Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 84 768
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
В Гърция има, и то доста добре заредени. Simple Smile

# 691
  • Варна
Има и в Гърция и в цяла Европа/ за Румъния не съм се интересувала/. 

г-жа Монк Логика няма  нито здрава мисъл. Някакво малоумно парадиране и отчитане на дейност е всичко.

# 692
  • София
Ох, ще се побъркам ако спрат и течностите.

# 693
Имах колежка унгарка, която ми е разказвала, че при тях вейповете са забранени. Тя самата пушеше IQ*S и тютюн.
Сега живее във Великобритания и е изненадана колко много вейп шопове има там и колко са популярни.

# 694
  • София
Пък, в края на краищата, ако спрат вейповете и течностите, ще ги спра...

# 695
  • Габрово
Здравейте понеже днес забелязах, че никотиновите шотове са ми на привършване и с ужас видях, че за момента green cigar и gigadrinks от където пазарувам основно са ги свалили от продажба. Та въпросът ми е ако може да ме ориентирате от къде мога да си поръчам.

# 696
  • София
Оф, и аз имам само глицерин..
И половин шише готова течност. Ще търся...

# 697
В тази забрана, която обмислят, няма никаква логика.
Аз имам всичко за години напред,  но пак не ми харесва, пак ще е свързано с некви ограничения - по заведенията ще пушат смрадливи цигари и iq@s-и, обаче вейпа сигурно ще го забранят. Trollface
И ще си сèцкам сал' вкъщи, за всеки случай, страх ме да'н вземат да ми конфискуват някое устройство... 🤭🥹😱
 Тотално слабоумие ще бъде такава забрана. Оня, шишкавият, няма'а му казвам името, поне предлага нещо доста по-разумно, дано да го послушат. 🙏🍀🤷
Пак мисля, че изобщо не става дума за грижа за живота и здравето на децата, а за нечии интереси... 😤

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:10 от Enzyme Royal👑

# 698
  • Габрово
То това, че се гледат интереси е ясно лошото е, че се опитват да върнат хората които вече са спрели смръдливите цигари отново към тях.

# 699
Ама то това е целта... Някой губи от хората, които не купуват тютюневи изделия... 🤭
Губи и от това, че не се купуват еднократните вейпчета, които също продава този някой, но са доста скъпички, затова келешите (и не само, предполагам) се снабдяват отнякъде си - с неща, в които кой знае какво има...
И единственото адекватно решение е точно това, което предлага Шиши (който мислех, че всъщност е губещият... от вейп-а, де да знам...). Simple Smile

# 700
Според мен трябва да се организира протест.

# 701
Трябва, точно това си мисля и аз в последните дни. Но сме малко... Трудно е да се организира.

П.П. Аз подписах една петиция против забраната, но... глас в пустиня.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:32 от Enzyme Royal👑

# 702
Здравейте понеже днес забелязах, че никотиновите шотове са ми на привършване и с ужас видях, че за момента green cigar и gigadrinks от където пазарувам основно са ги свалили от продажба. Та въпросът ми е ако може да ме ориентирате от къде мога да си поръчам.
Това е информация от сайт -
Уважаеми клиенти,
тъй като никотиновите и безникотиновите бази са акцизен продукт, нямаме право да ги промотираме, представяме и предлагаме за продажба чрез онлайн пространството.

Т.е ще трябва да се обадите и/или да отидете до физически магазин да проверите как се пазарува.

Аз друго не разбирам - в куриерска фирма непълнолетни не могат да получат пратка. Веднъж едно момиче ме помоли да му взема пратка точно защото служителите му отказали - е и аз отказах.
Само със забрана за кутиите за самообслужване би трябвало да е достатъчно. Малоумна работа са нашите законотворци както винаги. Да ги осъди целият бизнес, който караха да застане на главата си с акцизите и другите изисквания и сега трябва да си свали половината магазин заради популизъм.

Аз ще си пуша - да видим как ще ми забрани някой да използвам намотка и памук. Е**ти дебилите.
Полицията спи от години кой какво диша и си бута по венците, както и всички лавки, които продават безпроблемно и вейп и енергийни и цигари на деца - сега се сетиха, че легален бизнес им е проблема.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:23 от Alcarin

# 703
Здравейте! След пушене около година на вейпове до 15-20W с никотинови соли, имам интерес да премина вече към вейповете за "напреднали". Насочил съм се към Voopoo Drag X Pro или Aspire Veynom LX. Можете ли да ми дадете мнение относно двете марки и кой от двата си струва повече?

# 704
Аз имах Veynom,но се оказа пълен боклук.Течеше отвсякъде и го изхвърлих.Не ти го препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт