Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 9

• 84 912
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
Поздравления Simple Smile
Така е, усещането от различните устройства е различно и субективно, и трябва да се пробва, няма друг начин.

# 211
Първо. Благодаря за подкрепата HeartBlush

Сивата е Joyetech eGo AIO Eco Friendly 1700mAh и с правилната течност е идиална, но.. (винаги има но Joy ) дръбката трябва е продължителна и доста често с усилие. Мощността определено и е малко. На ден я зареждам 3-4пъти. Иначе изважда чудесна студена пара и по много, с добър вкус. Супер лесно и бързо обслужване(пълнене и тн.). Не и трябват настройки или други знания. И е евтина. Добра е за начало, както и Миоки бе казала по рано, като питах и аз Blush

Черната е много по добра, но (казах ви за но-то Stuck Out Tongue Winking Eye) при нея трябва бързи отсечени дръпки, защото гори усните ако се задържите много много. Гореща е парата за моя вкус. Има много уплътнения. Едното го разбутах и прокапва от време на време. Иначе е много мощна. При зареждане държи ден ден и половина. По добър вкус и аромат. И много по директен удар в гърлото. Определено е по-добра и съответно е и по скъпа. Частите и батерията и се заменят, така че дефектите, които изброих търпят корекция, която смятам да направя по-късно.

Засега толкова, все пак от скоро ги ползвам Relieved

# 212
Освен, че могат да се ползват различни изпарители на черната могат и да се носят допълнителни батерии за резерва. При първата като свърши батерията приключваш с изпаряването. Дори и да има къде да заредиш трябва време, а при втората само сменяш батерията и продължаваш.

Какъв е изпарителя на втората? Възможно е да има глави за нея с по-високо съпротивление, които ще работят на по-ниски мощности и ще дават по-студена пара.

# 213
Освен, че могат да се ползват различни изпарители на черната могат и да се носят допълнителни батерии за резерва. При първата като свърши батерията приключваш с изпаряването. Дори и да има къде да заредиш трябва време, а при втората само сменяш батерията и продължаваш.

Какъв е изпарителя на втората? Възможно е да има глави за нея с по-високо съпротивление, които ще работят на по-ниски мощности и ще дават по-студена пара.

Цял комплект е с две еднакви изпарителни глави на 0.15ома. Ако кажеш от къде мога да си взема такива глави и наистина извадят студена пара ще имам да черпя Hug

Аа, щях да забравя устройството е Смок Скар Мини

# 214
Благодаря, за информацията Wink

# 215
  • Варна
Изпарителят на Смока е инхалатор от там и парата е гореща. Винаги съм смятала,че инхалаторите са много далеко като усещане от смръдливките и затова на начинаещите са им странни....Но това е пътя определено. Браво Telopeq!
Във времето попрочети за МТЛ изпарителите- те ще ти дадат по-студена пара и по-стегната дръпка.

# 216
Цял комплект е с две еднакви изпарителни глави на 0.15ома. Ако кажеш от къде мога да си взема такива глави и наистина извадят студена пара ще имам да черпя Hug

Аа, щях да забравя устройството е Смок Скар Мини
Няма да стане. Този изпарител е направен да създава мощна пара, която да се вдишва директно в дробовете. Ти се опитваш да изпаряваш с него като с цигара и затова става така. Принцесата ти е казала. MTL (mouth to lung) дава усещане като при пушене на цигара. Там смучеш и си пълниш устната кухина и след това вдишваш в дробовете, аромата е по-концентриран и парата по студена.

# 217
Лелеее златни сте Hug
Веднага започвам да чета и търся мтл изпарител. Ще се радвам на предложения (за такива дето стават на моето устройство, знам, че назад има много писано за това)
Още веднъж благодаря на всички 😚☺

П.п. до преди малко мислих, че съм с мтл 😑

# 218
  • Варна
Не е зле ако някой следи новостите да сподели читави МТЛ изпарители.....За съжаление аз съм безполезна Grinning . Абсолютно съм се откъснала от темата от години.
Telopeq реално всички стандартни изпарители би следвало да паснат на твоя мод. За ветерани като нас изпарителите с глави са екзотика Grinning.

# 219
Долната част там където се вкарва батерията и са бутоните за настройка се казва мод. Резбата дето се завива изпарителя е стандартна и всички изпарители могат да се монтират. За съжаление и аз и повечето тук отдавна преминахме на изпарители на които сами си навиваме намотките и сменяме памука и не сме в течение с актуалните за момента изпарители с готови фабрични глави. То вероятно и ти ще преминеш на такива в един момент както и ще започнеш сама да си правиш течностите.

# 220
Аз препоръчвам кайфун мини V3, ама трябва малко гледане на клипчета и опит как се навиват жичките и се монтират на базата. Иначе, преди бях с Аспайър, мини който е със сменяеми глави. Не знам новостите, защото съм с кайфуна от не помня колко станаха, май 4 години вече. Цената на оригиналния обаче е доста висока и трябва да се обмисли покупката. Не е за хора, които не са сигурни дали ще изпаряват в дългосрочен план. Иначе е МТЛ и вади студена пара каквато аз харесвам. Инхалаторте не мога да ги ползвам.

# 221
Малко съм като индианец в това море от видове ЕЦ, но съм упорита и в крайна сметка реших да си поръчам aspire minican като начало. Каква течност трябва до купя обаче. Нищо не разбирам...

# 222
Малко съм като индианец в това море от видове ЕЦ, но съм упорита и в крайна сметка реших да си поръчам aspire minican като начало. Каква течност трябва до купя обаче. Нищо не разбирам...
Minicanчето е хубаво пробно устройство, но батерията му е малка. Относно течността е много относително, въпрос на вкус. Ако става въпрос за спиране на цигарите, по-добре е да е с висок никотин. Аз съм на соли 10мг, но все още припалвам по някоя цигара, май трябва да я вдигна. Ароматите са безкрайно много, принципът е проба-грешка, докато си нацелиш точния.

# 223
Ейй живи и здрави да сте, при лекар само на гости да ходите и т.н само хубави пожелания Smile

Не мога да опиша какво щастие изпитах от нещо талкова дребно 😆 Смених главата с Аспаер Нотилус 3 и.. край! Това е! Съвършено е. Повече няма какво да се подобрява. Идеално е на топлина, вкус, пара, няма течове, всииичко. След всяка дръпка, като лапе пред подарък, се усмихвам. Ето как изглежда сега

# 224
  • Варна
Чудесно изглежда и това,че си намерила твоето е още по-чудесно. И един непоискан съвет...Не свиквай да държиш мода прав. Имат навика да текат понякога тия диванета Grinning ,а елктрониката никак не обича да си пийва течност.

Общи условия

Активация на акаунт