Отговори
# 360
Когато имах + на теста за О щяхме да ходим на концерт и му викам "Едно бързо?", но той ми каза "А, няма сега, трябва да лежиш"

# 361
  • София
Blackwidow1322 - и аз имам мисли за приют, ако ме изпревариш - свиркай да идвам Grinning.

Ivied - Kissing Heart.

За мен щракането по график не е никакъв проблем, важна е целта, но от другата страна не е съвсем така. Усещам вече как се натрупва напрежението от напразните надежди и си мисля този месец последно да пробваме /ще ни е 10ти/ и от септември да тръгваме по доктори. Поне да има някакво развитие, дори и всичко да е наред, а не просто да стоим.
Мислех да чакам година, ама май няма да е, нервите са на привършване.

МамаНаПринцеса, радвам се че пишеш пак Flowers Bouquet.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 22:45 от rave

# 362
Графика, моя ММ си изтегли календара и ме накара да си напиша датите и следи, предния път благодарение на него бях разбрала,че съм бременна.
А за щракането то си идва спонтанно като магмит. 😂😂👌

Шантал, стискам ти палци❤️❤️❤️
Борн, е права (бебе бебе бебе)  и не става.

# 363
Lica, и аз съм пила Агнес преди години. Виждах доста положителни мнения, но на мен никак не ми подейства добре... появиха ми се бучки в гърдите и цикълът ми стана още по-обилен, направо неконтролируем, беше кошмар и го спрях на своя глава и всичко ми мина, но дано и ти да си от доволните от него. Simple Smile

Джулс, ти си наборче на мъжа ми. Simple Smile Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана и ти пожелавам на следващия си рожден ден да гушкаш малко вързопче / или две Wink /

shantall, стискам ти палци всичко да е наред!

bat_mam, и аз бях от тези, които ти бъркаха ника, за което се извинявам. Simple Smile ЧХГ ми се вижда чудесно, да видим дали няма да ни изненадаш с 2 броя. Heart

За срещите ви призовавам всички, които сте в един град, да си правите събирания. Simple Smile Ние с Блекчето вече 3 пъти излизахме и не усещаме как минават няколко часа в приказки. Та пишете смело кой от къде е и се организирайте. Heart Simple Smile

# 364

За срещите ви призовавам всички, които сте в един град, да си правите събирания. Simple Smile Ние с Блекчето вече 3 пъти излизахме и не усещаме как минават няколко часа в приказки. Та пишете смело кой от къде е и се организирайте. Heart Simple Smile
[/quote]

Ми който е от Тетевен или близо до Тетевен да драсне, аз тук се запознах с едно момиче ма тя е дале, иначе си пишм по WhatsApp, ще ми бъде приятно. 😇😇😇😇

# 365
Рейв, нямаш проблем, само дето съм от Русе, а ти май си далечко. 😃

Мисълта "бебе, бебе, бебе" е опияняваща наистина... И аз съм имала периоди, в които само това мислех, даже исках просто по-бързо да свършваме, че да лежа... 😓 Ама като знаех месеците, в които няма да стане и не се напрягах в тази мисъл. Този месец даже гледах изобщо да мисля, а да си се наслаждавам на щракането на макс и то взе, че се случи някакси.
ММ знаеше за какво идва реч. Винаги си гледахме заедно тестовете за О, ама не съм се превръщала в Хитлер (Ивче 😁😘). Не знам дали се е тормозил, поне не ми е показвал..
Иначе снощи си направих на Слънчо теста и му отстъпих честта той да види резултата. 😃 Много се зарадва като видя чертите. То и аз, че септември миналата година бяха мноого бледички. 😅

# 366
  • Dope Reach
Дани, бая си далечко от мен. Аз съм от Добрич, съмнявам се някоя от вас да ми е съгражданка, най-много варненки и силистренки да има. Grinning

# 367
Иха......., харесва ми идеята да се запознаем и на живо! Аз съм от гр. Русе, ако има други бъдещи, кандидат мамита, да се организираме. Супер идея Wink

# 368
Айде и аз пак да кажа от къде съм. Може от новичките да има някоя от Благоевград надолу. От Петрич съм, но до Благоевград за едно кафенце с изкукала бебеправеща съм на линия.

Преди време, Йоанка каза всички да се съберем във Велико Търново - по средата. 💜

# 369
Аз съм в Бургас, който идва на море да се обажда Simple Smile

# 370
  • Бургас
Аз съм в Бургас, който идва на море да се обажда Simple Smile

Градски сме. 🙂

# 371
Аз съм от Европейската столица на културата Grinning

# 372
Иха......., харесва ми идеята да се запознаем и на живо! Аз съм от гр. Русе, ако има други бъдещи, кандидат мамита, да се организираме. Супер идея Wink

Оо, Ларче, на следващото кафе със Слънчо те вземаме! 😉 Ако има и други русенки да не се крият, не хапем! 😁

# 373
Аз съм от София. Simple Smile

Национални срещи си правехме в отчетни. Доста хора от различни градове се събирахме. Тук нали сме "за малко", едва ли ще се организираме. А някакви хора забелязвам наминават и после дори не споделят, че им се получило и изчезват. Така наскоро хвърлих един поглед на отчетните от любопитство дали е като едно време и видях една бъдеща мама, която си пишеше тук и не се е похвалила, че се мести. Проучването ми показа, че сякаш не е същото като преди години .. сега се събират и си правят група и във фейсбук, а там знаете как е. Малко безлично ми се видя, на все пак само надникнах за кратко като страничен наблюдател.

# 374
Аз съм от Дупница , ще се радвам да се запозная с някоя съгражданка!
Момичета чували ли сте за АГ Весела Аврамова-Султова от Благоевград ?
Мои приятелки са много доволни от нея . Аз бях юни месец при нея , прегледа ме на вагинален ехограф и каза че има леки изменения в десния яйчник точните и думи бяха "-Имаш малки пукащи кистички." За това не ми изписа никакви лекарства . Взе ми цитомнамазка и на нея излезе БВ , която излекувахме с Макмирор глобуси , Фулорик (мисля ,че така се казваше) и канастен крем за партньора , предписа ми Сайкъл баланс за 3 месеца и неофолик. Попитах я за овулацията и ми каза да си взема лентички,  да ама те показват покачващото се ЛХ , а не дали действително се пука фоликула. Та искам след Ц да си запиша час за фоликулометрия да видим дали въобще се пука това чудо и ви моля да ми препоръчате някой АГ в околността.  Бих отишла в София , но мразя да съм сама в колата и това движение там , много "успокояващо" ми действа на нервите . Извинявам се ако постът ми е дълъг и объркан . 

Общи условия

Активация на акаунт