А и като се виждаме почти всеки ден, какво да пишем в темата?!

До утре!
Лека нощ!
П.С. Дали се върнаха пратениците ни на морето?
за това много моля да не ми се сърдите за липсата ми
ама после ни го върнаха и до Китен сме карали с откачена маска ..... на завой опираше в гумите и един такъв звук се чуваше , че спирахме 5-6 пъти да видим всичко ли е наред или сме спукали гума ( това беше докато разберем от къде идва звука). Накрая се установихме на Китен и веднага отидохме да се порадваме на морето . Беше ми много любопитно Павел как ще реагира , а той моля ви се се втурна барабар с дрехите да влиза да плува
ама хич не се притесни детето ...... и през цялата почивка не излезе от морето
ни дойдоха на посещение и се видяхме
....... ех благородно завиждам на почернелите от така приятните слънчеви бани на плажа

И до тук ремонта ми излиза вече през носа
. Днес цял ден почти Росен го гледат тук едни каки , а аз обикалям да разнасям горивни помпи (ей толкова не съм трамбовала сигурно 2г. , но не ставах и за такси ...... та аз до последно незнаех къде отивам
)
......... никак не е приятно да завираш клечки с разни мазила из гърлото на 2г. хлапе ............ ха някой да направи опит

) .
Надявам се да не пипне и някоя ангина след стомашния вирус ама не мога и да я държа в изолатор 

, но не ти пречи да идеш, да си подадеш документите, а те ще ти кажат от кога. Трябва да идеш сутринта, че май само сутрин се подаваха документи (не в 6-7 де
)
За малко ,до края на месеца,после за неопределено време на семейната къща в Копривщица.Много хубаво на бабин дом,почивка,ако не беше и жегата,ама това да е само.В Русе имаше епидемия от шарка и скарлатина,но ние много не сме се движили измежду децата,та нищо не си носим от там.Надявам се да се видим в понеделник,а за Правда майка ми ми каза,че е медийна звезда от протеста,но като не гледам новините
,нищо не съм видяла.Хайде,като се видим-повече,и ще ви покажем първите си 2 зъба 
Че аз никакво време няма да й дам на мойта щерка да свиква, ужас
Някоя мама дали има наблюдения от 86 ОДЗ? В смисъл лелките дали се цупят ако дойдеш в последния момент да си вземеш детето, например 6-7 часа?
Там запиши Рая на детска кухня, там не искат нищо освен акт за раждане и 3-4 бурканчета. Тук в София са едни безумия, 30 бурканчета, бележки от педито за алергии, мани, мани.