Първа кола

• 24 861
  • 334
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Притежателят на това "чудо" има развито чувство за хумор и дебел портфейл, нали бяха под шапката на БМВ за известно време  Joy Joy Joy

# 181
Като казахте розова кола - е, не е БМВ, но обърнете специално внимание на марката. Беше паркирана пред блока ни преди 2 седмици Simple Smile

Скрит текст:

Това е подигравка с колата.

# 182
  • София
Дрогиран!!! 22-годишен изрод затри журналиста Милен Цветков. Помислете си пак, какво точно искате да карате и защо???

# 183
Такива лекенца под път и над път, и момченца, и момиченца.
На момченцата боят и лишаването от парите на мама и тати ще им е най-малкото, а на момиченцата 24 часовото разпаряне.
Не мога да ги понасям.
Иначе влизат с връзки в Немската, и "елитните" гимназии, след това "учат" навън, и стават "достойни примери", бъдещето на нацията. Даже за някои "безобидното опитване на леки наркотици в контролирана среда" не било кой знае какво, нормално, нищо "притеснително", "живее" им се, искат да опитат от всичко, любопитни. Чак да се чудиш на акъла и "образУванието" им.
Не е единствен, пълно е с такива.
Представяш ли си, егати късмета - седиш си на червен светофар, без да се движиш и бам, като гръм.
Ако съм "наблюдавщият" прокурор, няма мама, няма тате, да реват, ако ще, ще го вкарам задълго в затвора, без да ми мигне окото. Но ще му се "издейства" "лекото", както става винаги.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 10:32 от FragranceFanatic

# 184
Ето затова е забранено млади шофьори да карат мощни МПС-та. Без значение дали са СУВ-ове или коли. Защото вчера заради тоталната безотговорност на един надрусан хлапак си замина един достоен, чудесен човек. Един баща на две деца. Един изключителен водещ. А това леке не само го уби, ами прецака и собствения си живот, както и този на родителите си. Сега ще го затворят за дълго време, а когато излезе част от живота му ще е минал в затвора. Родителите му ще се съсипят. И за какво питам аз, за какво? Заслужаваше ли си?

# 185
  • София
Ето затова е забранено млади шофьори да карат мощни МПС-та. Без значение дали са СУВ-ове или коли. Защото вчера заради тоталната безотговорност на един надрусан хлапак си замина един достоен, чудесен човек. Един баща на две деца. Един изключителен водещ. А това леке не само го уби, ами прецака и собствения си живот, както и този на родителите си. Сега ще го затворят за дълго време, а когато излезе част от живота му ще е минал в затвора. Родителите му ще се съсипят. И за какво питам аз, за какво? Заслужаваше ли си?

Няма страшно! Точно родителите са първо-второ и третопричината за случилото се.

# 186
Сутринта по телевизията казаха, че шофьора на аудито има книжка от 2016 г. Това вече не е млад шофьор. За 4 години би трябвало да е достатъчно опитен, за да не се стига до такива ситуации. Просто ума ми не го побира. Как дори не се е опитал да спре? Ако е нов шофьор е по-нормално да няма спирачен път - все пак при тях трябва по-дълго време за реакция в подобна ситуация. Но един шофьор на 4 години би трябвало да се опита поне да спре. Жалко, че джипа не е могъл да спира сам Sad.

# 187
  • София
... Но един шофьор на 4 години би трябвало да се опита поне да спре. Жалко, че джипа не е могъл да спира сам Sad.

Ноо, един ДРОГИРАН ШОФьОР с 4-годишен стаж, не е длъжен да се опитва да спре...

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 11:25 от Mунчо

# 188
А това леке не само го уби, ами прецака и собствения си живот, както и този на родителите си. Сега ще го затворят за дълго време, а когато излезе част от живота му ще е минал в затвора. Родителите му ще се съсипят.

Би трябвало да е така, ама дали? Да не вземат утре да го пуснат под гаранция, а други ден да се окаже, че е зад граница в неизвестна държава. Някой да знае дали съдия Ченалова отново приема поръчки или я замества друг съдия?

# 189
Не е въпроса толкова на колко години е един шофьор, а дали има сиво вещедтво в главата. Предполагам сега разбирате защо исках да си взема по голяма и тежка кола, защото ако другата кола не беше японски миксер, а Х3 или Х5 се съмнявам, че някой щеше да пострада така фатално. Бог да го прости г-н Цветков, добрите хора си отиват по празниците!!!!!

# 190
Глупости. Х3 щеше да даде същата фира. Q7 - е доста по-голям от нея. Просто щеше да е добре, щом са решили да му купавт мощен джип, поне да има повече екстри, като това да спира сама. Ако го имаше това, нямаше изобщо да се случи този трагичен инцидент

Обаче аз друго се чудя - Милен е бил първа кола на светофара. Другите два светофара са били на зелено. Аудито удря Мицубишито със 100 км. в час, без изобщо да се опита да спре и го изстрелва на 20 метра в кръстовището. Как не са отнесли някоя от колите, които в този момент са преминавали перпендикулярно на зелен светофар

п.п. Сега прегледах техническите характеристики на Мицубишито и БМВ Х3 - разликата е само в дължината със 100 мм и то в полза на мицубишито. БМВ-то пък е по-тежко с около 400 кг.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 13:57 от Lady Cassiopeia Duval

# 191
Не е въпроса толкова на колко години е един шофьор, а дали има сиво вещедтво в главата. Предполагам сега разбирате защо исках да си взема по голяма и тежка кола, защото ако другата кола не беше японски миксер, а Х3 или Х5 се съмнявам, че някой щеше да пострада така фатално. Бог да го прости г-н Цветков, добрите хора си отиват по празниците!!!!!
Въпросът не е само дали би оцелял в катарстрофа, а и дали самият ти като млад и неопитен шофьор няма да предизвикаш такава. На пътя има доста "въшки" и "японски миксери", както пренебрежително ги наричаш. Не е само до сивото вещество, опитът в шофирането също има голямо значение и това се опитваха да ти обяснят тук, жалко че не го разбра.

# 192
Не е Мицубиши, а Субару, доколкото се вижда Форестър. И то съвсем не е маломерна кола. Това, което според мен е убило Цветков е, че при удар отзад явно не се е отворил еърбег - казаха, че си е разбил главата във волана и стъклото.

# 193
  • София
Преди известно време, се практикуваше нещо (не си спомням точно името на "играта"), което накратко се състоеше в това, да преминеш с кола през натоварено кръстовище на червен светофар. Обикновено в тъмните часове, като се правеха залози, дали нисколетящият самолет ще премине безаварийно. Комбинацията от дрога и липса на спирачен път, ме кара да си мисля, че някои индивиди, все още може да са увлечени по това "приключение".

Ако ще си играем на предположения, бих казал, че първо главата на Цветков е паднала на задната седалка (в повечето японски коли трудно можеш да регулираш правилно опората против камшичен удар) и едва след това може да се е ударил във волан и предно стъкло, което обаче не може да се случи (специално удар в стъклото), ако си с колан. Преди мнооого години, жената на мой приятел, караща модерното тогава малко полско Фиатче, пострада по подобен начин на голямото кръстовище пред НДК  между България и Черни връх. При положение, че е била втора кола на червен светофар а зад нея е имало още 3 автомобила, симпатяга подобен на снощния, но с Мерцедес S класа, беше преместил цялата колона с една дължина напред, отново без спирачен път. Познатата ми ходИ един месец с яка, независимо, че Фиатчето имаше спортни седалки до тавана и главата на водача можеше да се върне не повече от 20 сантима назад. Законите на физиката са страшно нещо, когато ги впрегнеш в причиняването на повреди по човешкото тяло...

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 14:29 от Mунчо

# 194
Преди известно време, се практикуваше нещо (не си спомням точно името на "играта"), което накратко се състоеше в това, да преминеш с кола през натоварено кръстовище на червен светофар. Обикновено в тъмните часове, като се правеха залози, дали нисколетящият самолет ще премине безаварийно. Комбинацията от дрога и липса на спирачен път, ме кара да си мисля, че някои индивиди, все още може да са увлечени по това "приключение".

Не може да е това. Елементът 'руска рулетка' на онова е да не уцелиш кола, минаваща напреки на твоя път, а не да се натресеш в кола, спряла пред теб. Я не е гледал, я нещо е бърникал музиката, я се е обърнал назад към мацката...

Общи условия

Активация на акаунт