Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧Навсякъде ти/Her Yerde Sen❧Т.2

• 57 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Привет! Hug

Честит празник на Айбюке, Боран, Фуркан и на всички актьори от "Соколовият хълм" и "Навсякъде ти"!

Тине, написаното от мен е израз на собственото ми желание Демир да изненада Селин на необичайно място, да я смути, без тя да може да реагира заради присъствието на трети човек. Joy

Възможно е сценаристите да са измислили съвсем различен от моя сценарий. Е, не е само мой - според прочетеното. Права си - първосигнално е, каквато вероятно е и целта им.
Дано пуснат още нещо през следващата седмица, че само с този фрагман две седмици коментарите ще са еднозначни.

С гласуването не се затрудних, защото гледам само нашия сериал, радвам се, че води в класацията. Нека има удовлетворение за Айбюке след като така жестоко посякоха Соколови. Praynig

На мен всички техни сцени от епизода са ми любими, даже целия епизод - и когато се караха, и когато страдаха, и когато се прегръщаха, и когато се разделяха, погледите им, реакциите им, нежността им - неочаквано истинско, и тъжно, и обнадеждаващо.

https://vk.com/video-168905868_456240496?list=9744f3615269d9586b

# 46
  • София
Лу, привет! Kiss

Включвам се със снимките от Прага на Боран:

https://vk.com/club97093900?w=wall-97093900_11541

Пускам го от ВК, че са по-събрани. Heart Eyes

# 47
      Здравейте !
 Тине, отдавна се досетих защо ни наричаш така мило "пчелички"..До късна доба изгледах и 3 серия на СХ..Ей на този Демир не го разбирам..Нооо ..виж Ефе и Верда..Има вече и нотки на ревност от негова страна ,та било и към приятел и вълнение от самата Верда. Родителите и на двмата не се зарадваха май като ги видяха заедно..Колко вълнуваща беше и сцената с Ромео , а да не говоря за танца на Верда..омая не само зрители, мен като част от тях, но и Ефе..Продължавам днес..
   За това гласуване писах още преди и гласувам за "Навсякъде ти" поне от седмица и то по няколко пъти..като се сетя или видя линк във ВК..
Има нови снимки на  Фуркан , но искам да питам ,ако ги слагам ,качвам тук, дали трябва да са скрити? Между другото ,мисля, че точно по тези празници,когато всеки от артистите качва снимки с любимите хора , защото е с тях  си проличава личния им живот, т.е. кой с кого е в живота..Не че има значение за нас, но понякога си фантазираме за дадена двойка, а реалността е друга..
  А тези,които критикуват Айбуке..Аз не съм чела негативни коментари за нея , но явно не я познават достатъчно..

# 48
Вили, защо да криеш Фуркан Laughing Той вече се записа в историята като партньор на Айбюке Grinning

# 49
Лучи, защото темата ни е за Боран, но пък в заглавието пише, "Навсякъде ти ", а той е част от филма..Рекох да пипитам за всеки случай..
Погледи...
https://vk.com/video-168905868_456240480
Али във вестниците..В другите негови роли, които съм гледала играта му, според мен е по-успешна..

И Фуркан празнува с приятели..

# 50
  • София
Здравейте,

и аз изгледах епизода. Може би това е най-добрата серия досега. Страхотна игра на ГГ и много интересни моменти.

# 51
Щом чак на 23 август ще има епизод, то фраг и озет другата седмица може и да няма, а чак по-следващата.

# 52
  • София
Здравейте,

и аз изгледах епизода. Може би това е най-добрата серия досега. Страхотна игра на ГГ и много интересни моменти.

Абсолютно! А и фокусът беше изцяло върху тях, всичко останало в серията беше пълнеж.

Щом чак на 23 август ще има епизод, то фраг и озет другата седмица може и да няма, а чак по-следващата.
Pensive Може... Ама стискам палци да имаме поне нещичко.
Ако ли не, ще се радваме на снимките на Айбюке и Фуркан покрай празниците.

В този ред на мисли - Вили, разбира се, че можеш да пускаш Фуркан. Както и всички бивши и бъдещи (екранни) партньорки на Боран. (За тези в реала ще си помисля. Шегичка, де. Grinning)

И... последната снимка на Боран в инстаграм:

Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

# 53
Цитат
За тези в реала ще си помисля

Тинче, разглеждайки снимките му в Прага изглежда има приятелка момчето и е с нея там.
Наистина играят прекрасно и той и Айбуке в СХ..Сега ви разбирам напълно..Преди отчасти..Ха-ха..

Този снимка сигурно е момент от СХ, но не съм стигнала до него..

# 54
  • София
Вили, и Боран, и Айбюке не са показвали половинките си засега. Така че не може да сме сигурни. По време на СХ се говореше, че двамата са заедно, ама... Sad
https://www.posta.com.tr/aybuke-pusat-ve-boran-kuzum-ask-mi-yasiyor-2074568

Много хубаво колажче на нашите Уенди и Питър Пан: Heart Eyes

# 55
Боран няма приятелка, а Айбюке до миналата година беше с Джан Юджел /син е на някакъв богаташ/ - снимките са от сватбата на колегата ѝ Еркан. Казвам до миналата година, защото тази година не са ги засичали - или са се разделили, или много се крият.

# 56
  • София
Мда, вярно, Лу. Но в момента и Айбюке, и Боран мълчат относно половинки в живота си. Ще видим какво ще излезе. Smiling Imp

А ето този е въпросният Джан Юджел:

А аз ви казвам лека нощ с тези сладури, и особено с (не)прикритата радост на Демир: Revolving Hearts

И, разбира се, с последното от инстаграма на Боран: Sparkling Heart

Лека и успешна седмица, пчелички! Animal Bee Animal Bee Animal Bee

# 57
Дообре, ама ,хубаво, че нямат....
Скрит текст:
Оообаче,тази каква е на Боран,.защото е с него в Прага и сутринта имаше клипче с нея..сега го търсих,но го няма..

# 58
Вили, с Нихал и на друга екскурзия бяха заедно, но руските му свекърви още не са ги обявили за двойка. Joy Нито репортери са го засичали. Докато не ги снимат хванати за ръчичка, не се брои.

Ето я Нихал Ъшък Сачан, на 29 г. или 34 г. е, не зная, но те твърдят, че му е състудентка.

Направили са колаж със снимките от Париж и Прага.

# 59
Лу, ти май четеш старата тема за Родината, сега я прекръстиха на тема за Мирай и Боран Grinning Там малко повече от нормалното го ревнуват и ако ги питаш- никой да не се мярка около него Joy Та на тези свекърви не вярвай много,обективността малко им куца. Wink А и админите се промениха, личи си много. Confused
Аз се информирам повече от друга тема във ВК- тази за Соколовия хълм, там са по-обективни и не ги гони такава ревност. Една сериозна част от хилеоните от старата група се пренесоха там. Нали знаете- между руските групи във ВК  има войни, ревност, разни битки, надскачат се и т.н.  Laughing Ама да ги оставим тях.Sunglasses
С това момиче- Нихал, работата май е по-сериозна. Не знам какво е имало преди между нея и Боран, били са близки по студентско време. Учили са заедно в Консерваторията, да, но не е от типа приятели като другите му 3-4 от неговия курс. Друго ще да е било Rolling Eyes
Вероятно нещо пак се е зародило между тях, защото наистина в Париж бяха заедно, после Нихал замина за Щатите, върна се, после Боран бе много щастлив на снимките на филма. Hug И ето в Прага отново са заедно. Този път Боран е особено романтично настроен, снимката с двете чаши е много показателна. Rolling Eyes Хотелът също е много романтичен- хотел "Париж", стил 20-те години на 20 век.Blush
Може би има нещо красиво между тях, но се пазят. Аз ги разбирам. Като знаем какво чудо са турските медии, че и феновете, то си е за пазене.А и Боран не е от  тези хора, които обичат да се показват, просто е друг типаж.
Нихал И... /много трудна фамилия/ е на 29 години, играла е в "Сезонът на вишните" Аз не съм го гледала и не знам коя е героинята и. След това явно се ориентира към реклама и други дейности, не се е снимала. За театър не знам.
Моето усещане е, че между Борко и Нихал се случва нещо красиво и романтично и искрено се радвам. Hug Млади, интелигентни, образовани, обичащи явно сродни неща... нека са щастливи! Peace Пък нека не го показват пред широката публика, животът си е техен. Peace
Не знам какво става с приятеля на Айбюке, тя също пазеше връзката си от чужди очи.
А аз много рядко пиша за живота извън киното на актьорите, които харесвам. Simple Smile Но може би защото поведението и на Боран, и на Айбюке- деликатността им по отношение на личния живот, ми допада много повече, отколкото това, на което сме се нагледали, особено напоследък. Sick#Crazy

Ама да не завършвам с неприятни асоциации- ето един колаж от Соколовата група, парижки спомени Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 11 авг 2019, 23:10 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт