ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 25 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, аспираторче за нос ще взимате ли и какъв..
Сега бях в Хипо, има някакви механични и някакви обикновени ,ръчни за по 2-3лв...
Не мога да се ориентирам.
А прах за пране какъв?

# 451
Но шпа ми каза гинеколог в България да пия тъй като папаверина е спрян за сега и не се намира в аптеките. Каза да пия само ако имам болка в стомаха. Аз си изпратих тъй като не знаех тук има ли го. И ми каза ако имам стягане с болка да пия и магнерот. Тук все още не сме говорили на такива теми ако имам болки какво мога са пия.
Steys,
Предполагам , че е грешка, но понеже 2 пъти го пишеш  ще обърна внимание. Едно е да те боли корем , друго е стомах.Така както описваш е корем и вероятно контролиран прием на но-шпа ще помогне.За стомах, има вероятност да са киселини , рефлукс.....Обсъди детайлно с твоят лекар ,само така можеш да получиш адекватен съвет и лечение.
За всички мами с болежки ,бързо се оправяйте.Няма да е лесно ,започват дните си болежки и придърпвания☺кураж,момичета!

Fffrrr_bs,
За мен това е от излишните покупки 😉

# 452
  Тук все още не сме говорили на такива теми ако имам болки какво мога са пия.
Без налична такава, няма как да се коментира. Болки много, медикаменти също.
Пиши днес след прегледа. Палчета всичко да е наред!

Fffrrr_bs, аз също не ползвам. Колкото по-малко се пипа носа, толкова по-малко секретира и създава проблеми. При нужда се промива само. Педиатърът на детето ще ти обясни как като му дойде времето.

Intriga, сигурно е много вълнуващо да знаеш кога точно ще се роди. Все така да се държи шийката и да изкара до края!

Весе, много хубав сън❤ Аз дори не се сънувам бременна. Повечето ми сънища са свързани с вода. Все плувам и ми е едно леко.

# 453
Имаш право по-скоро е корем и е ниско долу. Казаха, че било нормално и да си почивам повече. Ако получа силни болки като при цикъл веднага да ида в болницата. 

Но шпа ми каза гинеколог в България да пия тъй като папаверина е спрян за сега и не се намира в аптеките. Каза да пия само ако имам болка в стомаха. Аз си изпратих тъй като не знаех тук има ли го. И ми каза ако имам стягане с болка да пия и магнерот. Тук все още не сме говорили на такива теми ако имам болки какво мога са пия.
Steys,
Предполагам , че е грешка, но понеже 2 пъти го пишеш  ще обърна внимание. Едно е да те боли корем , друго е стомах.Така както описваш е корем и вероятно контролиран прием на но-шпа ще помогне.За стомах, има вероятност да са киселини , рефлукс.....Обсъди детайлно с твоят лекар ,само така можеш да получиш адекватен съвет и лечение.
За всички мами с болежки ,бързо се оправяйте.Няма да е лесно ,започват дните си болежки и придърпвания☺кураж,момичета!

Fffrrr_bs,
За мен това е от излишните покупки 😉

# 454
Скрит текст:
Аз си взех този комплект за изписване   сивият. Ако е много топло няма да го завивам,че е дебеличък гащеризона.
Много е хубаво, от къде го купихте?

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 16:20 от AnMary

# 455
Момичета, аспираторче за нос ще взимате ли и какъв..
Сега бях в Хипо, има някакви механични и някакви обикновени ,ръчни за по 2-3лв...
Не мога да се ориентирам.
А прах за пране какъв?

Аз пера с Тео бебе лилав и бебешки омекотител на  Ленор.

# 456
  • not found
Така се изкушавам в тези жеги всичко от нета да си поръчам или да си ги нахаресам и да ги изпратя на желаещите да правят подаръци Hug Много ми е топло , никъде не ми се ходи, тази седмица малко зор си дадох - пазарихме за баткото за училище , униформи , оправяхме гардероба - стари дрехи ... ми изморих се много, отделно и по други задачи тичам ежедневно , днес съм си дала почивка , искам да си лежа цял ден , да си гледам телевизия , да си чета книга ...
Дрешките за изписването са страхотни , сладурски , на мен ми се иска нещо в цвят мента - луда съм по този цвят в последно време Blush Много ми е тривиално синьото и с баткото го избягвах, въпреки , че има много красиви нюанси , обичам много жълто , общо взето цвят да има , ММ в началото много ми се пенеше за тези цветове , но вече и той носи жълто , мента , корал ... Sunglasses ще свикне и за детето е едва ли ще го облека в корал , но в жълто определено .
Аспиратор за нос няма да вземам - много ми е гнусна тази машинка , дано никога да не ми се налага да я ползвам , гади ми се само като се сетя какво се прави с нея ...
За хапчетата съм много невежа - каквото ми кажат - това пия , изследвания ми правят , надявам се всичко да е наред , нямам нерви да се панирам , това сериозно го казвам , влизам в някакви филми и трудно излизам , за това не си го причинявам . От както четох в темата за сладоледа съм яла само 2 пъти със страх , на принципа съм , че колкото по- малко знам е по- добре за мен . Искам да се радвам на бременността въпреки всичките ми болежки , неспане ...

# 457
Днес ми е от тежките дни,от сутринта корема много ми тежи едвам се завъртам от едната на другата страна,тромава съм и подпухнала..
Ние взехме комплект с ножичка и другите неща,въпреки че аз не исках мм настоя 😒Купих течния прах на Дм ultra sensitive с него като начало после ще пробвам друг,омекотител не съм взимала...

# 458
Скрит текст:
Аз си взех този комплект за изписване   сивият. Ако е много топло няма да го завивам,че е дебеличък гащеризона.
Много е хубаво, от къде го купихте?
може от тук https://cocoa-bg.com/product/1597/komplekt-za-izpisvane-obicham-da-spya.html

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 16:20 от AnMary

# 459
Така се изкушавам в тези жеги всичко от нета да си поръчам или да си ги нахаресам и да ги изпратя на желаещите да правят подаръци Hug Много ми е топло , никъде не ми се ходи, тази седмица малко зор си дадох - пазарихме за баткото за училище , униформи , оправяхме гардероба - стари дрехи ... ми изморих се много, отделно и по други задачи тичам ежедневно , днес съм си дала почивка , искам да си лежа цял ден , да си гледам телевизия , да си чета книга ...
Дрешките за изписването са страхотни , сладурски , на мен ми се иска нещо в цвят мента - луда съм по този цвят в последно време Blush Много ми е тривиално синьото и с баткото го избягвах, въпреки , че има много красиви нюанси , обичам много жълто , общо взето цвят да има , ММ в началото много ми се пенеше за тези цветове , но вече и той носи жълто , мента , корал ... Sunglasses ще свикне и за детето е едва ли ще го облека в корал , но в жълто определено .
Аспиратор за нос няма да вземам - много ми е гнусна тази машинка , дано никога да не ми се налага да я ползвам , гади ми се само като се сетя какво се прави с нея ...
За хапчетата съм много невежа - каквото ми кажат - това пия , изследвания ми правят , надявам се всичко да е наред , нямам нерви да се панирам , това сериозно го казвам , влизам в някакви филми и трудно излизам , за това не си го причинявам . От както четох в темата за сладоледа съм яла само 2 пъти със страх , на принципа съм , че колкото по- малко знам е по- добре за мен . Искам да се радвам на бременността въпреки всичките ми болежки , неспане ...
На мен този комплект за изписване са ми взели за подарък и се съгласих само заради цвета, 😍

# 460
Прах ползвам неензимен.

Голди, свърших и аз това с униформите вече. Само обувки останаха.
С теб сме на една цветова вълна. Баткото е целия корал това лято. Аз купувам само жълти,червени, зелени, оранжеви дрехи. Синьо много рядко и наистина трябва да ми хареса. И ММ научих така. А за мента - купих на малкия едно елече за есента в този цвят. Гледах някъде по сайтовете бебешки неща в тази гама, но не се сещам в кой точно. Иначе по магазини ходя изключително рядко. Всичко поръчвам онлайн.

likeawind, дано те отпусне! На мен вчера ми беше много тежък ден. Днес обаче наваксвам.

# 461
Golden*Carnival аз повечето бебешки дрешки ги поръчах от интернет. Чакам кошарата до края на месеца и началото на другия ще взема всичко което ми е останало,та да се приключва с покупки.
За баткото също началото на септември пазарим,за това първо ще оправя него,а след това останалите неща за бебко.
Незнам как ще издържа цял ден обикаляне из мола и нехаресване на всичко от страната на баткото обаче. Много е труден,не харесваме еднакви неща,не иска и да пробва и пазаруването за училище ми е кошмар с него..Този път каза,че ще слуша и пробва без да се караме....А дано!

# 462
Момичета, ходих да си взема болничния за последните 45 дни, но моят лекар не ми даде обменната карта..Да ви питам, колко важна е тя, и не може ли да мина без нея? Нямам много желание да се връщам при него, тъй като е един заядлив  дядо с треперещи ръце, но поне даваше болнични без проблем Simple Smile

# 463
Момичета, ходих да си взема болничния за последните 45 дни, но моят лекар не ми даде обменната карта..Да ви питам, колко важна е тя, и не може ли да мина без нея? Нямам много желание да се връщам при него, тъй като е един заядлив  дядо с треперещи ръце, но поне даваше болнични без проблем Simple Smile
Обменната карта не се ли взима/дава от следящото те АГ?

# 464
Обменната карта не се ли взима/дава от следящото те АГ?
На мен АГ която ме следи ми даде 45-то дни и обменната карта.

Общи условия

Активация на акаунт