Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от матрака Nani Sirena Fresh?
Какви са препоръките за избор на матрак за дете с размери 120/200 см?
Какви са впечатленията от матрака Magniflex Riviera?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от матрака Nani Sirena Fresh?
-
Какви са препоръките за избор на матрак за дете с размери 120/200 см?
За дете с размери 120/200 см се препоръчва да изберете матрак, подходящ за подрастващи. Потребителите дават положителни отзиви за матраци от марки като Нани, Jysk и iSleep. От съществено значение е да се вземе предвид комфортът и качеството на матрака, като се избере подходящ модел, който осигурява подходяща опора и комфорт по време на сън.
-
Какви са впечатленията от матрака Magniflex Riviera?
-
Какви са препоръките за избор на матрак за хора с болки в кръста и проблеми в гърба и кръста?
-
Какви са мненията за матрака Wellpur F30?
.Матракът стърчи около 14см, влиза около 7см. Стана по-високо защото поисках 25см чекмеджета, за да прибирам завивките, станаха много удобни за целта. Но казвате, че е напълно нормално, че бях почнала да се замислям да го прекроява. Иначе фугата на дългата част не се усеща, само на късата.
Мисля си, че едни 3см надолу ще ме успокоят, ама няма как да стане. Иначе ето го леглото, а таблата как ви се струва, много ли е висока?