Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.2

• 58 500
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Като изключим Ейлюл и нейните излишни актьорски напъни епизода беше добър.
За фрагмана и аз съм съгласна,но забелязвам това,че тук не е както в другите сериали и двамата намериха силите да признаят неща които наистина са тежки,а това си е някакъв плюс защото друго е да ти го каже някой чужд и друго човека на който държиш.
Май ще има Мерве и Ведат накрая ми се струва.Без това Бора никак не ми е приятен идеално ще е....

Лека нощ с тези пиленца...Revolving Hearts

# 586
И от мен лека нощ с този романтичен кадър от трейлъра за 17 еп..

И линк за трейлъра с руски субтитри. Благодаря за светкавичния превод! Heart Eyes.

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456244369%2F7e731d3f3 … l_wall_-132999259

# 587
Най-после! Hands Plus1
Еп. 16 с руски субтитри! Благодаря на преводния екип!!! Heart Eyes

https://turkru.tv/povsyudu-tyvezde-ty-16-seriya.html

# 588
Привет! Hug
Благодаря за споделеното! bouquet
Както доста други теми - в началото голям ентусиазъм, а после остават няколко души, колкото да помръдват темата да не умре. Поне аз все в такива пиша. Rolling Eyes ooooh!
Демир и Селин имат толкова интересни преживявания и без Ейлюл, че присъствието ѝ само ме отблъсква като зрител. Но явно сценаристите виждат в нея единствения начин да разделят Селин и Демир и да запълват екранно време. Причината заради която Селин не пожела да изслуша Демир, беше изсмукана от пръстите и съответно безкрайно неубедителна. А във фрагмана виждаме, че започва да обвинява Демир за момента който е избрал да признае истината за връзката между него и Ейлюл #Crazy Преди това, в еп. 16, през устата на Селин чухме "невероятното" признание, че всичко хубаво трае само два дни. Странно чувство за хумор в романтична комедия.

След като ни показаха няколко целувки, сега двамата влюбени се държат като петокласници, или като женени от 20 години, или като странни типове, чиято сексуалност стига до прегръдки и маорска целувка с нос.

Не очаквам, а и не горя от желание да гледам сериален секс, но е ненормално през 21-ви век млади, влюбени да се държат като асексуални. Ако сценаристите имаха способността да излязат от клишетата, сериалът щеше да е много жив и далеч по - интересен.

Рейтингът все още се задържа на прилично ниво, но прочетох при рускините, че новият сериал "Ферхат и Ширин" с Джансу Дере, Лейла Танлар и Толга Саръташ ще се излъчва в петък, а нашия ще преместят вероятно в събота.

Ще видим дали когато Ейлюл се развихри /защото все още бялото в нея преобладава/ срещу любовта между Демир и Селин, рейтингът ще подскочи. Сигурна съм, че нито един зрител не вярва на "влюбената" в Демир Ейлюл и че след две години мълчание се е върнала заради него.

Аслъхан Малбора на корицата на списание "Gardirop"

# 589
Привет!
Да Лучия, напълно си права за ентусиазма за коментиране в началото на филма и нежеланието за писане след няколко епизода! И е така, защото на мене лично ми писна да гледам едно и също нещо повтарящо се под различно заглавие. Какво да коментирам-трътлестата Ейлюл, с бедра на римски пехотинец и уста два пъти по-голяма от на Жокера, въобще даже и не ми се коментира нуждата от присъствие точно на нейната героиня във филма! Какво още да коментирам-неадекватното поведение на Селин, когато крие глава в пясъка и избягва всеки по-сериозен разговор с Демир, когато всеки път се врътва на пети и бяга да сърба чорба, за да не позволи на Демир да я целуне, това, че в повечето случаи капризничи, сърди се, налага се и винаги трябва да е на нейното, а Демир, който е приел да бъде винаги виновен без вина, трябва да премълчава, да се съгласява, да угоди на Селин, да слуша Ведат, да търпи мерзостите на Бурак, да работи, за да спечели клиенти и вдигне фирмата на крака, да озаптява кучки като Аляра и Ейлюл!
Какво да се коментира?!? Този филм вече сме го гледали! Как пък наистина не измислиха нещо по-различно сценаристите?

# 590
Привет!
Да Лучия, напълно си права за ентусиазма за коментиране в началото на филма и нежеланието за писане след няколко епизода! И е така, защото на мене лично ми писна да гледам едно и също нещо повтарящо се под различно заглавие. Какво да коментирам-трътлестата Ейлюл, с бедра на римски пехотинец и уста два пъти по-голяма от на Жокера, въобще даже и не ми се коментира нуждата от присъствие точно на нейната героиня във филма! Какво още да коментирам-неадекватното поведение на Селин, когато крие глава в пясъка и избягва всеки по-сериозен разговор с Демир, когато всеки път се врътва на пети и бяга да сърба чорба, за да не позволи на Демир да я целуне, това, че в повечето случаи капризничи, сърди се, налага се и винаги трябва да е на нейното, а Демир, който е приел да бъде винаги виновен без вина, трябва да премълчава, да се съгласява, да угоди на Селин, да слуша Ведат, да търпи мерзостите на Бурак, да работи, за да спечели клиенти и вдигне фирмата на крака, да озаптява кучки като Аляра и Ейлюл!
Какво да се коментира?!? Този филм вече сме го гледали! Как пък наистина не измислиха нещо по-различно сценаристите?

Да, ето, това също е коментар. Grinning
Режисьорът, а и операторът вероятно като нас едва изтърпяват Ейлюл, защото в еп. 16, в сцените спомени с Демир показаха грозен профил и уста, както си я описала. Mr. Green
Докато Алара беше в сериала и гледахме онлайн, долу под темата, на надписа колко човека четат, съм виждала по 20-30 и повече. Възможно е някои вече да не гледат, но не са малко тези, които продължават да гледат сериала, четат темата, а пишем няколко.

За Селин - не бях погледнала на образа ѝ от твоя ъгъл и всъщност си права - в някои моменти издевателства над Демир. Sad
Сигурна съм, че всеки, който гледа сериала, има какво да каже, да допълни, а на мен ми е интересно да прочета.

# 591
  • AMS

Лучия, и  на мен все ми се случва същото.
Скоро забелязах в друга тема на балкона 60 човека,
а пишат само трима - четирима.
Не споделям тук напоследък, защото не гледам Навсякъде ...
От инстаграма на Боран  >>>
благодарност за поздравленията и на фотографа >>>

# 592
  • София
Здравейте, пчелички! Animal Bee

Много ми е забързано тия дни ежедневието - опитвам се поне да ви чета, но невинаги успявам. Изгледах най-накрая последните серии и, за съжаление, единственото позитивно, което намирам в сериалчето ни в момента, са Айбюке и Фуркан. Innocent Не знам за вас, но аз за първи път виждам двойка в турски сериал, на която толкова естествено да й се получават сцените. Супер сладък момент беше, когато Ведат беше отишъл у тях на гости и Селин нещо говореше и спонтанно целуна Демир по рамото/гърба. Two Hearts Имам чувството, че в повечето случаи Айбюке и Фуркан даже не играят, а просто импровизират, и им се получава много естествено и сладко. Heart Eyes

Или пък тук:

Наистина са прекрасни, мили, карат ме да се усмихвам. Revolving Hearts

Или моментът, в който Селин плаши Демир и той я притиска в стената:

Ами, за мен тук са си Айбюке и Фуркан, не СелДем. Grinning

Лично на мен в последния епизод Ейлюл (да не повярва човек! Grinning) ми беше окей, особено в края, а и във фрагмана. Осъзна, че Демир е влюбен в Селин и няма да я остави. Оттук-нататък всяко действие на Ейлюл е всъщност инициирано от оня плужек Бурак. Що не се вземат с Ейлюл, та да се свърши тая мъка. Grinning

А иначе, и аз съм съгласна, че Мерве и Ведат може да се вземат. Бора е симпатичен, но безличен, за разлика от шантавата (макар и не много приятна ми) Мерве. Тъй че може и да се получи нещо, тъкмо ще раздвижат сериала и в тая посока. Thinking

Лу, ти знаеш, че аз по принцип не съм много редовна. Pensive Опитвам се, но се прибирам в нас късно-късно и само се къпя и лягам. А през уикендите напоследък не съм и в София. Имам 100 грижи на главата, както казах - опитвам се поне да ви чета, но дори и това не смогвам напоследък. Sweat Виждам, че темата не върви и ми е мъчно, но... Pensive Иначе сериалът наистина заби за мен и пак се повтарям, но добре, че са Айбюке и Фуркан с неподправените СелДем, иначе абсолютно нищо друго интересно няма в сериала в момента. Pensive

# 593
# 594
# 595
Селин и Демир през моите очи....

# 596
Здравейте Hug Hug Hug

Цитат
Както доста други теми - в началото голям ентусиазъм, а после остават няколко души, колкото да помръдват темата да не умре. Поне аз все в такива пиша

Последовател съм в темата, само чета, но не пиша все още.
Причината не е във филма, а от страха да не се разочаровам отново.
В началото се тръгва с голямо желание, но винаги се случва едно и също. Темите се яхват от няколко дружки, които налагат своето и се държат високомерно спрямо останалите, които споделят своите мнения относно героите в дадения сериал.
Тук все още не съм забелязала тази тенденция, но това ми се случи вече в три теми на сериали които харесвах и гледах с огромно желание.

Лучия, дори в една тема /в която бяхме заедно- Назови ме по име/ се отказах след един коментар във форума на филма от една фаворитка, който беше много неприятен.

Разбира се, че това не ми пречи да се наслаждавам на сериалите, които ми харесват.

Специално в "Навсякъде ти" ми харесва непринудената и харизматична двойка Селин и Демир. Малко е разтеглив сюжета, но аз не харесвам филми с насилие, оръжия, бой и др. издевателства.
Тук съм и редовно ви изчитам.
Спокойна и лека вечер от мен bouquet bouquet bouquet

# 597
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз съм от редовно четящите темата. Обикновено винаги си чакам  българския превод и затова ми е по-трудно да се включвам в обсъжданията.
Абсолютно съм съгласна, че двойката Демир и Селин  имат едни от най-естествените романтични сцени, които съм виждала в сериал. Като излезнаха първите 2-3 епизода изгледах Мерием наведнъж заради Фуркан и там няма и процент от играта (в романтичните сцени), която се получава тук в Навсякъде ти.
Силно се надявам сценаристите да измислят нещо ново от стандартните истории и да се задържи сериала на екран. Не знам ......... да ги женят, развеждат, събират, да имат деца и пр. но да има действие. Чудя се като започват нов сериал до кой епизод имат написан сценарии. Имам чувството, че до към 5-ти епизод и после започват странните решения.
Лично аз следя и ще продължавам да следя сериала заради уникалната двойка Демир и Селин. Надявам се на повече епизоди.

# 598
  • По света и в нас.
Привет и от мен.
Може да не влизам по няколко дена,но имам ли възможност изчитам всичко.За съжаление онлайн не го гледам сериала,а чакам превод.Важното е че макар и летен сериал все още се задържа рейтинга  и на комшиите им харесва.От цялата работа и ние ще се насладим на двойката Демир-Селин.

# 599
Здравейте и от мен!
Понеже аз съм от тези, които редовно четат , но пишат много рядко или никога, за това се почувствах длъжна да напиша някой ред от името на непишещите.
Лично аз,/ пък предпологам и другите непишещи /обикновено имам различно мнение от на всички останали в темите, не харесвам това, което харесват всички, поради което коментарите ми се посрещат с насмешка или нападки. Поради тази причина, не виждам голям смисъл в това да изказвам мнението си.Предполагам ,че и част от другите непишещи  са така като мен.
Колкото до този конкретно сериал, наистина ми харесва лекия сюжет, харесват ми Фуркан и Айбуке като двойка, но само толкова.
Пълно е с глупости и не много смислени действия. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт