И пак за изневярата...

• 26 395
  • 862
  •   1
Отговори
# 615
Значи моя чип е увреден, защото аз не виждам набутвация, ако на някой/някоя му е добре тази опция. А личното щастие за всеки е под различна форма, не е задължително нещата, които мен ме правят щастлив да са източник на щастие за друг.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 09:56 от one more

# 616
ма как няма да са ОК, някой назад беше писал- той си взима каймака; нито и дължи някаква подкрепа, ни ресторанти/почивки/ болна била/глава я боли/торби да носи. Секс, без ангажименти, често по-развратен от този вкъщи. Те тез мъжоря хич не са глупави. И хич не съм съгласна, че на Пенка и е зле. Добре и е на жената, сама си го каза. Мъжа и само да кротува.

Много ги разбираш Nerd .

# 617
  • Далече, далече

Може да си пуснеш дълга коса.

# 618
Темата по едно време имаше потенциал да стане забавна, и тъкмо да го отбележа и да се включа, се появи спамаджия неадекватен.

MladenMladenov, там е разковничето - задоволил си всичко, което от само себе си не е зле, но вариантите са два - или да не оценява, и вече приела те за даденост, или както отбелязаха други - станал си й предвидим, ясен, скучен, и е трябвало да го караш по-полека, въпреки че не е лесно така да се заключва, защото човек не знае какво се случва между двама души, на какъв акъл са, през какво преминават и т.н. Затова има една приказка : "На капка по лъжичка", без изхвърляния, замъгляване на реалността и летене в облаците. Отношенията, поведението един към друг, любуването един на друг, прекарване на времето заедно - много секс, разходки, кратки не задължително "скъпи" екскурзии,  желание да споделяш с човека всичко, са само част от картинката за прекрасни отношения, но цаката е и двамата да са на една вълна в точния момент.

Всичко, каквото описах не е много лесно, защото ако допреди 10-на години нямаше толкова неща да ни разсейват, и нямаше кой знае какво да се прави, сега има пренасищане. Сега сякаш е по-добре, от разнообразие не може да се оплачем, даже идва в повече и хората са станали големи мрънкачи, неоценяващи истински стойностните неща в живота. Сега всеки (аз не) виси във фейса и там "мрежите", отделно работата, проблемите, простотиите в обществото, и някак си вниманието и енергията към връзката поизбледняват.

Има и едно друго схващане - колкото повече имаш, толкова повече искаш да имаш и трудно ще се задоволиш, дори да имаш "достатъчно", но да не го осъзнаваш. Човешката природа трудно може да се задоволи. Не я знам жена ти каква е, затова не мога да коментирам нищо, колкото и широк поглед да имам над конюнктурата.

Относно теб и килата ти - ти сам казваш, че не се чувстваш добре, в кожата си - визирам как споделяш за "преди". Еми, няма друг начин, освен - променяш диетата и почваш упражнения редовни и целеви. Не е нужно да ходиш на фитнеси и инструктори. Аз съм пример затова - вкъщи с малко на брой тежести, лицеви опори и лост - коремни и 2-3 вида набиранки - тесен, широк захват преден и заден, и да видиш как за 6 месеца ще имаш супер тяло. Но се иска дисциплина. За нея няма кой да ти помогне.  Peace

# 619
  • Варна
Срама показва фалш и низши страсти.
Обикновен физ.акт. При любовта няма
табута. За мъжа е изгодно да си спести
критики, докато намери  подходящата
за афиширане.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 10:39 от Viviana91

# 620
Не съм споменала любов, защо я бутате навсякъде? С нея или без нея - съдници колкото искаш. Много са съмнителни хора, които непрекъснато говорят как трябвало да се обича Wink

# 621
Е, колко да й е добре? Сама си каза, ако любовника я "поиска", тя е готова. Значи има чувства... А пък той просто си я ползва за удобен и лесен секс. За какво му е жена с товар на главата? Реално, положението й е по - скоро отчайващо :мъжа й не я обича, не я желае (което си е удар по самочувствието на една жена - коя жена е о. к. да не я харесват и желаят), любовника само я чука, и той не я ще в живота си.... Нещо не ми изглежда като поводи за хвалене.

Защо ти звучи толкова зле, да те ползва/ползваш някой само за секс. Много добра опция си е без излишни усложнения.
По принцип може би е така... Ама Пенка има чувства, сама писа, че ако любовника поиска нещо повече от  ползване ", тя е навита... Ама той не я ще, иска си само безпроблемно чукане.

# 622
Имам позната в ситуацията на Пенка. Мъжът й пътува много и отсъства по работа. Но проблема е, че се налага да се крие от големите си деца, защото те не са в чужбина и си живеят с нея. Няма пълно щастие Simple Smile

# 623
  • Варна
Жененият чичак няма особени скрупули
 да афишира младите си бройки.
Няма вариант да му се подиграват за
избора.

# 624
По стандртна процедура, Пенка би могла да натресе ултиматум на любовника. Ако иска. Ех, не приемаш различно от твойто, Франсоаз.

# 625
Питай, кога една жена, която има всичко започва да изневерява и тн...
Любов не се купува с пари, курорти и дрехи. Абсолютно никакво значение няма на какви курорти е ходила.
Седни и говори с жена си, за да разбереш какъв е проблемът, но не прави грешката да изтъкваш къде си я водил. Когато си с любимия човек ти е все едно дали си в хотел за 200 или 20 000 на нощ.

# 626
Именно, Франсоаз, това имах предвид. 6 години с любовника, няма да е само за единият секс. Пък и тя сама си каза, че прави такъв, само с човек, когото обича. Не е за любовчии голият секс и на мъжете повече им се получава . Жените хлътват. И става мАзало. Затова и мисля, че не и е прекрасно . Тя си се знае, но и навиването сама себе си, че всичко е точно няма да издържи дълго.

П.п. Ух, бре Младене, за миг си помислих, че пиша в друга тема Head Band
Ами какво да кажа, помъдряла е жена ти, помъдряла и прогледнала ...

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 10:26 от Thirteen#

# 627
Именно, Франсоаз, това имах предвид. 6 години с любовника, няма да е само за единият секс. Пък и тя сама си каза, че прави такъв, само с човек, когото обича. Не е за любовчии голият секс и на мъжете повече им се получава . Жените хлътват. И става мАзало. Затова и мисля, че не и е прекрасно . Тя си се знае, но и навиването сама себе си, че всичко е точно няма да издържи дълго.

П.п. Ух, бре Младене, за миг си помислих, че пиша в друга тема Head Band
Ами какво да кажа, помъдряла е жена ти, помъдряла и прогледнала ...

Точно така, не ми е гот, именно защото имам чувства, ако нямах щях да ги сменям и да ми е ОК.
Не ми е приятна ситуацията, и аз искам вечер да се гушна до любим човек и да съм спокойна.
Но такива са обстоятелствата за момента, незная колко ще продължи. За толкова години и любовника ми има чувства, но съм прекалено голям залък за неговата уста, не е човек, които ще рискува всичко, по-скоро е доста пресметлив.

# 628
Срама показва фалш и низши страсти.
Обикновен физ.акт. При любовта няма
табута. За мъжа е изгодно  да си спести
критики, докато намери  подходящата
за афиширане.

Тука никой не говори за срам.

# 629

Чак ти се чудя на търпението да им се обясняваш с кого, защо , как и т.н....

А някой да й е опрял дулото в челото?
Явно има нужда да се похвали жената с какъв жребец разполага. И понеже няма как да е пред познатите, ползва анонимен форум.
Друг е въпросът, че е избрала един от най-четените и като нищо ще я засече някоя позната клюкарка.

Не пиша, за да се хваля, то не е за хвалене. А казах на авторката, че щом има очи за други, значи нещо не е наред с тях.

Общи условия

Активация на акаунт