Люлинския отбор - ІV-та темичка!

• 9 508
  • 254
  •   1
Отговори
# 120
Люсинта  Добре дошла в отбора.Аз съм от 5-ти,но от 6ти сте май най-много.
От там са БгВики,Миа,Рекс,Дамаянти и още две мами,които не са форумки,но са в нашата компания.Ако искаш ела на кафетата зад мебелния магазин да се запознаем.Там сме всеки делничен ден от седмицата.Понякога и събота и неделя. Hug

# 121
да  има  аз също съм от 6   ама щте ти пиша на ли4ни за да се разберем  в кои блок си и ако искаш да се присаединиш към нашата групи4ка newsm53 newsm10

# 122
  • София
Съкварталките - привет!
Я като сте толкова много от люлин 6, елате да ме видите  Mr. Green Така де, като Мохамед не идва при планината, планината да дойде при него  Wink

Ева е във възраст, в която все не мога да мръдна на далече. Първо заспиваше в количката, после не искаше да седи в нея, сега пък е без памперс и ме е страх, че ще се напишка в количката, докато стигнем до бебешките Sad Днес ще направя опит, но не знам дали ще успея, пък и дали ще намеря някого в неделя.

Хайде целувки на всички и дано се срещнем някога пак  Heart Eyes

# 123
Привет момичета.
Моля за малко инфо относно R 5 или по точно  за някакъв телефон?

# 124
http://www.r5club.com/ ..... има GSM
M I A ..... извинението не се приемааааааааааааа
               Винаги можеш да си намериш причина да не дойдеш
               а и надали малката ще се изпусне за 200 метра Simple Smile

ПС....ние ходим и в събота и в неделя Simple Smile сутрин със сигурност

# 125
Миааааааааааа  Вики е права.Извинение винаги можеш да си намериш. Naughty
А днес например бяхме 4 парчета на кафето.Ако беше дошла нямаше да си сама. Hug

Дамаянти как си?Вървят ли работите? PraynigИграчката от Билла още е в мен. Peace

Хайде до нови срещи (утре) на кафето.  bouquet

# 126
Какво ще правим днес с това време?
Дано поне следобед се пооправи, за да изведем човечетата, че ще бъде тежък ден и за тях, и респективно и за нас! Mr. Green

# 127
даааааааааааааааааааааааааа...................... много гадно време  дано се оправи ако не днес поне утре да се видим на кафенцето.Лек ден момичета ! smile3521

# 128
Много гадно време #Cussing outНие с Илияна пихме кафе у нас-малко да разсеем малките.Защото Бобчо направо пощуря вкъщ #Crazy.И понеже не спа до обяд ,като  обядва направо заспа още в движение. Joy hahaha
Дано утре да не вали.Дори и да е хладно. Praynig

Ние всъщност ако не вали и следобяд,ще излезем. Hug

До скоро момичета Peace

# 129
          bouquet  bouquet  bouquet
  Поздрави от Русе на всички люлинки от нас.Марго,трогната съм,че се сети за нас,за награда ще получиш подарък в четвъртък. WinkПодред на събитията-тъкмо се наканихме да заминаваме за Копривщица,и малкия пипна летния вирус със всички екстри,на 4-тия ден влязохме в болница да го поналеят,че беше тръгнал към сериозно обезводняване.Оправи се и после дойдохме в Русе при баба и дядо на гости и още сме си тук.Но в сряда аз ще идвам към София и ще мина да ви видя как сте в четвъртък.Нямам телефон ,остана в мъжа ми,нямаме и нет,че ще се местим някъде следващия месец,май ще сменим и квартала вече.Та това е набързо,като се видим ще разправям какви перипетии бяха около нас.Дребния е вече с 4 зъба и ми се лигави със следващите.Калинка на Класната надали ще я стигнем,но се тътрим подире й LaughingЦелувки от нас,и до четвъртък.

# 130
добре дошла на дияна, обратно, Simple Smile
диди, вси4ки де сетихме за теб, даже се оказа 4е правда ти има номера, звъня много пъти, но все на гласова поща беше и откакто деси замина в плевен, нямаше кой да ни носи новини.....
всеки 4ул нещо и сглобихме картинатата- или сте в копривщица или се местите ве4е, а то какво било- на гости в бабин дом...
надявам се 4е ицо е добре ве4е и 4е ти си се разминала с грипа.
ще 4акаме да си дойдеш и да разказваш подробности

# 131
  • София
Ехооо, домъчня ли ви за мен , че на мен за вас много.Утре ако не вали ще дойда  Hug
При нас нещата вървят добре за сега  (да не чуе дявола)  Praynig
Мия вече и забравих физиономията  Rolling Eyes
Има ли ентусиасти за акцията в южния парк  Hug да ми правите компания, па макар и на смени   bouquet

# 132
     Трогната съм от вниманието,вече малкия е добре,но още пазим диети-ориз,картофи и компот от дренки,в различни варианти.Ще се видим,живот и здраве,в четвъртък,ако всичко се развие според плана,даже ще има и повод за почерпка.
   Дамаянти,мъчно ми е за всички,вярвам,че ще си намериш компания за акцията.Успех ти желая Peace

# 133
  • София
Утре се местим в Люлин, апартамента още бомба е паднала...паркета не е нареден, кухнята не е фугирана...ама няма как. Само хвърляме мебелите и четвъртък заминаваме на морето, като се върнем ще  дооправим и така.  Peace

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 14:37 от Klemy

# 134
  • София
Моля пишете ми кой ще дойде в южния парк  Praynig  Praynig  Praynig
Ще ви чакам  Praynig
Клемииииииии, добре дошлаааааааааа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт