Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 81 992
  • 717
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз ползвах едно Voopoo две години, добре си беше, докато накрая падна батерията. Малко течеше, ама предполагам новите модели са по-добри.

# 706
Здравейте.За първи път пиша,но моля за съдействие, ако е удобно:)
Цигарата ми е Смок Норд,ще прикача снимка,като е сравнително нова,да кажем 4 месеца някъде.От вчера забелязах,че сравнително бързо и падна батерията,а днес от сутринта от 09.00 до сега до 13.00 часа от 100% вече е на 25%.
Защо може да се получава така?Извадих старата,но тя пък само ми изписва,че ми е много къс атомайзера:astonished:

# 707
Ако изписва atomizer short това не означава, че ти е къс атомайзера, а че има късо съединение. Simple Smile Не съм запознат с устройството на този Smok Nord, но би трябвало да се сменят глави, надали 4 месеца караш с една.  Пробвай да смениш това което се сменя.

# 708
Значи старата изобщо я отписвам. Е,сменям сравнително често нагревателя, даже и този,но пак ще сменя,за всеки случай. Тоест е възможно да пада по-бързо заради него?

# 709
Да съвсем възможно е. Ако укъсява някъде това означава, че смуче повече ток. Какво имаш предвид под отписвам старата?

# 710
Много благодаря, смених,да видим.Ами само с нея,със старата ми изписва atomaizer short,когато сложа който и да е контейнер с изпарителна глава.

# 711
Гледам, че този Smok Nord има два типа изпарителни глави, О,15 ома и 0,23 ома. Ти какви използваш?

# 712
Имам такива омове, но не ги ползвам,ползвам 0.6 ома,защото така ми казаха в магазина,че е по-стегната дръпката, тоест за обикновено пушене,а не за инхалиране.

# 713
Да, 0,6 ще е по-стегната. А иначе нормално колко време ти изкарва батерията?

# 714
Ами цял ден,сутрин от 06.00 до 23.00 вечерта,всичко е точно.Сега я изкарах от зарядното в 15.30 и сега до 17.00 е паднала с 10 %. Сега не мога да преценя това нормално ли е,но май е по-ок като смених нагревателя.

# 715
Отново ще вдигат акцизите (не само на цигарите, но и на всичкото що е вейп). Това включва не само никотиновите течности, но и безникотиновите, както и устройствата и ароматите, които цитирам "за целите на този закон, са тютюневи изделия". Ако досега не сте разбрали, глицеринът и пропилен гликолът са "тютюневи изделия"... Rolling Eyes Догодина, "за целите на закона" и миш-машът може да кажат, че е тютюнево изделие 😐

# 716
Здравейте,виждам че отдавна не е писано в темата,но да попитам може ли съвет за добра под система? Благодаря предварително

# 717
  • Стара Загора
Здравей, ето тази е супер. Ползвам я от доста време.
https://boombvaping.com/product/geekvape-sonder-q2-pod-kit-1350mah-3ml-color

Общи условия

Активация на акаунт