, ти пак за другите. 

# 704
Е за другите, де, ако искам да е за мене, ще си пусна тема.
Форумът е това - някой споделя, останалите коментират или дават акъл на споделящия.

Общи условия

Активация на акаунт