От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Някой има ли матрак JYSK?

# 616
Не е точно така, не може да го направи супер, но подобрение има. Конкретно за твърд матрак едни 6 см мемори отгоре го правят приемлив.
Сега съм хвърлила око на тези на промоция в Кауфланд / пак заради цената

# 617
Моето мнение от личен нещастен опит, след купуване на няколко вида топ матраци (като изхарчените общо пари в крайна сметка бяха колкото цената на нов матрак), е че никой няма да подобри комфорта на неудобен матрак.

Определено е така . Но аз изглупих и си купих някакъв псевдоматрак и ми се ще да го коригирам .
За момента не мога да инвестирам в нов матрак . И моето мнение съвпада - но за момента не ми е по джоба

Разбирам те напълно, защото поради същата причина много години отлагах купуването на нов матрак и харчех няколко пъти малки пари (а един от тях ми беше и бая скъп) за топ матраци и все се разочаровах, всяка сутрин се събуждах уморена и като пребита.  Има ли възможност да намериш фирма/магазин, където предлагат матраци на изплащане. Продай също този матрак, така също би си помогнала за депозит, за теб е неудобен, но за някой друг ще му е точно като комфорт. Парите, които си отделила за топ матрак също ще помогнат към изплащането на нов удобен матрак.

# 618
Това , което съм купила за 50 лв няма как да продам за повече от 30 , той е почти неизползван - като нов е .
Но за 80 лв не мога да купя читав матрак - така мисля.
 Засега ми е спасението в топматрак за 60 лв . Това ще е .

# 619
Много магазини, които предлагат матраци, предлагат на изплащане. Няма смисъл от топ матраци и излишно дадени пари, няма да стане много по-добре. И изобщо се чудя каква е ползата от топ матраците. Временно може и да спаси положението, но със сигурност сутрин си като пребит, щом матракът е неудобен. Много хора правят грешката да си купят скъпа спалня и да ѝ сложат най-евтиният матрак и то без да пробват мострата дори. Винаги се мъчим да ги убедим ако имат определен бюджет за двете, да дадат повече пари за матрака, а не за спалнята.

# 620
  • оттам, откъдето започва България
В последното изречение от поста на Стрина Калина е истината.

# 621
100% вярно. Но понякога човек пробва и му се струва, че е избрал правилно, а после решава, че му е твърд. Тогава един топматрак от мемори оправя нещата до голяма степен. Пиша от опит.

# 622
Аз говоря предимно за случаите, в които идват клиенти, готови да дадат 2000 лева за спалня и като стигнем до матрака казват " Възможно най-евтиния, че имам бюджет от 2300 за спалня и матрак". И тогава започва голямото убеждаване. Другият вид клиенти са тези, които поръчват онлайн и като ги питам " Вие пробвали ли сте този матрак?",  почти винаги ми отговарят с Не. И тогава най-любезно ги каня да дойдат на място и да си изберат, за да не разхождаме матраци насам-натам. Темата е полезна, но кой матрак е добър, е много субективно мнение и съм се убедила в това по клиентите.

# 623
Така е. Аз десетки пъти пробвах матраците на Темпур, повтаряйки мантрата и опитвайки се да се самоубеждавам, че те са най-добрите, защото за няколко хиляди лева и след много суперлативи няма как да не са най-удобните. Това обаче не им "помогна" да станат такива за мен. Така че всеки си има своята представа и усещане за комфорт и е най-добре матраците да се пробват отново и отново, за да се убедим, че те са точните за нас.

# 624
  • София
Така е. Аз десетки пъти пробвах матраците на Темпур, повтаряйки мантрата и опитвайки се да се самоубеждавам, че те са най-добрите, защото за няколко хиляди лева и след много суперлативи няма как да не са най-удобните. ....
И аз в същата дилема!
Харесвам Темпур много, но също така почти се "влюбих" в Бахама на НАНИ.
Още ще го мисля...
Най-много ме впечатли, че Темпур не позволяват да се образуват рани от залежаване. Да не дава Господ да се залежаваш, но това е показателно как действа на кръвообращението.

# 625
  • оттам, откъдето започва България
Кой модел е този матрак Темпур, който да не позволява да се образуват рани от залежаване. Thinking

# 626
  • Варна
Това със залежаването ми се струва маркетингов номер.

Трудно се преценява само от мостра, лягаш за 5 минути, а не за 8 часа. Най-добре е да се купи с право на замяна, но малко търговци го предлагат. Аз знам само Юск май.

# 627
Това със залежаването ми се струва маркетингов номер.

Трудно се преценява само от мостра, лягаш за 5 минути, а не за 8 часа. Най-добре е да се купи с право на замяна, но малко търговци го предлагат. Аз знам само Юск май.
Лидл и Кауфланд има и опция да го върнеш .
За Лидл съм сигурна . Но оттам матрак или топматрак не съм купувала . Топ матрак се бях навила - но изтървах момента

# 628
  • София
Кой модел е този матрак Темпур, който да не позволява да се образуват рани от залежаване. Thinking
Сенсейшън е модела, на който ние сме се спряли, но мисля, че за всички модели се отнася.

# 629
Привет Simple Smile
Бихте ли ми препоръчали матрак 160/200. Скоро родих и кръста доста ме боли. Понякога се будя нощем и не мога да мръдна. Сегашния матрак става някак като вдлъбнат по средата и не мога да си намеря място. Иска ми се да е по-твърд, но все пак и да не убива. Не знам ортопедичен ли трябва да гледам ?! Има толкова голям избор, че не знам от къде да започна. Само с пружини май не искам да е

Общи условия

Активация на акаунт