Люлинския отбор - ІV-та темичка!

• 9 512
  • 254
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден, Правда.  bouquet  bouquet  bouquet

newsm59 newsm59 nbirthday

newsm18   bigdance2

ura Да си здрава,щастлива и винаги засмяна newsm18

Честит първи рожден ден на Росен на Аксракс(която отдавна не сме виждали)

Хайде лек ден и до скоро на кафето

# 91
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН.Много здраве, любов, късмет от сърце ти пожелавам.   ura

# 92
е .. виждаме се всеки ден, но хайде, и от мен, 4естит ти ден рожден,
http://www.cartoonsoup.com/cgi-bin/pd/pd.cgi?object=/postcard-di … m-flash-view.html

# 93
  • 1st floor
МИА мерси за съвета - действа.Да ви се оплача - плучихме алергична реакция от капките и сега слагаме нови антибактериални + мехлем за алергията. Вместо да се оправяме вчера бяхме по-зле SadНадявам се този път да подействат по-бързо новите капки! Praynig

# 94
пуснете снимки от днешното парти моля да си изтегля Simple Smile)) плс

# 95
  • София
Обявихме акцията момичета  Hug
Ще ви чакам на 2 и 3  септември в южния парк!
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО за гърнетата днес  спазарих за 25 -те лева 12 броя гърнета  Hug  bouquet Hug  bouquet
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ   bouquet

# 96
Обявихме акцията момичета  Hug
Ще ви чакам на 2 и 3  септември в южния парк!
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО за гърнетата днес  спазарих за 25 -те лева 12 броя гърнета  Hug  bouquet Hug  bouquet
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ   bouquet

Голям си сладур.............ша знаиш........
да уточниш все пак..............къде.......той парка доста е голям Simple Smile
Ще си правим среща от отчетни-май......може да ги навия за там....
тъкмо който иска ще даде ...... левче....две.... Simple Smile
Сорри .....ама нещо съм изпростяла на последък....може да е от жегата....или поне с това ще се оправдавам докато не застудее Simple Smile

пс. Целувки на дупетата....за които са гърнетата.... Simple Smile
Ще се опитам да уредя едно-две-три гърнета ама second hand .....имам си една приятелка дето ги е насъбрала....а неината сладурка не ще и не ще да ги ползва......та ако не и трябват всичките.......ще видя колко ще даде Simple Smile

Отивам да погледна къде се намира ни мърда.....ни шава.....хахахахах

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 01:09 от BgViki

# 97
  • 1st floor
Ей, кажете какво ще има на 2-3 септември и какви са тия гърнета?Извинявайте , ако ви питам за нещо лично....ама нали съм си клюкарка Mr. Green

Да се похваля , че очите са ни вече доста по-добре!Почти изглеждат здрави, но до понеделник ще му капя гадостите, защото сме на контролен при очния.

# 98
  Честит рожден ден Правда! Много си гетска - все така...Добре, разбрахме се. Чао.

# 99
здравейте,и ние сме от люлин 8 отдавна чета тук из форумите ама чак сега видях,че си има темичка само за люлин(щЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ) Hug

# 100
geriii,и ние ходим във вашата градина мен ми е малко далеч ама майка ми е там даскалка и тя си я води и си я прибира Wink септември трабва да се разберем нещо да се видим Party

# 101
за новите мами, които не знаят или не са видяли в клюто какво ще има в началото на септември в южния парк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121584.msg2231504#msg2231504
за гърнетата- отиват в дом за деца без родители(0-3г.), оставям на Дамаянти да разкаже пове4е ако има нужда, който желае да се присъедини, добре е дошъл и финансово и с купено гърне Simple Smile) само да не е пълно.

браво Иве, добре 4е се сети, може още нещо да съберем и за у4ениците. а ние помежду нас си предлагам пак да съберем по 2-3-5-10 лв., кой колкото може и пак да направим един пазар. 15. септември наближава.

хайде болните да оздравяват и да идват ве4е,
в този ред на мисли от Дияна и Ицо имате ли новини. Беше ми дала ГСМ на лични но  съм о изтрила  и го загубих, мислех да й звънна, но ... моля някой ако го има да ми го пусне пак.

# 102
  • 1st floor
Иванела нямам нищо против да се видим.А з живея до детската.Колко е голямо твойто дете и коя е майка ти?Може би я познавам/по физиономия със сигурност/!

# 103
geriii,ние сега ще сме 2-ра група при Попова и Илиева.А майка ми е Хранова на 3-та група ще е сега.  bouquet

# 104
момичета ето малко снимки от рождения ден на Коки

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=56082

Общи условия

Активация на акаунт