след секцио проблем

• 611
  • 5
  •   1
Отговори
здравейте преди 10 месеца родих секцио вече 3 месец имам обилна воднисто леко гнойно течение с ужасна миризма.нетърпима мирезма.3 месец вече се лекувам и без ефект никакъв 😣😖на последния преглед пред очите на генеколога изпадна шеф от матката и каза че е от това и вече няма с какво да ми помогне .някоя от вас имала ли е този проблем и как сте процедирали.благодаря ви

# 1
  • София
Предполагам, че е изпаднал конец от шеВа. Възможно е да има и още нещо, щом има и лоша миризма. Най-добре смени доктора и поискай да ти направят т.нар. "офис хистероскопия".

# 2
  • София
Смени лекаря, звучи несериозно да ти каже, че няма с какво повече да ти помогне при очевидно наличие на някаква инфекция.

# 3
открих плоблема и той е че са ме шили с неразгращ материал.отидох на друг специалист в друг град и се шашна.сега ще ме чистят на ново .дано да няма др такива

# 4
  • София
Ако става дума за вътрешни шевове, вземи епикриза от новия лекар и подай сигнал. Това е престъпление. Така може да убият някоя жена или да я увредят.

# 5
още са в мен не съм ходила да ги вадя пускам ислесвания тя пойска.бих ги съдила дори ако си намеря добър адвокат.определено това е касапство

Общи условия

Активация на акаунт