И пак за изневярата...

• 26 405
  • 862
  •   1
Отговори
# 540
Да де, не е достатъчно добър бракът за тебе, за да ти пука за чувствата на мъжа ти, но е достатъчно добър, за да ползваш материалните му облаги. Няма проблем - жените винаги са се продавали срещу материални стимули. Някои по-явно - срещу кеш пара, други - по-завоалирано.

# 541
А дали пък и мъжът не ползва облаги, а? И затова да си трае и да се прави на дръж ми шапката...щото и на него може да му е удобно?

# 542
А дали пък и мъжът не ползва облаги, а? И затова да си трае и да се прави на дръж ми шапката...щото и на него може да му е удобно?

Явно и на двамата ни е удобно. Написах, че работя и аз на добра заплата и мога да се издържам.
Ако не бяха децата, да съм си тръгнала сигурно.

# 543
Децата са в чужбина...

Пенка, а в ежедневието как живеете със съпруга ти? Има ли за какво да си говорите, вечер заедно ли сте...?

# 544
Децата са в чужбина...

Пенка, а в ежедневието как живеете със съпруга ти? Има ли за какво да си говорите, вечер заедно ли сте...?

Не говорим много, само ако е свързано със семейството, разходи, здравословни проблеми. Вечеряме, аз си лягам рано, той остава на телевизия още два часа след мен и после си ляга, аз отдавна спя вече.

# 545
И последно за да довършим пресконференцията, в отделни стаи ли спите?

# 546
Скрит текст:
Франсоаз е намерила идеалния, както стана ясно, въпросът е той какво е получил?

Нищо на квадрат.

Франсоаз и Сапфира, абе громите ли, громите ли, ехааа, хем да се похвалите с късмет, хем да громите нещастниците прелюбодейци, които крадат от времето за семейството в прелюбодеяние.
Аз да попитам, а вие като крадете от времето за семейството във висене в бг мама не си ощетявате семейството, нали?
Скрит текст:
Едната даже и от данъците ни краде,
пък другата трайно безработна.
Скрит текст:
Всичко е ясно, хората са лоши прелюбодейци, крадци на щастие и с лоши съпрузи (без този на Франсоаз), оттам излизат калпави поколения (без убавците на Франсоаз) и тя и сапфир громят ли громят лошите. Ей, добре че сте вие двете, даже се чудя дали не сте първообраз на дева Мария.
Айде, пак свободни съчинения.....то писатели да бяхте, нямаше толкова да фантазирате.  Smiley
Пиша 99% през деня, сега мъжа ми е на работа.Та, ощетявам точно никого.
И не, не съм трайно безработна.А домакиня, свободна жена, по Свой избор.
Безработните, трайно или не, ходят по БТ да се записват, подписват.Аз с Бг институции НЕ се занимавам.  Smiley
И последно, няма как да съм първообраз на Дева Мария, по една единствена причина...тя е известна с непорочното си зачатие, пък аз обичам секса, доста.   Laughing

Оф, що ме "карате" да пиша глупотевини.....   Smiling Imp

# 547
И последно за да довършим пресконференцията, в отделни стаи ли спите?

не, на спалня спим, всеки в своята половина, без гушканици

# 548
споко Бюти, спането разделно е запазено за влюбените двойки. Тез, дет мн. се обичат, ама хъркането на половинът не са длъжни да понасят. Той с разбиране подхожда и така. Ако и вие пробвате, току виж любовта се върне Simple Smile

# 549
Според мен мхъжът на Пенка си мисли, че са си добро и нормално семейство, а жена му вече хормонално е приключила със секслуалните си мераци (горкия)

# 550
таквиз гьонсурати хич не ги жали. Мисли си, каквото му е угодно. Те си знаят хората.

# 551
Според мен мхъжът на Пенка си мисли, че са си добро и нормално семейство, а жена му вече хормонално е приключила със секслуалните си мераци (горкия)

да и Пенка си мисли същото за него, а всъщност и двамата водят сексуално задоволителен живот, но с други партньори

# 552
Пенка, кефи ме, че си позитивен човек, готова дори на любовника да изневериш с мъжа си Simple Smile Важното е да живеем добре все пак Simple Smile

# 553
Пенка си обича семейството и като нищо да има още чувства към мъжа си. Тя ако не можеше да го трае, щеше да се разведе с любовник или без.

# 554
Бюти, нали каза, че си моногамна, а сега пишеш, че би изневерила на любовника с мъжа си. 😀 Моля, не го приемай като заяждане, просто ми направи впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт