Люлинския отбор - ІV-та темичка!

• 9 509
  • 254
  •   1
Отговори
# 105
  • 1st floor
Иванела, ние сега ще сме в яслата, голямата "завърши" преди 3 месеца при Миланова/тя е страхотна/.Хранова... newsm78...позната ми е като име, но не мога да се сетя.Как изглежда?

Щерката се сетия коя е майка ти , но аз не.

# 106
ами гери сега как да ти кажа коя е незнам септември като се видиме ще ти я покажа  Hug а да миланова я знам е да аз ги познавам всички там де Laughing

# 107
  • 1st floor
А знаеш ли от кога работи детската от 1 или от 15 newsm78

# 108
ами от 1-ви ама то се пада петък така че от 4-ти в понеделник ние тогава ще отидем

# 109
  • 1st floor
Аз ще го пускам по-късно, в края на септември или началото на октомври, да поутихнат малко нещата, защото в началото нали всички са нови, и едно като заплаче, и всички останали бебоци започват. Дано само да свикне по-бързо и да не плаче много Praynig.Иначе в яслата си ги знам - готини са, дано само леля Руми е още там , защото тя по едно време заместваше, онази младата с бебето, ако не се лъжа/леля Руми ми е слабост-ама под секрет , да не казваш/.

# 110
да леля Руми ще си е там тази младата дето казваш ще стане старша сестра  Party

# 111
  • 1st floor
а Петрова?

# 112
За да не губя тренинг ще напомня отново с риск да стана досадна, да ми викате Класната, Дружинната и т.н, ама мисля че тези постинги наистина са за лични или в кю-то и скайп!

# 113
  • 1st floor
Права си, поунесохме се.  Извинявам се   bouquet.

# 114
За да не губя тренинг ще напомня отново с риск да стана досадна, да ми викате Класната, Дружинната и т.н, ама мисля че тези постинги наистина са за лични или в кю-то и скайп!

Ти.....досадна........ Simple Smile .....ама това за Класната ми хареса
от утре ти е прякор да знаеш ..... Simple Smile ..... понеже днес не дойде де Simple Smile

# 115
Здравейте момичета.Надявам се днес да се видим на кафето  bouquet.

Правде това с Класната ми хареса.Ако ти не беше се намесила,аз щях вече ..... #Cussing out
Момичета елате де се запознаем вече bowuu.Като видите на кафето най-голямата и смееща се група -това сме ние Peace

А доколкото виждам май Алекс(на Гери) вчера е навършил 2 год.Да е здрав и послушен

Рекс страхотни снимки си направила Peace

Аз ще ги кача като  си оправим Компа. Hug
Хайде до скоро

# 116
  • 1st floor
Рождения ден беше на 06.08, но все пак благодаря за пожеланието!Ще дойдем да се запознаем, но още не сме си оправили съвсем очите-вчера го водих малкия Sad.

# 117
Момичета ,къде сте?Верно,че се виждаме всеки ден,Ама трябва да пишем от време на време.темичката ще се скрие Hug

# 118
Идваме на кафетата, днес най-накрая ще се видим, че все едно месец мина, откакто не съм идвала! Hug  bouquet

# 119
здравей те и от нас . аз съм от 6-ти  имали други сладки бебоци от тук. Hug

Общи условия

Активация на акаунт