Отговори
# 330
  • София
Аз само да кажа, че не се блъска прогестерон, докато не се знае къде е сакчето! Да не дава Господ при една извънматочна примерно или някаква генетична грешка, да се задържи изкуствено бременността, и после да трябва да се маха на по-късен етап. Това пиене на прогестерон веднага след положителен тест е безумно.

точно това каза гинеколожката предния път.... в ранен стадий организмът сам разбира дали има грешен генетичен код и е по-добре да не се задържи изкуствено бременност!

# 331
  • Бургас
Аз само да кажа, че не се блъска прогестерон, докато не се знае къде е сакчето! Да не дава Господ при една извънматочна примерно или някаква генетична грешка, да се задържи изкуствено бременността, и после да трябва да се маха на по-късен етап. Това пиене на прогестерон веднага след положителен тест е безумно.
точно това каза гинеколожката предния път.... в ранен стадий организмът сам разбира дали има грешен генетичен код и е по-добре да не се задържи изкуствено бременност!

Същото ми каза и на мен единия от лекарите, при които ходих. Може би наистина е така, колкото и да ни е тежко, продължаваме напред.
Другия пък ми изписа утрогестан 2х1 от деня в който видя положителен тест следващия път. Да се чудиш еднаква медицина ли учат...

Батмам, да не би да са близнаци? Grinning Мисли положително! Аз ти пожелавам двойна радост! Blush
Джули, честит рожден ден! Да си много здрава и да сбъднеш най-голямата си мечта! Flowers Bouquet

# 332
ЧРД Джулс BirthdayCocktailTropical DrinkTada
От сърце ти желая да бъдеш жива, здрава и изключително доволна!

Аз успях да се класираме при аг-то в обедната почивка, та, гъбки са.

# 333
Батмам, дали не може да са повече наистина? 😝
Нашите опити винаги са вечер. Аз съм толкова крива сутрин, че шанса да правим нещо е минимален. 😁 Пък и ставаме в различно време... Общо взето да заченеш е малко помощ (от док) и много късмет в повечето случаи според мен. Слънчев ден и се пазете, че днес ще е много топло! 😥🌞

# 334
Джули, Честит Рожден Ден ❣️ Пожелавам ти най-хубавия подарък - до следващата година да си с поне едно бебче в ръцете! Flowers Four Leaf CloverPeople BabyFlowers Four Leaf Clover

Аз, пък, след дълга борба с Хашимото чрез алтернативни методи и много добри резултати, които постигнах чрез хранене и добавки (антителата смъкнати почти до долна граница, но ТСХ се оказа костелив орех), то от утре започвам Л-тироксин, за да мога да сваля пустото ТСХ и да започнем и ние с опитите на спокойна глава Stuck Out Tongue Winking Eye
С ендокриноложката си говорехме как всяка втора жена е на този хормон, но аз нямам никой в семейството ми с такава диагноза и ми е много чудно как си я докарах!

Гери, радвам се, че отново си сред нас и ще очакваме още бисери като "щракането" от теб Laughing

Много живо ме интересува това TSH , защото моето беше 3 , 3 и нещо и бавно се покачваше. Репродуктивният каза задължително сваляне и ендото ми назначи по 37,5 мкг еутирокс дневно. И оттогава вече близо 8 месеца. Правих веднъж контролни изследвания и беше към 1,5. Та чудя се докога ще го взимам този хормон и дали не избързах, че се съгласих да го пия. Ендото каза до бременност и после увеличаваме дозата. Никой от семейството ми не е имал проблем с щитовидна жлеза, а и другите показатели са ми наред. Опасявам се, че избързах, не трябваше да го почвам, то беше зима тогава и зимата било нормално да се покачва. Иначе ми повлия добре сякаш - смъкнах малко кг и на тонуса, спрях да се събуждам като пребита сутрин.

Много ми хареса коментара на Ив по-горе да забича аяляка повече Grinning Просто повечето ми колеги го бичат яко и едвам се сдържат да не заявят пряко, че само личного им е важно. Та като се опитам и аз, става напрежение. Откак съм тук пчеличка, съм най-работливата Grinning Ние работим в кантора и сме малко и всяко скатаване се усеща. Ама дреме ми, докогато ме издържат, дотогава. Както казва ММ - ти се вкара в омагьосан кръг - изкарваш пари и ги харчиш за доктори, вместо да отидеш на една по-спокойно работа дори с по-малко заплащане и бебето да стане естествено.

# 335
 И аз не обичам сутрешното "щракане" Grinning Много ми е трудно - душата ми спи, тялото също.. Някой път се получава ама повечето случаи е много измъчено Joy

# 336
На нас напоследък най-много ни се получава обедното. Вечер сме много изморени и някой път става много тегаво, особено когато работим под график. Ако имаме опция и на обед, се получава по-добре. Сутрин щеше да е добре, но детето спи до нас в легълцето си, а аз съм категорична, че няма как да стане в нейно присъствие, дори и да е заспала Grinning

Днес вече видях по-избледняващ тест за О, което е добър знак, вчера работихме, утре пак и ще чакаме да видим този месец каквто ще покаже.
Около О имам много странни симптоми, пада ми малко кръвното и в тези жеги ми лошолее, та дано не е просто О. Пак започва едно чакане... Хубав ден на всички!

# 337
И аз не обичам сутрешното "щракане" Grinning Много ми е трудно - душата ми спи, тялото също.. Някой път се получава ама повечето случаи е много измъчено Joy
Аз пък така обичам да се събуждам със сутрешно щракане  😂 денят е по-хубав  и  с една чаша кафе перфектно.
Но всеки си има начини. 👌👌👌

# 338
Karaidavarvi, не си сгрешила като си започнала хормона, защото сега поне ще си спокойна, че когато бебчето стане, ще има достатъчно хормон и за него Blush Аз имам позната, която започна прием на тироксин преди да започнат бебеправенето, после забременя и след като бебето вече си имаше своя щитовидна жлеза, й го спряха... Явно при нея е било само за подпомагане на работата на жлезата и смятам, че при всеки е индивидуално - едни го пият цял живот, а други само по време на бременността (като презастраховане) Wink

За сутрешния секс - и аз не си падам много, но ако ме събуди през нощта, то на драго сърце се разсънвам набързо. Сутрин съм твърде гладна, а и жадна за кафеин Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 339
  • София
записах си час за утре сутрин .... не се е усилило за момента .... просто ще се гръмна... и ММ вика от възрастта е, аз като ти казвах да не чакаме толкова за второ

# 340
  • Бургас
записах си час за утре сутрин .... не се е усилило за момента .... просто ще се гръмна... и ММ вика от възрастта е, аз като ти казвах да не чакаме толкова за второ

На колко години си?
Ама тези мъже понякога от притеснение и не знаят какво да кажат..
Важното е, че си успяла да си запишеш час за утре. Стискам палци!

# 341
  • София
34 😁 за първото аз давах зор ...

# 342
  • Бургас
За трепане е той направо! Smiling ImpSatisfied

# 343
  • София
Привет от мен !

Първо, добре дошли на новите момичета, и стиснати палци за shantall и bat_mam.

jullliana, честит рожден ден !
Желая ти здраве и ако не с бебче, то поне бременна да посрещнеш следващия... задължително !

Нашата почивка свърши и в момента пътуваме наобратно Cry.
И тази седмица сме отпуска и двамата, и после пак се започва Sad...
По темата с професиите - аз съм ветеринарен лекар.
При мен е основно психическото натоварване, стресови ситуации, стоене извънработно време, но и физическото не е малко /вдигане на големи кучета и клетки/. Не съм мислила докога ще работя, болнични и т.н., не съм и наясно с тези неща... но да стигнем дотам и ще видим.

Обаче ме шокирахте колко много учителки има тук Flushed.

По настоящата тема - сутрин не мога да си отворя очите и мразя целия свят, камоли да правя секс... Ако случайно се случи нещо, не е по моя инициатива и аз участвам общо взето в спящо
състояние Grin.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 19:39 от rave

# 344
Ооо, Рейв, несбъднатата ми мечта! 💓
Понеже няма да се хвана да уча за вет лекар, ММ ми е обещал като забогатее да ми направи приют. 😁 Обожавам животни и мога по цял ден да се занимавам с тях.
Шантал, че ти си си в разцвета! Изобщо не го слушай ТМ, нещо се е объркал. Wink

Общи условия

Активация на акаунт