Отговори
# 390

по-скоро ръждиво-кафеникаво.....

Това е добре, доколкото знам. Стара кръв  е. Няма страшно за момента. Горе главата.Ако не стане ярка, значи не ее много страшно. Не знам дали ще ти е полезна статията, но може да пробваш
https://gotvach.bg/izbrano/%D0%A5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%9F … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 391
  • София
пътувам за докторката.... притеснено ми е много

# 392
shantall Успех, всичко ще бъде наред!

# 393
Добро утро момичета!
shantall стискам палци!
Аз вчера си пуснах изследвания в репродуктивната клиника, всичките хормони са се върнали към нормалните нива и от септември имаме зелена светлина за нов опит. Днес ми е 5 ден, мобилизирала съм ММ, че тоя месец трябва да даде всичко от себе си, ако иска да се получи естествено, и само чакам О, за да почваме с графика.....

# 394
Шанталче, успех, но ако не се види, знаеш, няма какво да се направи на този етап.

# 395
Спокойно. Всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover

# 396
Shantall, спокойно и позитивно мислене !

Аз от както завърших училище (2011г.) започнах в счетоводна кантора и до преди 3 години основно със счетоводство се занимавах в няколко фирми и всеки ден изсъхвах все повече Grinning Случайно попаднах на мястото, което сега съм само ТРЗ и съм много по-доволна, но предвид, че технологиите толкова напреднаха и работата ни се автоматизира, покрай ММ се запалих по програмиране, html и тн и се замислям дали преди да изляза по майчиство да започна преквалификация или да изчакам неродения Петко да се разрита Grinning
Иначе си имам златно правило - никога да не стоя след работно време, да не пропускам обедна почивка и да не ходя извънредно.Работата ми е само за пари , които да мога да харча със семейството.Прибера ли се вкъщи, забравям за всичко служебно.Лошото е,че  ММ е работохолик и вкъщи си мисли още за служебните проблеми и прекалено сърцато се раздава. Ще видим в новата сфера как ще е.

Аз от 4-5 дена имам едни странни усещания най-ниско възможно отдолу в дясно. Появява се от време на време все едно някой с тъп предмет ми прави "цък" и така около 10 пъти и спира и след няколко часа пак. Първите няколко дни не го мислих, но вече започвам да се чудя какво може да е. Не е болка за умиране, но е натрапчиво колкото да се притесня защо продължава.Иначе 8ми ден още ми зацапва...

# 397
Шанталче,стискам ти палци! Вярвам, че всичко ще е наред!

# 398
  • София
Mariana, намерих си колежка в твое лице! Че трябва да се отсрамим пред учителките Joy
100% съм съгласна, че изглежда супер лежерна професия, но всяка грешка ни струва мнооого пари Grinning Хубавото наистина е, че можем да работим от всякъде, почти. Сега като бях 1 месец болничен и отпуска след аборта, пак си поработвах - за цвят Grinning

ММ много обича щракане по всяко време. Аз - не толкова. Някак си съм се настроила, че вечер ми е най на сърце. Иначе сутрин като ме подбере и аз участвам в спящо състояние Grinning

Шантал, стискаме палци всичко да е наред!

Джулс, Hug

# 399
Ех лейдис...не бебеправим вече,но ви следя яко. 😃 Не мога да си намеря много активна тема за моя проблем,но и по-добре да няма момичета с моя случай(че даже и подобен) Чета ви,стискам палци на всички и заповядвам да ме зарадвате с още няколко положителни теста! 😃😍😘

# 400
Ех лейдис...не бебеправим вече,но ви следя яко. 😃 Не мога да си намеря много активна тема за моя проблем,но и по-добре да няма момичета с моя случай(че даже и подобен) Чета ви,стискам палци на всички и заповядвам да ме зарадвате с още няколко положителни теста! 😃😍😘
Пусни нова. Все ще излезе някой, преминал през същото 😊
Буби 💕

# 401
  • София
констатира, че бременност е настъпила, но не се вижда още сакче. изписа угостерон и на 23ти пак

# 402
Шанталче, забранила си получаването на съобщения.
Кой ден закъснение ти е вече? В коя седмица си?

# 403
Извинявай, но ако не вижда сакче, няма как да констатира, че бременност е настъпила. И не е ок да се пие прогестерон без да се види сак. Дано се закрепи иначе човечето Simple Smile

# 404
Пусни нова. Все ще излезе някой, преминал през същото 😊
Буби 💕

Борнче,още ми е много объркано в главата и даже не мога да си подредя мислите. Няма нищо. Ще дойде и това време. Дотогава ще ви подкрепям и ще се радвам с вас.  😋
Шантал,знам че при ЧХГ над 1000 св вижда сакче. Може да си го следиш и когато надмине тази стойност да отидеш при друг АГ да те погледне. С първата ми бременност отидох с 5 дневно закъснение и лекаря ме върна.Каза да отида на когато вече е 10 дневно. Тогава вече се видя моя Ивчо.

Общи условия

Активация на акаунт