Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 82 882
  • 717
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте.Получих за подарък следната машинка.Обаче незнам на какви ватове да изпарявам.Общо взето съм нов в това.Може ли някой да ми обясни горе долу как да изпарявам Simple Smile
.  Здравейте.От скоро изпарявам,и искам да се гмурна на дълбоко и да пробвам да си бъркам течност сам понеже не е като с цигарите като свърши можеш да си вземеш от денонощния в блока ти Simple Smile Та въпроса ми е следния като си взема тази база трябва да използвам калкулатор и да добавя съответния аромат и никотин?

# 466
  • Варна
Да,калкулаторът е нужен поне в началото.....аз не го ползвам отдавна,но бъркам от години една и съща пропорция в едни и същи бутилки с едни и същи изходни материали та съм си ги научила на изуст Grinning

# 467
Да,калкулаторът е нужен поне в началото.....аз не го ползвам отдавна,но бъркам от години една и съща пропорция в едни и същи бутилки с едни и същи изходни материали та съм си ги научила на изуст Grinning
[/quote. Много благодаря за отговора Simple Smile А какви съдове ми трябват за смесването?

# 468
Видях аз,че е никотинова база ,но на фона на цената на техните, тази идва доста.Не е драма,ще търся и аз никотин от чужбина.Просто изобщи не съм се усетила,че нещо се случва.

Чадо не страдай https://nicotinehub.co.uk/product/2-litre-7-2-nicotine/

литър отива години Grinning. Процедурата я знаеш. Габиели Лондон и от там тук. Няма митници и драми.
извинете но 72мг какво ще рече-аз в момента си купувам шотове по 24мг за 10мл...тука в цял литър има 72мг или как?

# 469
Не си играйте с такива химикали! Нямам идея дали става,но мислете,че това го вдишвате все пак.
Ползвам английски аз 72мг/мл.
https://nicotinehub.co.uk/product/2-litre-7-2-nicotine/
здравей това значи че тази течност е 3 пъти по силна от шотовете дето си взимам по 24мг по 10мл

# 470
Не си играйте с такива химикали! Нямам идея дали става,но мислете,че това го вдишвате все пак.
Ползвам английски аз 72мг/мл.
https://nicotinehub.co.uk/product/2-litre-7-2-nicotine/
здравей пак сайта дето си дала предлага доставка до БГ..иначе през Габиели колко ти излиза на мен през калулатора дадох онлайн поръчка 2 кг до офис в СФ младост който ми даде 10лв правилно ли е?

# 471
  • Варна
FBID699012146 силно те съветвам да попрочетеш малко повече из вейпърските форуми преди да се хвърляш на подобни поръчки. Това е материя за напреднали. Базата е 72мг./мл изключително висока концентрация/три пъти по-висока от тая на шотовете ти/.

# 472
FBID699012146 силно те съветвам да попрочетеш малко повече из вейпърските форуми преди да се хвърляш на подобни поръчки. Това е материя за напреднали. Базата е 72мг./мл изключително висока концентрация/три пъти по-висока от тая на шотовете ти/.
това е най-малкият проблем с база ще го разредя колкото искам въпросът е че от тея в габриели ми отказаха да транспортират никотин за България така че системата е хризантема

# 473
  • Варна
Ами нормално е да ти откажат -това е забранена в ЕС концентрация и никой превозвач няма да се навие да ти я докара.

# 474
  • Габрово
Здравейте след дълго четене и намиране на много отговори идва време и аз да ви задам въпрос . Та от къде си набавяте никотинова течност за електронните цигари ? Аз последно си взех  шот с никотинова сол от https://greencigar.bg 20мг , но нещо не останах удовлетворен. След като го овкуся и му налея малко база не успява да ми задоволи никотиновия глад Simple Smile Та затова и търся малко инфо от къде да си поръчам никотинова течност Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 09:45 от Regain

# 475
Аз не съм в час с никотиновите шотове, защото никога не съм ползвал. Как определяш, че не ти задоволява никотиновият глад?

# 476
  • Габрово
Ами когато успявах да си намирам шотове готови за употреба в един момент започвах да чувствам леко замайване и не ми се пушеше повече та за това ми се струва , че сега не ми достига никотина , а проблема е че в Габрово спряха доставките по магазините и ми се наложи сам да си приготвям Simple Smile

# 477
Да възможно е, но то по принцип повечето хора, които преминават на елактронна така или иначе постепенно свалят концентрацията. Ти след като си се замайвал явно е била доста висока. Ефекта на замайване ли търсиш? Онези готовите шотове с каква концентрация на никотин са били?

# 478
  • Габрово
Не не търся ефекта на замайване , а на задоволяване. Бяха с концентрация 20мг и ми идваха силни та  затова ги разреждах малко с базов разтвор. А все още търся с по висока концентрация на никотин защото от скоро се опитвам да спра цигарите а пушех по 2 кутии на ден. Та сега затова си поръчах пак с 20мг , но не овкусени и се опитах да си ги приготвя сам по същата схема , но нещо не ми се получава та затова реших да задам и този сигурно тъп въпрос за вас напредналите  Simple Smile
Иначе откъм аромат съм много доволен успях да нацеля според мен добър тютюнев аромат и честно казано такова усещане не съм имал със смрадливите цигари:)

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 11:42 от Regain

# 479
Аз никога не съм ползвал шотове. То ги нямаше когато започнахме. Не ти е тъп въпроса, но някак не разбирам какво не ти достига. Аз пушех 2 до 3 кутии цигари на ден и започнах с 12 мг. които много бързо, за около месец свалих на 6. Никотинов глад не съм изпитвал, търсех удара в гърлото, които до голяма степен идва от никотиновата концентрация. Обаче аз не съм смесвал обикновени цигари с електронна. В момента в който си взех електронната спрях обикновените и за около седмица ми изчезна желанието за тях. Ти може би искаш като си дръпнеш няколко пъти да се заситиш и да не искаш да си дърпаш повече, това ли разбираш под задоволяване?

Общи условия

Активация на акаунт