ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 25 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Ето този тип. То навсякъде различно ги водят. Не знам да имат едно общоприето име.

# 166
Момичета да ви питам ще купувате ли от тези комплекти с ножичка,четчица,аспиратор и т.н видях че има намалени в айко за 19.99 несесера и незнам дали цената е добре

# 167
И аз ги гледах и се чудех. Може и да взема, въпреки че не съм наясно до колко е приложим и нужен.

Като говорим за покупки вече, да повдигна пак темата с количките....
Избрахте ли, купихте ли и ако да  каква..
На мен ми е сложен избора, рових и в темата за колички, но пак не мога да се ориентирам
В събота се убих да обикалям магазини, повечето са някакви супер нисък клас, паянтови..
Другата крайност са тея с цена 2000+  което пък ми идва в повече. Искам нещо в по-нормални граници. Вие към какво сте се насочили? Аз имам колебание между 2 модела, но...

# 168
Аз взех висок клас количка, втора употреба. Baby design модел Lupo.
Нова с трите коша е около 1300лв.
Стабилна е много, с помпащи гуми, кошовете са големи. Висока е и удобна за кръста при вдигане на бебето, но е доста тежичка.
Аз я бутах на мн неравен терен, при мен няма асфалт, сложих и едното куче в коша да се вози Grinning много лесно се бута.

# 169
На мен повече от 5-600 лв за количка не ми се дават честно казано... Като най-вероятно ще си потърся намалена количка от някой английски сайт

# 170
  • Пловдив
Благодаря , Pampers. Да, тези гащеризончета са най-необходими за есенно зимни бебенца. Чудесно.

Количка Yoyo и тва е. Или харесвам boogaboo и едни цветни Cosatto. Но ще изчакам. Първите зимни месеци в порт бебе. После 3тия месец взимам една лека количка и това е. Не искам 3 в 1, 7 в 1 и тем подобни тежки неща, които първият път ползвах на 2 разходки с родено бебе на 1ви ноември...

# 171
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет. Налага ми се да започна на пия желязо. Първо ми изписаха малтофер, но от него изобщо не мога да ходя до тоалетна и се налага да пия дуфалак. Казаха ми да пробвам с тотема.  Вчера да е ходих до спешното с болки, мислех че са пак контракции, а се оказа че е от запека. Голям кеф?! При вас как действа? Някакви съвети как да се справя. Гледам да пия повече вода, да хапвам плодове, но ефект няма.

# 172
Аз пия желязо + билкова кръв и имам запек и точно кято теб, получавам болки. Преди да се усетя, че е от това....и аз се филмирах.
Аз пия мляко прясно, ям активия, плодове. Но и те не помагат особено...

# 173
Аз пия Сорбифер+ билкова кръв + пробиотик.
Отделно ям круши, сливи, сок цвекло- действат ми разхлабващо.
Доктор Сигридов каза, че от желязото е най- добре Сорбифер или Тотема да се пие.

# 174
  • София
Аз пия желязо Сорбифер Дурулес от около 2 месеца. Първоначално се опита да ми причини запек, но аз ям много плодове и зеленчуци, пия магнезий и така си ходя редовно до тоалетната. Рядко пропускам някой ден. Моят съвет е да ядеш повече плодове и зеленчуци, сутрин може да хапваш смляно ленено семе в кисело мляко или каквото ти харесва. Таханът също е полезен за тази цел. Изобщо не трябва да се оставяш до не ходиш до тоалетна повече от един ден.

# 175
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет. Налага ми се да започна на пия желязо. Първо ми изписаха малтофер, но от него изобщо не мога да ходя до тоалетна и се налага да пия дуфалак. Казаха ми да пробвам с тотема.  Вчера да е ходих до спешното с болки, мислех че са пак контракции, а се оказа че е от запека. Голям кеф?! При вас как действа? Някакви съвети как да се справя. Гледам да пия повече вода, да хапвам плодове, но ефект няма.

Аз пия raw iron от zdravic.com, нашишето изрично пише, че не запича, отделно всеки ден пия Omni biotic panda.
Ако решиш пробвай, при мен проблем няма.

# 176
  • София
Аз взех GB BELI AIR 4 от ОЛХ с двата коша за 400лв. Супер запазена с оригинален дъждобран и зимно чувалче на Mamas&Papas. Ще взема и столче за Сайбекс. И вмесно 1300лв. ще ми излезе 600лв.

# 177
Спряла съм се на кика боо мауи 3в1, 650 лв е в Хиполенд. Напълно ме устройва, дано не сгреша и да се представи прилично количката ии да отгледам с нея поне едно бебче 😁☺️

# 178
А за козметиката, спрели ли сте се на някоя. Мисля за Мустела, попаднах на един комплект от : Нежен Измиващ Гел 500мл
Хидра Бебе Лосион 300мл
Масажно Олио100мл
Витаминен Защитен Крем 1-2-3 при смяна на пелените 50мл. Всичко това за 57 лв, но не знам в комплект ли да поръчам..

# 179
За козметика мисля да взема за измиване на глава и тяло и за мазане -  Биодерма. За подсичане Хип и Судокрем.

Въпреки че от болницата ме посъветваха да ме купувам от сега козметика, а като се роди бебето да говоря с лекарките и да обсъдим според кожата му какво би било най-добре.

Но аз нямам търпение, все едно апреката не е пред нас и ще свърши всичко ...

Общи условия

Активация на акаунт