От там са БгВики,Миа,Рекс,Дамаянти и още две мами,които не са форумки,но са в нашата компания.Ако искаш ела на кафетата зад мебелния магазин да се запознаем.Там сме всеки делничен ден от седмицата.Понякога и събота и неделя.

Днес ще направя опит, но не знам дали ще успея, пък и дали ще намеря някого в неделя.

сутрин със сигурност
Ние с Илияна пихме кафе у нас-малко да разсеем малките.Защото Бобчо направо пощуря вкъщ
.И понеже не спа до обяд ,като обядва направо заспа още в движение.

Подред на събитията-тъкмо се наканихме да заминаваме за Копривщица,и малкия пипна летния вирус със всички екстри,на 4-тия ден влязохме в болница да го поналеят,че беше тръгнал към сериозно обезводняване.Оправи се и после дойдохме в Русе при баба и дядо на гости и още сме си тук.Но в сряда аз ще идвам към София и ще мина да ви видя как сте в четвъртък.Нямам телефон ,остана в мъжа ми,нямаме и нет,че ще се местим някъде следващия месец,май ще сменим и квартала вече.Та това е набързо,като се видим ще разправям какви перипетии бяха около нас.Дребния е вече с 4 зъба и ми се лигави със следващите.Калинка на Класната надали ще я стигнем,но се тътрим подире й