Отговори
# 675
bat_mam, според мен е нормално все още да е суха отчетната тема, защото тепърва започвате да се събирате там и за съжаление ще има една част от момичетата, които няма да се задържат /редовно отварям отчетни теми/, но с напредване на бременността ще успявате да споделяте все повече неща и да сте си по-полезни една на друга. Аз съм сигурна, че на всички ще ни липсва тази тема някой ден.
 Мен лично бременните не ме дразнят, когато пишат тук, а ако някога се случи някой да ме подразни с поста си, го отминавам и знам, че е нещо моментно. Simple Smile

# 676
Чакай , чакай значи аз трябва да се съобразявам с твоето налагане на мнение , но аз да съм стигала вече с това кой от колко години е и какво е било и Мнението ми не се харесва на някои от вас, ок, това не ме притеснява. Този някой съм аз , не говори в множествено число!
Джанъм мен аджеба защо да ме притеснява твоето? Защо момичетата пишат на теб? Защото се изживяваш като такъв и се опитваш да се налагаш.
Знаеш ли , казват че по -умния отстъпвал. Ще ти пожелая никога да не изпадаш в положенията които хулиш ( кървенето след положителен тест и 2 години в очакване)  бъди здрава и щастлива.

# 677
Ама батмам ти мене дори ме кефиш. А мене кръв не ме плаши, аз съм раждала при това по най-натуралния начин. По скоро се застъпих принципно за Джули и мисля, че не е ок за много момичета, които не са бременни да се разводнява темата прекалено с бременни въпроси. Не мога да забраня на никого на пише, но мога да кажа какво мисля. Вие си правете каквото искате, какво го играят всички ощипани госпожици, аз не съм админ някой. Ясно ми е, че не е цветя и рози бебеправенето, ясно ми е, че като стане фал ще си сподели всяка. Става дума да умереност момичета, не цензура. Непрекъснато се изопачава това, което казвам. Уморително е. Може да е скука в отчетни, но нали разбираш, че няма как тук да ти стане отчетни? Не щото аз така казвам.

Тинти постът ти е хаотичен и честно казано тотално извън фокус, за да го коментирам.

# 678
Подкрепям напълно  bat_mam, включих се в тази групичка именно защото усетих съпричастност, рaзбиране и споделена съдба. Нима утре аз ако видя положителен рез. /дай боже/ и съм била в групата 5,6 месеца или една година да си ходя след това, нелепо е наистина.

# 679
Е не, пак се почват някакви измислици. Значи ако няма да имаме ниво на дискусията, да се чете какво пише другия, и да не се измислят неща и да се изпада в афект това наистина за жени на 30+ е несериозно. Лека нощ ви желая, защото успяхте и на мен да ми стане истински неприятно да пиша тук.

# 680
Аз съм от тези, скорошните, новодошли, рядко изказващи се, но следящи с интерес. Искам да ви кажа, моля, споделяйте си всичко каквото е, независимо колко гадно звучи на някого, на други може да е полезно ( казвам го от личен опит) 😊лека вечер!

# 681
Батмам , по-сухарска от априлската тема е само февруарската 😂😜
Никой не казва, че не бива да пишем и ние, които вече сме видели двете черти. Просто нека бъде без много подробности, има си теми за това. Доста момичета претърпяха загуби и споделиха без да ни натрапват подробности. Тези, които го направиха, предизвикаха дрязги. Видяхме, че тук тези неща дразнят, а темата загуби първоначалния си замисъл, а именно да създаде положителна, спокойна и приятелска атмосфера за бебеправене. Когато аз се включих тук след загубата ми, споделих и срещнах съпричастност. Получих подкрепа и разбиране, но подробностите около аборта оставих за съответните теми. Никой не гони никого и не разбирам защо някои от вас го разбират погрешно. Стегнете се дами и нека оставим махленските разправии за клюкарските теми.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:34 от Sissy

# 682
И предния път и сега и Йоана и Сиси казаха точно каквото исках да кажа и аз. Може би, защото са бременни тяхното мнение не срещна критика. Радвам се поне, че не съм се бъхтила да се обяснявам за нищо и някои хора са ме разбрали. Аз с дела показвам, че темата ми е скъпа. Участвам в нея, интересувам се от всички потребителки и се инвестирам. Чудно ми е колко от вас са така и колко лежат на стари лаври, но търсят авторитет. Назидават ме да не назидавам.

# 683
Моля, утре си споделете цвета на урината, за да видим кой, колко вода е пил. Ай, стига вече. Всичко толкова се усука
И изопачи. Трябва да имаме такт и да сме съобразителни- твааа е! И когато някой ни побутне и ни каже, че не сме, да се замислим и да променим нещо, или да си го игнорираме и да си продължим постарому. Важно е да имаме някаква ценностна система и да можем да преценяваме, кога да набием спирачките и да се спрем. Иначе порочният цикъл няма край. Едни плюят, на други не им пука и става цигански пазар.
Никой няма против бременните. Темата не е магазин с лош кастъмър сървис и несъществуващ афтър сървис. Това, че сте забременели, не ви изключва автоматично от темата и ние, които все още се борим за дете, няма да ви третиране по-зле. Напротив... просто разговорът за вас е вече по-различен. И стига вече! Стига. Няма да сме на едно мнение. Никога. Просто нека спрем.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:21 от Анонимен

# 684
  • Blondeville
Ама момичета, защо скачате и се обиждате? Защо приемате съвета като критика? Тонът ми е съвсем добронамерен, както и написаното от мен. Ако не ми беше мила темата, нито щях да следя, нито да се опитам да съм полезна.

Аз лично в отчетните тук и в отчетните във фейса винаги съм била радетел за правила. Чудесно е да се спазват неписаните такива, а и нищо лошо да си сложите и още писани ако решите. Обяснявам какво имах предвид в ситуацията с Шантал - едно е да се направи (тактична) забележка на парашутист, или на потребител, който никога не се включва със съвет, а само “консумира”. Дразнещо е за повечето, разбираемо да се изкоментира. Но когато жена най-вероятно губи бебето си, ако ще и 10 пъти да пише за кървенето, то просто  проявете разбиране в тежък момент! Да, някои момичета ще са дискретни и телеграфно ще съобщят през какво са минали, други ще са в шаш и паника и само това ще им е в главата и съответно на клавиатурата. Хората не сме роботи, не всички премислят в момент на афект. Това е. Тоест отсявайте си кога наистина някой е за забележка, и кога е по-добре да се прояви съпричастност.

От всичко, което съм чела, сте готини, разумни, интелигентни момичета всички, добрият тон и атмосфера си зависят от вас. Не съм писала с идеята да се заям с никого, никого не искам да назидавам, а просто да ви дам съвет и мнението на страничен наблюдател, все пак бил и на ваше място. И то го пиша с абсолютно добри чувства!

И за да сложа точка на писаниците от моя страна по конкретния казус, ви поръсвам с памперси само от бебе номер 2, защото бебе номер 1 вече е голям мъж и не ползва такива неща 😁 Пожелавам ви приятни моменти в опити, положителни резултати след това, и успешен финал на термин!

# 685
Батмам , по-сухарска от априлската тема е само февруарската 😂😜
Никой не казва, че не бива да пишем и ние, които вече сме видели двете черти. Просто нека бъде без много подробности, има си теми за това. Доста момичета претърпяха загуби и споделиха без да ни натрапват подробности. Тези, които го направиха, предизвикаха дрязги. Видяхме, че тук тези неща дразнят, а темата загуби първоначалния си замисъл, а именно да създаде положителна, спокойна и приятелска атмосфера за бебеправене. Когато аз се включих тук след загубата ми, споделих и срещнах съпричастност. Получих подкрепа и разбиране, но подробностите около аборта оставих за съответните теми. Никой не гони никой и не разбирам защо някои от вас го разбират погрешно. Стегнете се дами и нека оставим махленските разправии за клюкарските теми.
Съгласна съм,  че се поразводни темата, но момичето е под стрес  и я разбирам. То и аз ги дебнах тука с моите бледи тестове и отказ да приема положението, но добре, че бяхте вие, че да има с кого да споделя, че съм от хората дето гледат да пазят близките си , а товарят себе си. Радвам се, че ви открих и имах възможността да се сближа с2 вас и да ви чувствам като приятелки. Трудно се напуска темата, ей.

Цитат
Моля, утре си споделете цвета на урината, за да видим кой, колко вода е пил. Ай, стига вече. Всичко толкова се осука и изопачи.

Е то ние споделяхме за пози, цъкане, кой на почивка, кой на плаж, кой на планина. За професиите си споделяхме, трудности в работата и никой не се скара. Не мисля, че от някаква странична тема ,а от болната тема на някой, който не е осъзналал , че нещата не стават винаги както сме ги планирали и след дългото чакане нещата могат да се стекат не както сме ги чакали и имали някакви идеи за това как трябва да се случат. Аз чух за биохимична бременност едва когато ми се случи и се чудих какво ми е и ревах като магаре, тръшках се, самосъжалявах се, чудех се какво ми има. )После разбрах, че ми е липсвало информация и зряло отношение към ситуацията, че и това се случва. )Приемете  го , и да не четете за тези неща, те все пак се случват. Ако искате хубав край, четете детски приказки, там винаги има щастлив край. Във форумите ще видите нещата от живота- груби, понякога кървави, понякога и с щастлив край. Искренно ви желая вашите прикзки да имат щастлив край.
)Повярвайте, че като си гушнете малкото човече дори няма да си спомняте тези припирни, защото са наситени с временно настроение, което ще отмине.

# 686
Имам бледа черта, розовее искам да споделя.
Сложих малко контраст, че на снимката не се виждаше както е на живо Simple Smile
Престо е, знам какво ще кажете, но утре може да мина през някоя лаборатория за кръвен Simple Smile Имам 5 дни да живея с надеждата и да се надявам, че сме успели Simple Smile
Какво ще кажете?

# 687
Lica, пу, пу, пу.
Айде дано да е положителен. Това ни трябваше, благодарско. Стискам палци да има растящо ЧХГ и успешна бременност 🙏🙏🙏

# 688
Е това беше нужно за гранде финале на темата! Аз я виждам чертата, но само, защото е тъпото престо ще изчакам кръвния! Или просто един шуър! Тихичко честито!

# 689
Lica , я дай без контраст да видим теста , така не мога да се ориентирам Hug

Общи условия

Активация на акаунт