И пак за изневярата...

• 26 548
  • 862
  •   1
Отговори
# 105
То освен мнение всеки си има и задник, но не го показва, нали? Добре е да се има мнение, позиция, но не да се налага на другите с използване на епитети и проглушаване на форума, изказва се и се приема, че има и различно такова и те така. Доста цветове има освен бял и черен.

# 106
Ти на мен не ми плащаш абсолютно нищо, нито пък който и да било от форума, и не ти дължа никакви обяснения как точно си прекарвам времето.

Опит в лъготенето, предателството на близки, краденето от полагаемото им се време и ресурси нямам, прав си. Имам опит в наблюдението на такива ситуации в развитие с мои близки хора - хора, които обичам. Невинни деца, невинни жертви на нечий егоизъм, жертви на хора, повтарям, неуспели да надраснат нивото на разгонена маймуна. Ти очевидно си от последните, но това не е повод за гордост.

Точно при тебе нещата се развиха класически - поне 1 месец се терза "да я опъна ли или да не я опъна", като имаше превъзходни възможности да прекратиш навреме. Нямаше удар от тухла по главата, нито внезапен гръм от небето. Но ти пожела да постъпиш егоистично - понеже, нали, хората били егоисти. Ами утешавай си с това съвестта, дето я нямаш.

Blue_Mishelle, ти се ласкаеш от мисълта, че имаш някаква съвест и морал, че "пазиш" своите и неговите деца, че си невинна жертва на лИбУФта. Но пък единственият пост, който искрено ти хареса, беше на човек, самообявил се за егоист. Каква ли те прави това?

Нямам какво да добавя на толкова компетенто мнение като твоето. Няма как да разбереш и аз няма как да те разбера...

За теб големият проблем е сексила ли съм се с любовника си, защото после как аждеба се секся и с мъжа си, и как децата ми се потенциално травмирани от този факт.

За твой ужас ,секса не ми е проблема. Щах да съм много щаслива, ако всичко беше за единия секс. За мен истинската изневяра е в чувствата..

И повече подробности по сексуалният ми живот няма да ти давам...

Децата са достатъчно малки, за да не са наясно какво се случва дори да бях довела колегата си вкъщи, така че няма никой травмиран към датата.

След този пост, обяснимо защо нямаш никакви скрупули да кръшкаш.

# 107
Вярвам, че просто се правиш на ощипана в опит да защитиш несъществуващото си достойнство. Иначе трябва да допусна, че не са ти известни азбучни неща.
Децата ти не се разстройват от това, дали правиш секс с чужди мъже или не. Те едва ли биха били наясно поне до 7-8-годишна възраст.
Те се разстройват от това, че ти си разстроена, или разсеяна, или отсъстваща, или откровено груба с баща им (важи и за съпругата на любовника ти).
Разстройват се от това, че баща им е разстроен.
Разстройват се от скандалите между вас, от напрежението между вас от липсата на любов между вас.
Разстройват се от липсата на заедност в семейството, от несигурността в бъдещето, от опасността мама и татко да се разделят.

А всичко това ще се случи неминуемо, ако твоят мъж и неговата жена разберат. Което пък е обект на вероятност от над 90%. Не защото не се "пазите", а защото всеки се издава по един или друг начин, и защото светът е много по-малък, отколкото всички кръшкачи тарикати си мислят. Изключително малко са наистина добрите актьори, които успяват да запазят желязно самообладание и да не променят по никакъв начин поведението си, погледа, реакциите. Ти със сигурност не си от тях.
Да, измамените не винаги са сигурни от самото начало, но подозренията бързо се потвърждават, ако човек реши да рови. Оттам нататък има доста случаи, в които те решават просто да си затраят с надеждата наглеците да се наиграят и да проявят разум. Но чувството за сигурност и доверие в другия е безнадеждно убито. Как мислиш, това никак ли не се отразява на семейния климат? Децата дали са достатъчно тъпи и безчувствени, че да не разберат, че живеят в среда, в която има нещо страшно не наред?

Съветвам те поне да захвърлиш позата си на чувствителна женичка, която без да иска е станала жертва на фатална любов. Виж се в огледалото, каквато си, и го приеми. Не се крий зад измислена романтика. Признай си поне като one more, че си егоистка и си шеташ преди всичко на оная работа, защото точно това правиш. Ако искаш действията ти да отговарят на имижда на майка, загрижена за децата си, трябва да прекратиш незабавно еротичните чатове и останалите екстри в тази връзка. Всичко друго е чисто лицемерие.

Права си, че нито аз някога ще разбера егоисти като теб (гледам, че с one more само се лайквате взаимно), нито егоисти като теб ще разберат почтен човек като мен.

# 108
  • Пловдив
Идеален пример как, когато имаме всичко и всичко ни е наред, ние сами си го разваляме. Rolling Eyes Не очаквай някой да те подкрепи и да ти даде кураж: "отивай, изживей любовта".

# 109
А, защо, останалите кръшкачи си я подкрепят. В крайна сметка нали кръшкат с такива като нея?

# 110
  • Пловдив
А, защо, останалите кръшкачи си я подкрепят. В крайна сметка нали кръшкат с такива като нея?
Ами точно затова, де..

# 111
Идеален пример как, когато имаме всичко и всичко ни е наред, ние сами си го разваляме. Rolling Eyes Не очаквай някой да те подкрепи и да ти даде кураж: "отивай, изживей любовта".

Аз я подкрепям, да ходи. Ама тя и това не иска, щото нали децата. А всъщност проблемът вероятно е новият любим и неизвестните. Човек трябва да е честен, най-вече със себе си. Когато е такъв, всичко се изкристализира.

# 112
Ама къде да ходи... Нейният "любим", ако усети, че семейството му е застрашено, веднага ще даде заден. Тия "романтики" са само в нейната глава.

# 113
Нейният любим кой знае още колко бели птици врътка виртуално, ама нека тя си мисли, че изживява нещо уникално. И, честно казано, заслужава да й се върне със същото, с което тя "дарява" мъжа си.
А иначе, много ясно, че при първия опит да му застраши спокойствието, ще я отреже.
В случая най-големият риск произлиза от самата нея - както се е залетяла, не я виждам да продължи да се държи с мъжа си по начина, по който е било преди Пеперудко. Оттам нататък крачката да й проследи телефона и движенията е малка.

# 114
  • Русе
Някои хора са родени под щастлива звезда и имат късмет. Така че може нейния мъж никога да не разбере какво става...Rolling Eyes

# 115
Някои хора са родени под щастлива звезда и имат късмет. Така че може нейния мъж никога да не разбере какво става...Rolling Eyes

Хаха, илюзията на всички кръшкачи.
Винаги се разбира.
Но не винаги резултатът е фактическа раздяла.
Само безвъзвратно счупени отношения и деца, които израстват с погрешното впечатление, че това е "семейство".

# 116
Вярвам, че просто се правиш на ощипана в опит да защитиш несъществуващото си достойнство. Иначе трябва да допусна, че не са ти известни азбучни неща.
Децата ти не се разстройват от това, дали правиш секс с чужди мъже или не. Те едва ли биха били наясно поне до 7-8-годишна възраст.
Те се разстройват от това, че ти си разстроена, или разсеяна, или отсъстваща, или откровено груба с баща им (важи и за съпругата на любовника ти).
Разстройват се от това, че баща им е разстроен.
Разстройват се от скандалите между вас, от напрежението между вас от липсата на любов между вас.
Разстройват се от липсата на заедност в семейството, от несигурността в бъдещето, от опасността мама и татко да се разделят.

А всичко това ще се случи неминуемо, ако твоят мъж и неговата жена разберат. Което пък е обект на вероятност от над 90%. Не защото не се "пазите", а защото всеки се издава по един или друг начин, и защото светът е много по-малък, отколкото всички кръшкачи тарикати си мислят. Изключително малко са наистина добрите актьори, които успяват да запазят желязно самообладание и да не променят по никакъв начин поведението си, погледа, реакциите. Ти със сигурност не си от тях.
Да, измамените не винаги са сигурни от самото начало, но подозренията бързо се потвърждават, ако човек реши да рови. Оттам нататък има доста случаи, в които те решават просто да си затраят с надеждата наглеците да се наиграят и да проявят разум. Но чувството за сигурност и доверие в другия е безнадеждно убито. Как мислиш, това никак ли не се отразява на семейния климат? Децата дали са достатъчно тъпи и безчувствени, че да не разберат, че живеят в среда, в която има нещо страшно не наред?

Съветвам те поне да захвърлиш позата си на чувствителна женичка, която без да иска е станала жертва на фатална любов. Виж се в огледалото, каквато си, и го приеми. Не се крий зад измислена романтика. Признай си поне като one more, че си егоистка и си шеташ преди всичко на оная работа, защото точно това правиш. Ако искаш действията ти да отговарят на имижда на майка, загрижена за децата си, трябва да прекратиш незабавно еротичните чатове и останалите екстри в тази връзка. Всичко друго е чисто лицемерие.

Права си, че нито аз някога ще разбера егоисти като теб (гледам, че с one more само се лайквате взаимно), нито егоисти като теб ще разберат почтен човек като мен.

Разсеяност, скандали, липса на уважение, на заедност, на стабилност и откровеност съсипват децата и тук за първи път съм съгласна с теб след 10 страници много изписани глупости, но мога да те убедя, че такива отношения съм виджала в абсолютно "почтени" семейства. Хора които са заедно, защото  така трябва и така е редно.э, защото трябва да си гледа децата, да слугува на мъжа си и прочее...
Не благодаря, оставят ти да си почтена колкото искаш...

# 117
Щото ти предлагаш една чудесна алтернатива? Да живееш духом (и чат-пат телом) с другия и да си въобразяваш, че никой няма да забележи?
Може, ако на никого от твоето семейство не му пука за тебе.
Пък може и така да е.

А че почтеността е глупост за тебе, е видно. Само да не плачеш някой ден, ако и с теб постъпят непочтено. Би трябвало да разбереш непочтените, нали сте си от една порода.

# 118
Нейният любим кой знае още колко бели птици врътка виртуално, ама нека тя си мисли, че изживява нещо уникално. И, честно казано, заслужава да й се върне със същото, с което тя "дарява" мъжа си.
А иначе, много ясно, че при първия опит да му застраши спокойствието, ще я отреже.
В случая най-големият риск произлиза от самата нея - както се е залетяла, не я виждам да продължи да се държи с мъжа си по начина, по който е било преди Пеперудко. Оттам нататък крачката да й проследи телефона и движенията е малка.

Много ми е интересно на базата на какво имаш тооолкова информация за мен, за мъжа ми, за какъв е той, какво би направил ..как се държа с него... Да не говорим как щал ДА МИ ПРОСЛЕДИ ТЕЛЕФОНА... Joy

# 119
Значи си достатъчно глупава, за да не си триеш хронологията.

Освен това си изключително наивна, освен нагла и егоистична. Не е нужно да съм ви светила, за да ми е ясно каква е картинката. Не за друго, просто е много шаблонна. Пък ти си мисли, че преживяваш уникалната лИбоФ.

Общи условия

Активация на акаунт