Отговори
# 600
  • София
Правилно предполагаш...Прово даже не знам какво е.

Което ми припомня как това лято моя син общува с китайчетата в групата си и те го питат дали слушал Азис. Ами - не. Обаче в Китай бил супер популярен. А както аз сама установих - и в голяма световна институция във Вашингтон. Go figure.

# 601

Ако синът на Шарки се отбива чат пат към клуб 33 и Прово, в което изпитвам известни съмнения, може да се засечем. Другаде няма къде.

аз пък знам какво е Прово, синът ми често ходеше там, както и цялата му компания от НЕГ и АК, и не виждам нищо странно в това, точно им беше време на тия години да се забавляват, а и "читанките" отдавна не са онова клише за пъпчиви девствени очилатковци Simple Smile

# 602
Провокатьор е дискотека, в бившия хотел Радисън срещу НС. Веднъж трябвало да пее Алисия, ама дошла полиция и 70% се изнесли, та отменили събитието.

# 603
  • София
Не, там не ходи. Имат си някакви "явки" по Витошка и в Парадайз мола. И е на другия полюс на музиката, чалга не слуша. Наскоро "откри" "И рибар съм, и ловец съм"  и в къщи беше луд смях. То и аз не я бях чувала.

# 604
Е, в Парадайз си е в постоянното присъствие.
Всъщност Попеа е права, дечицата на наборите, които имат пари, често са мамини синчета и не стават. Татковците много се мешат, пък и дават лош пример с личния живот.
Ще кажа на щерката да се огледа за някой як зубър, пък ще го почакаме да се развие. Предполагам, че математик ще ми трябва.

# 605
  • софия
Е, той Ежко откога търси снаха! Давай щерката, обещаващ е зетя! Как не сте се сетили досега?!

# 606
Е, той Ежко откога търси снаха! Давай щерката, обещаващ е зетя! Как не сте се сетили досега?!
Късно. Стар ерген. На всичкото отгоре - пълнолетен...

# 607
  • София
Сго-дих-ме-се! Само форумска сватба не сме имали още.

# 608
  • софия
Айде, айде..... имаш още един, непълнолетен....

# 609
Айде, айде..... имаш още един, непълнолетен....
Търси се девойка от 6 до 15 годишна, с желание да осинови математик и да е лекоатлет (моичкия бяга бързо).
Да я бива в мирните преговори (надали ще стреля по-добре от жена ми)
Grinning

# 610
  • София
Математикът си има майка, а девойката ще си роди като му дойде времето. Младежъ мъж ли ще става или ще го вбебешавате?

# 611
Тю, да му се не види. Къде се навъртат математиците? В някое кафе около СМГ-то?
Всъщност имам по-добра идея. Два-три курса с метрото всяка сутрин преди училище до АК или Бизнеспарка и ще стане работата. Сигурно е пълно със зубъри.

# 612
Математикът си има майка, а девойката ще си роди като му дойде времето. Младежъ мъж ли ще става или ще го вбебешавате?
Мъжете никога не порастваме, само играчките ни стават по-големи, както се вижда от снимката на дребния Grinning

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 01:48 от Ezhko

# 613
  • София
Така ви е удобно, няма биологични основания.

# 614
  • София
На Нотарис идеята с “навъртането” съм я наблюдавала с красива девойка от ФЕГ, в BH. Че чак си спестява пари от закуски за да има за такси да отиде и се върне от BH - защото ако ползва крака и автобус, ще си разбие имиджа.

Ами по мое мнение, стратегията не работи, задълго гадже не успява да задържи.

Общи условия

Активация на акаунт