От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 124
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Всеки може да направи матрак с определени характеристики. Трудното е тези характеристики да останат непроменени във времето. Евтините матраци се степват, хлътват, променят си твърдостта и т.н.
Аз се сдобих с евтин матрак - който е много твърд и търся топ матрак за да мога да спя на него.
Засега бюджет около 50-60 лв - макс 70 .
 Не мисля да мръдне в близките години - направо е невъзможно да се спи на него - или аз не съм свикнала на подобен.

# 601
Няма топер с такава цена, който да ти свърши работа.

# 602
https://www.emag.bg/matrak-aloe-vera-gloria-82x190x14cm-gl-aloe-82/pd/D9NCJMMBM/  Този е матракът - ама на мен ми е много твърд .
Повече от 100 лв нямам възможност да дам за топматрак 

# 603
Здравейте, в Метро има матраци Memo Care Iseep. Цените са много ниски спрямо други на пазара. Може ли пнения дали са добри! Ние сме с матрак на Екон вече 13г. Нищо му няма , просто ме влезнала муха да го сменя и сега само матраци гледам... Магнифлекс ли са най-добрите в момента?

Здравейте,
матраците на промоция във вериги като Метро или Кауфланд например са произведени специално за  тази промоция. Като характеристики се различават от моделите на съответната марка - такова е моето впечатление. А и няма как да се пробват, няма изложени мостри. Преди 3 години си взехме матрак на половин цена от Кауфланд - на Магнифлекс с 2см мемори. Още след 2 години се слегна и сега е ужасно твърдо, нито мемори се усеща, нито пък е равен,  вдлъбнат е по контурите на телата ни, а гаранцията е....17 години.

Някой има ли впечатление от LAGO на Нани?

# 604
Здравейте, в Метро има матраци Memo Care Iseep. Цените са много ниски спрямо други на пазара. Може ли пнения дали са добри! Ние сме с матрак на Екон вече 13г. Нищо му няма , просто ме влезнала муха да го сменя и сега само матраци гледам... Магнифлекс ли са най-добрите в момента?

Аз закупих; Доволни сме; Водят го ортопедичен, към твърд;

# 605
  • София

Здравейте,
матраците на промоция във вериги като Метро или Кауфланд например са произведени специално за  тази промоция. Като характеристики се различават от моделите на съответната марка - такова е моето впечатление. А и няма как да се пробват, няма изложени мостри. Преди 3 години си взехме матрак на половин цена от Кауфланд - на Магнифлекс с 2см мемори. Още след 2 години се слегна и сега е ужасно твърдо, нито мемори се усеща, нито пък е равен,  вдлъбнат е по контурите на телата ни, а гаранцията е....17 години.

В Кауфланд и Метро се продават матраци от бейсик сериите на матраците и съответно цените им са по-ниски. Можеш да заявиш гаранцията и да видиш дали няма да ти го сменят. В Метро някой матраци могат да се пробват.

# 606
Има ли някой на който са му подменили матрак след няколко години ползване. Общо взето тя деформацията се усеща като полежиш и не е видима с просто око. Чудя се по какви критерии преценят.
Иначе ние взехме Магнифлекс Силвъркеър чудех се между него и Магне Гранде но реших да е малко по-мекия. Дано ми е удобен че имам проблеми с гърба и кръста.

# 607
С линия се проверява хлътването. Над определени см трябва да е за да ги уважат рекламацията..4-5 бяха някъде...дали на Нани..дали на Юск...тях съм чела. Тоест трябва да е видимо. Отгоре слагаш нещо равно -линеал/ плоскост..и мериш там където е дупката колко см е тя всъщност.

Дълбоко се съмнявам че ще успееш. Направо съв готова да си отрежа...айде косата да е...не крака 😄..яко ти уважат.

Чети в сайта на производителя...там ги има условията...как се мери..кое се вери..па кое се признава...

# 608
Здравейте! Някой ползва ли матрак Amber? Четох хубави отзиви във фейсбук страницата им и доста се навих за такъв матрак: уж с кехлибар, антиакарно, антибактериално действие и т.н. Една колежка си купи от техните възглавници по около 200лв на брой и каза, че доста бързо са се сплескали и започнах да се разколебавам. Ако има някой ползвал матрак Amber Origin или Amber Sense ще се радвам да сподели мнение.

# 609
# 610
Ми екстра са. Мемори пяната си е мемори пяна, друго няма. Ще вършат работа.

# 611
От магазина ни обясниха, че Нани са се отказали от сваляемия калъф за еднолицевия Каспия полифлекс, защото след пране се свивал и имало недоволни клиенти.  Иначе като качество смятам, че нашият матрак е добре - дамаската ми харесва, стегнат е и почнах да му свиквам вече, въпреки, че продължавам да си мисля и за топ матрак Simple Smile
В хотелите ( поне в тези, в които се сетих да погледна) матраците са пружинни и на мен също са ми много удобни, но не посмях да си купя такъв заради скърцането, което неминуемо в един момент ще се появи предполагам.
Добре, нека кажат ползвателите на матраци с покет пружини - скърцат ли?
Спя на този вече 3 години, не ми е скръцнал никога. Имала съм гости, които са искали да си ходят с матрака ми.
https://kambo.bg/dvulicev-matrak-elegans-7-zoni-usilen.html

# 612
Моето мнение от личен нещастен опит, след купуване на няколко вида топ матраци (като изхарчените общо пари в крайна сметка бяха колкото цената на нов матрак), е че никой няма да подобри комфорта на неудобен матрак.

# 613
Моето мнение от личен нещастен опит, след купуване на няколко вида топ матраци (като изхарчените общо пари в крайна сметка бяха колкото цената на нов матрак), е че никой няма да подобри комфорта на неудобен матрак.

Определено е така . Но аз изглупих и си купих някакъв псевдоматрак и ми се ще да го коригирам .
За момента не мога да инвестирам в нов матрак . И моето мнение съвпада - но за момента не ми е по джоба

# 614
Не е точно така, не може да го направи супер, но подобрение има. Конкретно за твърд матрак едни 6 см мемори отгоре го правят приемлив.

Общи условия

Активация на акаунт