Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 87 146
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Не знам дали е за тази тема, но не намерих по-близка. Според вас могат ли VEO цигари (Veo Purple Click за конкретика) да се пушат като обикновени,без glo- устройството? На тях изрично е написано да не се палят, но на външен вид си изглеждат като по- къса цигара. Тъкмо щях да пробвам, но упътването на кутията ме спря "не вдишвайте, измийте си ръцете след употреба" изобщо...странно ми стана, това сега цигара ли е или не ? Simple Smile Снабдих се с 2 кутии по случайност и се чудя мога ли да,си ги изпуша класически.
Е не? Нищо няма да усетиш така и най-вероятно ще то е гадно. Идеята на тия цигари тип айкоси, гло и тн не е ли да не изгаря, а да нагрява?
Пробвах иначе преди години, гадно е😀 но беше само за пробата.
А защо взе такива 😆

# 721
Азара, не съм ги купувала, "спечелих" ги в една коледна игра и се чудя какво да ги правя, така хубаво ухаят, че ми идва ей тъй да си ги изпуша Simple Smile  Ще попитам в iqos  темата- аз съм рядко пушач на класически цигари и от нововъведения чак толкоз не разбирам.

# 722
  • София
Кое? Айкоз да се пуши със запалка? Пълни глупости.

По темата - към месец се зарибих с новите VEEV one. Не са лоши, обаче са по 7  лв и вървят много бързо - за 2 дни и съм го приключила.
Купих си течност и се върнах към моя си вейп, ама май пак ще трябва да сменям главата.

# 723
Дълго бях с вийв, но като забременях и ми се гадеше от миризми, та след като родих не мога и да ги погледна. Пак се върнах на айкос. С тези вейпове бях като залепена за тях, нонстоп дърпах, не знам ти как си… и с айкос пуша доста, ама с вейпа беше нещо страшно..

# 724
  • София
Аз особено като съм си вкъщи, през половин час си дърпам. Хич не е добре.
На работа сме ограничени, че само навън се пуши или вейпи и сега е студено. Ама вкъщи....
Дъщерята пуши ужасно много Айкоз - по 2 кутии на ден.

# 725
Аз ходех до тоалетна, за да си дръпна няколко дръпки…… вечер през нощта като стана да пия вода или до тоалетна пак.. направо ужас😀 всеедно ми беше залепена за устата.
А с айкос не съм на две кутии, ама кутия и малко.. хем ги бях спряла окончателно, но след раждането нерви и тн, айде пак..

# 726
Момичета, chat gpt ми отговори научно на всички въпроси, тъй че и след вашата категоричност, че не мога да си "изпуша" тютюнджийски veo цигарките, окончателно ги бракувам, язък! Тъй се зарадвах, че ми се падна да имам ароматен тютюн за месец напред Stuck Out Tongue Winking Eye 
Весели празници и "изпушването" да е само по хубави поводи!

Общи условия

Активация на акаунт