Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 19 983
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мами, при прием на Ротарикса има ли условие преди или след ваксината да не я храня, че утре ни предстои първи прием и да знам дали да я накърмя преди консултацията?
За готвенето какво да ви кажа - вчера цял ден правих една супа, сложих и едни пържоли да запека, но ММ ги довърши. Ние не спим почти през деня (като изключим унасянето за 15-30мин) и за нищо не ми остава време. Хапвам след 16, а преди обяд на разходката ям някакви бисквитки и ядки и това е. Само се притеснявам да не ми намалее кърмата, но съм се запасила с чайове и хапчета сминдух.

# 376
Една друга питанка, има ли мами, които в момента застъпват майчинство или гледат деца с много малка разлика (до 2 години)? Как се справяте с новородено и другото дете? Имаше ли трудности през бременността, напр да не можете да носите детето на ръце?

# 377
Откраднах част от юнската Flushed и приковах ММ към малката Joy
Яренце нас си ни пропуснала на първата страничка -10.07.2019 бебе Габи 😊 поздрави на всички мами и малките бебоци

# 378
А аз съм с момченце на 10.07. 💙

Яренце нас си ни пропуснала на първата страничка -10.07.2019 бебе Габи 😊 поздрави на всички мами и малките бебоци

# 379
За ротарикса - изискването е да не яде 30 мин след нея. Моята бебка не я хареса на вкус и някаква част изплю, още като й я даваха.

# 380
  • София
За ротарикса - изискването е да не яде 30 мин след нея. Моята бебка не я хареса на вкус и някаква част изплю, още като й я даваха.
Благодаря!

# 381
  • София
Сигурна ли си, че си се похвалила в темата, че си родила? Flushed Уж всичко бях прегледала внимателно...

Добавих ви всички Simple Smile

# 382
Здравейте, и аз се включвам тук. Моето момиче Мая се роди на 02.07 Simple Smile

# 383
Ууффф.. Ей ме на, пак с въпрос.. Две вечери бебка пропуска по 2 хранения.. Преди това пропускахме само 1.. Снощи яде в 21ч. и заспа като пън.. Мм се прибира в 4 сутринта и ме събужда и вика кога трябва да яде... А аз сънена Astonished в 12ч.. И той ми вика ами то е 4, не сте ли яли.. Пропуснали сме 2 хранения.. Та въпроса ми е - трябва ли да я събуждам когато пропусне ядене или две ?

# 384
  • Пловдив/София
Ууффф.. Ей ме на, пак с въпрос.. Две вечери бебка пропуска по 2 хранения.. Преди това пропускахме само 1.. Снощи яде в 21ч. и заспа като пън.. Мм се прибира в 4 сутринта и ме събужда и вика кога трябва да яде... А аз сънена Astonished в 12ч.. И той ми вика ами то е 4, не сте ли яли.. Пропуснали сме 2 хранения.. Та въпроса ми е - трябва ли да я събуждам когато пропусне ядене или две ?
Че ти трябва да черпиш Simple Smile) чудесен нощен интервал ти прави. Ако яде добре през деня и наддава, няма нужда да будиш нощем, освен ако педиатър е казал друго.
Аз съм на седмото небе, че бебка направи пуза от 12 до 4 сутринта... е преди това се приспивахме три часа Simple Smile) може би се е насукала добре...
Ротарикс няма да слагам май, не покрива всички щамове и при толкова много ваксини, не искам и допълнителни. За варицела се замислям, че баткото е с ужасни два белега на лицето и изкара тежко Sad
Знаете ли как се броят кризите на радтежа- от началото на седмицатс ли? Например ние сме в пета и след 2 дена почваме шеста (на 35 дни е), дали сме в wonder week? Понеже намали спането денем и започна да суче по-често и да плче повече...

# 385
Не, разбира се. Нека спи. Аз не бих будила заспало дете.

# 386
Чак на 3 септ. сме при педиатърката.. Ще я оставям когато се събуди, а ако има спад в теглото ще започна да я събуждам за хапване.. Аз се притесних да не и е лошо нещо.. Знам ли..  Само че не плаче, смее се и тн..

# 387

Нашето бебе пропуска сутрешното хранене в 6ч от 2 седмици насам, яде в 11-12 последно и след това се буди към 8-9 и изобщо и не я будя да яде в 6, така че според мен ако е много гладно детето ще си се събуди да си иска.

# 388
ние ядене в 23 и се събужда в 4 не го будя той като по часовник се събужда 4 да яде и си надава добре така че според мен не я буди тя ако е гладна ще се събуди не се притеснявай

# 389
ние ядене в 23 и се събужда в 4 не го будя той като по часовник се събужда 4 да яде и си надава добре така че според мен не я буди тя ако е гладна ще се събуди не се притеснявай
а после от 4 чак в 8 сутринта се събужда да яде

Общи условия

Активация на акаунт