Отговори
# 660
Хубава вечер момичета, и утре е ден изпълнен с надежди и усмивки!!!

# 661
Аз пиша, ако мога да дам съвет. Няма как да пиша наравно с вас, защото съм на друга вълна, която вас не ви вълнува в момента, и не би била на място в темата. Ако срещна въпрос за спиране на прогестерон - казвам, че знам, че се спира плавно и това е (пример). Ако срещна друг подобен и мога да се включа, драсвам, като винаги уточнявам, че съм от “едно време”. При положение, че 90% от нещата, които пишете, са свързани с опити за бебе, аз няма как да се включа.

Включвам се само да ви напомня, че темата не е ничия собственост - това е тема 357 - много преди вас е започната, много след вас ще продължи. Тоест не сте я създали вие, за да държите правата над нея. Ако желаете ваша си тема, на тези от вас, които си допадате като изказ, стил, темперамент и се харесвате, създайте си я тук, или във фейса. Просто аз като страничен наблюдател и бивш участник забелязвам двоен аршин и назидателност, които преди време не са били в такива размери. Нито искам да ви дразня, нито да ви назидавам - просто напомням, че темата е отпреди вас, че това е публичен форум, и че е редно да сте едно и в лошото и в хубавото, но не само тези, които си се кефите една на друга и си общувате и извън темата. Това е! Нито ще се засегна, като пишете, че съм никоя да давам мнение, нито нищо. Това, което имам да кажа съм го написала, съзнавайки какво ще отнеса като критика. Но просто ми е по-важно да го кажа, егото ми може да понесе и критика и неодобрение. Изобщо не искам да създавам или да влизам в спор - искам да ви помогна да видите нещата отстрани, и да напомня, че темата е по-стара от всички, пишещи в момента, нека имаме уважението към създателите ѝ.
'' От трън та на глог, че е по-висок "
От къде тръгнахме, че достигнахме дотук да ни кажат, че темата е създана отдавна от други и команди да си правим групи другаде.
ОК нямам думи.

# 662
Малко патетизмът е в повече. Не сме на Шипка да се бориме за Освобождението. Тема 357 е създадена от нас пишещите в момента. Тук и сега решаваме ние каква ще е. Какво е било преди вобще няма общо. Полвината хора тук влизат за броени месеци после забравят форума.

# 663
Нали знаете как голяма част от хората, които са били сами цял живот са леко особени? И как често се държат странно, егоцентрично и незаинтересовано. Това е защото нямат коректив (партньор), който да ги сваля на земята. И тъй като в тази тема нашите мъже не присъстват, ние сами трябва да се побутваме и да си “пляскаме виртуални шамари”, когато се наложи. Точно това направих днес- беше ми ясно, че ще има упреци и силни думи, но не очаквах напускания, включвания на непознати особи, които играят ролята на адвокати, с мнение, което няма как да се приеме насериозно. Изскочиха персони, които са крайно либерални, които смятат, че всички сме равноправни и всеки може да си пише, каквото иска, защото е обществен форум. Това са хората с двойния стандарт- хем всичко е позволено, хем, когато някой, като мен упражни “правата” си и сподели нещо, което не е по вкуса им, следва напускане, тропане по масата, потрес, пръсти, кутрета, средни нокти и тем подобни...
Като един добре възпитан и непримирим с простотията човек, АЗ ви се извиних, въпреки че нямаше за какво, но това не беше достатъчно.
Искaх да приключим темата на “семейни начала” . Стана ми тъпо за Меги, защото и провалихме темичката, а всичко започна от мен. Имаме още 3-4 страници, ако някой е с + тест, моля да го покаже, за да заровим томахавката и да сме с хепи ендинг.
П.с.- извинявам се на всички учителки за неграмотното си писане

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 21:33 от Анонимен

# 664
blondie_anna, сама го казваш, съобразяваш се с темата и не пишеш неща, които не са свързани с нея тук! Ей за това са всички тези спорове и за това се борят момичетата тук! Сори, ако някой се засяга ама за всичко си има време и място. Peace

# 665
Въпросът, Джулка, с провала на темата (въпреки плюсчетата в нея 😊💕) е да се затвори по-бързо и да не повдигаме въпроса в новата. Кой разбрал-разбрал.
Двете страни са прави за себе си. Не е нормално да се чувства някой засегнат.
Имам чувството, че сме станали много чувствителни на всякакви теми, а и все си мисля, че освен, че бебето не става, има и друг личен проблем у някои потребителки. Не може от нищо-нещо да се засягаме.

Времето е прекрасно и остана малко от лятото, нека му се насладим.

# 666
Джулка и на мене ми мирише на Тедито...
Относно писането в темата , въздържам се след спора с Даниела20 (нищо лично Дани) , но пък тя разбра "неписаните закони" смени тона и разбра защо сме тук Heart следя си я с интерес сега. Има коментари и момичета които подминавам,  те мен също за което съм благодарна. Пиша ако мога да помогна на някоя от Вас със съвет. И адски се изнервих на коментара "Иначе за извънматочна знаем всички, но това е, когато се е имплантирало в тръбите, а не "още е в тръбите", което предполага движение, а това е преди имплантация." Реших да запазя добрия тон и да оборвам с факти!
Ивет според мен Шантал има права колкото и ти , и аз , и всяка дама тук . Но в момента е в тежък период и мисля че има нужда от малко подкрепа , както ти я получи около закъснението Simple Smile
Мария на сърце си ми момиче Heart Не напускай групата...
Искам да благодаря на 2-3 момичета които ме издържат у фейса , вайбър и на лични Heart обичам си ви! Не съм преставала да ви чета , под лупа сте ми Heart

# 667
Да, плюс това заченатите бебета през Август ще са майски (нали?), което е страхотно. Дано всички сме с много фоликули и силно изразени овулации. И дано имаме мъже с борбени войници (поне един).

# 668
Blondie anna , не знаех  , че темата не е наше притежание Joy , това е много тъжно , което ми напомня утре да си вържа черно и да ти блгодаря , че дойде да ми покажеш пътя Hug По принцип отдавна съм пълнолетна и нямам нужда някой да ме слага от 2-4 да спя , ако ме разбираш правилно Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм в тази тема от 11 месеца , момичетата , които пишат от много време ме познават и знаят , че аз никога не съм рязка ,представи си в такъв случай колко неуместно е твоето изказване в моите очи . Аз съм съпричастна с всяка болка и всяка радост . Думите ти , че не сме подкрепили момичетата преживели загуба на родител дори не искам да ги коментирам . Идваш от нищото и ни сочиш с пръст , за тебе някои кометари са неуместни , а твоят пост колко точно е уместен ? Ако желаеш да се присъединиш към темата - добре дошла , представи се , разкажи за какво се бориш .
Извинявам се на всички , че трябва да прочетат това Heart

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 21:46 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 669

Ивет според мен Шантал има права колкото и ти , и аз , и всяка дама тук . Но в момента е в тежък период и мисля че има нужда от малко подкрепа , както ти я получи около закъснението Simple Smile

Тинти, зачуди ме, за кое мое закъснение говориш, даже си погледнах приложението. Grinning аз бебеправя от 3 месеца и даже по рано ми идва. Както и да е.
Шантал специално от мен подкрепа получи, ако погледнеш назад, ще видиш, че действително се застъпих за ситуацията й.

Само да вметна, че не се казвам Ивет, Хич не го харесвам това име даже. Базикам се де, няма проблеми. Никът ми се чете айвид ама и на ивиед съм доволна Grinning

# 670
  • Blondeville
Момичета, не ви пиша да ви давам тон, а просто съвет, това е. Дали и как ще върви темата, зависи от вас пишещите. Просто това, което се случва сега, не се е случвало  в токива мащаби преди.  Не забравяйте, че форумът е публичен, не частен, и нервите ви ще са в пъти по-малко. Това е. Не може да очаквате всички да мислят и действат като вас. Пазете си нерви за отчетните и за споровете за и против ваксините, относно захранването и тн 😁 В женски форум с много членове, без дразнене няма как, от вас си зависи как ще го отразите. Излишно се стресирате. Абсолютно с добро чувство ви го пиша! Стресът пречи. Лека вечер, и започнете новата тема с много плюсчета на тестовете и с много усмивки! А за профилактика можете да си правите и по-чести срещи по градове - чашата вино ( или каничка 😁) и споделената емоция стопяват всякакви ледове.

# 671
Ми Бъндъл, на мен пък не ми е уютно, когато със страници се обсъждат кръвотечения на бременни. Примерно. Кво праиме в такъв случай?
Значи виждам, че си от либерално мислещите, но разберете, не размахвам пръст, припомням, че ако всеки си прави каквото му е кеф има напрежение. Когато пишем нещо и си зададем въпроса, абе с този пост дали съм адекватна към останалите, темата ще е готина.
И Шантал, за да нв съм лицемер, видя, че лично аз ти обърнах внимание и дадох съвет. Ама честно, на страница имаше по 5 твои поста, от дни се говори основно за твоята ситуация. Разбирам те, трудно ти е. Обаче няма кой знае какво повече тук да тв посъветваме. Изписаха се 3 пъти едни и същи неща. Трябва ти лекар на теб да се види какъв е случаят. Ако постовете ти бяха на полвина по малко, въпреки че според мен не са за тук, всичко щеше да е точно.
Дори като изпитвам трудност аз пак се замислям за околните. Тревогите ни не ни дават някакъв карт бланш. Не знам защо толкова се дразнят всички, че някои хора имаме друго виждане от тяхното.
Ок, нека една страница се изписва от 2 бременни момичета, които си говорят за симптоми. За 10 човека това е ок, ама за 20 не е. Защо едните да може да пишат, а други да сме “лошите”?
А тия инсинуации, че сме направили Рокет луда, че не е тък споделила първо. Моля без ненужни извъртания на думи. Аз ясно казах, че за мен лично е неуважение с месеци да мрънкаш на момичета, които се косят с теб и те подкрепят, и после за хубавото да замълчиш. Лично мои принципи, вобще никой не съм правила луда.
Ок, извини ме, може и да съм се заблудила нещо , но пък когато не ти изнася да четеш за кръвотеченията подмини ако няма какво да кажеш,  има момичета с които го коментират и са загрижени 🙂 в групата съм повече от 2 години такова отношение не е било... нали за това сме тук??? Ако нещо и аз да се махам? Ти хем подкрепяше и си загрижена , хем хапеш...

# 672
Еми на това му се казва интегритет. Проявявам съчувствие, заинтересованост, давам съвет и когато нещо не е ок също имам очи да го кажа. Не може всички да сме от тези, които седят да им плачеш на рамото до безкрай. Хората са различни. Една, две страници толеранс ок, ама от дни се говори едно и също. Доста момичета ми писаха, че не им е приятно, но малцина обичат да са на пангара и да го кажат. Просто стига вече с това кой от колко години е и какво е било. Който иска да е активен в темата, да пише, и да създава тон и настроение. А не да мълчите и като нещо там не ви хареса да изкачате да хапете вие.
Мнението ми не се харесва на някои от вас, ок, това не ме притеснява. Не знам какво очаквате от мен обаче? Да съм лицемер? Отделям внимание, пиша съвет, намеквам, и в един момент просто казвам директно когато за мен нещо не е ок. Оказва се не само за мен. В случаят просто застанах зад Джули, дори не повдигнах аз въпроса. Ако бях написала на модератори сигурно щяха да изтрият цяла една дискусия за бременни симптоми между шантал и батмам, може би една страница дълга. Но не го направих, защото е супер тъпо, обаче доказва тезата ми, че има някакви “неписани закони”. Не ме изкарвайте всеки път безчувствен робот и някакъв “тартор”. Предпочитам таратор. Или тартар.
Между другото най големите майки Терези из темата ако ги питам какво знаят за мен сигурно ще трябва да се поровят, за да се присетят нещо.
А аз големият нетолерантен хейтър следя всичко и знам на всяка децата, опитите, загубите, заболяванията и историята.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 22:31 от Ivied

# 673
Добър вечер, момичета! Gift Heart
Не се подавайте на негативните емоции!
Темата е свидна на много потребителки, пазете я, спазвайте добрия тон. Тези раздори не са приятни за никого! Доста "стари кучета" спряха да пишат именно заради това съревнование кой е по-по-най! Такива няма, всеки е тук с една цел и има право да пише каквото му е на душата! Това е публична тема, форум.
Надявам се да не ме линчувате, че се включвам, щом вече съм видяла 2 черти...
Но и да го направи някой не ми пука, обичам я тази тема, винаги ще ми е на сърце. Постоянно влизам да чета.
Ръся ви обилно,обииилно с розово и пожелавам горещи нощи и много тестове с две черти Heart

# 674
Доста се  чудих дали да пиша  или да си замълча  и все още не знам кое  е по-добре.  Но чувствам вина за случилото се .
Аз  съм и в темата за априлските бебета. Няма по-суха тема може би. Наистина няма на кого да се довериш, камо ли да споделиш. Едни бързо идват.,  тръгват, някой само се вписват и  толкова. Все  още се събират  и няма две приказки с кой да си кажеш.
Напълно разбирам защо разговора  се разви  тук.  Тук има доверие,, изграден някакъв колектив и момичетатаа са ти близки.
Бебеправенето не  е само цветя  и рози. Не  винаги  става бързо и не винаги  се стича както  го пишее  в хубавите книги.
Както повечето предположиха при  лошо   стечение на обстоятелствата тя пак ще се върне при вас  и  ще  попитате какво се е случило.  Е, тогава как ще изслушате  разказа.
Наистина не ми стана  ясно каква беше драмата  с кръвта. Жени сме, всеки месец кървим  или  греша? Коя о вас н е кървяла, или всички дето  се възмутиха цикъл нямат...  ????
И се позамислете момичета , утре ще забременееете и  вие. Как ще раждате.?  Аз за  безкръвно раждане не съм чула,  пък  и  дано не даде Бог да  минете през това.

Не защитавам   никой. Това  е мое мнение,  ама нали трябва  да  съм от извергнатите. Видиш ли положителен тест, те жигосват  и вън. 

Хубава вечер!! Пожелавам скоро  всички да отидете по другите теми, да видите как е там и да видите колко ще ви липсват  момичетата тук.

Общи условия

Активация на акаунт