От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Хубавите не са с найлон,  а с някаква мембрана като в скиорските екипи - много е тънка и не шумка.

# 676
Възможно е.
Найлон го употребих образно, не буквално.

# 677
Нашите са от Jumbo - отгоре хавлиена, отдолу си е нещо като тънък гумиран филм, но шумка малко. И запарва. Но ми трябваха спешно и не намерих други на поносима цена. Трябва да видя на Роксима как са, има фирмен магазин на 200 м от нас.
А относно дишащи да са - няма как да стане според мен. Ако са дишащи, сигурно ще пропускат.
Аз имам дилема за матрак от Jysk - оказа се по-мек отколкото очаквахме, явно наистина като се затопли от тялото меморито, се отпуска и омекотява и потъваме Laughing Много ми е удобен, но сутрин съм като пребито куче - боли ме кръст и гръб. То и на предишния ме болеше, та не е сигурно, че матракът е виновен, но просто е супер странно усещането - много комфортно докато лежиш, но като станеш сутрин, все едно не си отпочинал...
И понеже можем да го заменим все още, се чудя дали да го правим, или да си караме с него. Има и по-твърда страна, май е без мемори, но самата тапицерия отдолу е на едни бабунки и не ми се вижда да е направена за спане.
Абе, в сериозна чуденка съм....

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 08:40 от Pали

# 678
Рали, ти кой взе...от по-меките ли...там ф80-85 ли се водеха?

# 679
Среден се водеше, един от най-високите е - или Ф120 или 130. Но един от консултантите в пловдивския магазин ни каза, че въпреки, че е обявен като среден, си е баш мек и не е за нас, вземали го за деца предимно. Но затова трябва поне по 10-на минути да пробва човек преди да избере, а на мен ми е неудобно толкова. И така, оказа се прав, въпреки, че не му повярвахме тогава.

# 680
Е, аз лежах по 5 минути. 10 пъти ходих. И пак нищо не разбрах Joy

# 681
Да, голямо тото се оказа изборът на матрак. Ако трябва да бъда честна, много по-лесно си избрах мъж, отколкото явно ще ми отнеме за матрака Laughing

# 682
Навремето как наслуки го избрахме, направо го поръчахме нанито тирена.
И сега пак такъв втори имаме в спалнята, че и в детската. Наплаших се аз направо Joy
То искам да опитам нещо различно, ама...
Не смея. Тц!.

# 683

А относно дишащи да са - няма как да стане според мен. Ако са дишащи, сигурно ще пропускат.

Ти зачеркна и Гортекса и цялата индустрия за скиорски, сноуборд и планинарски екипи Simple Smile
Става дума за мембрани с микроскопични дупчици, толкова малки, че водните молекули не минават докато са в течна фаза, а само парата минава. Общо взето всички са на този принцип:

# 684
Нищо не съм зачеркнала, ама имайки предвид каква парА са горепосочените от теб дрехи, едва ли протектори те за матрак, които всички сме виждали, са такива. Силно се съмнявам. А пък си мисля, че ако се случи напикаване примерно, едва ли няма да пропусне тая хай-технология 😉

# 685
О, да, със сигурност не са с гортекс, а с нещо по-евтино, ама то не е нужно да е най-доброто. На едно детско напикаване ще издържи, ако не е менте.

# 686
Здравейте момичета. Харесали сме матрак на  Парадайс Кашмир и матрак на Нани Лаго мемори. Ще се радвам на отзиви за тях.

# 687
  • Пловдив
Ние също днес пробвахме Нани Лаго и останах очарована. Малко ми е над бюджета обаче и се чудя какво да правя Simple Smile
От всичко, което тествахме (Нани Сирена фреш, Isleep Duosense, Memory spring  и Cosmopolitan, Нани Аруба ), този най-много ни хареса като комфорт.
Търсим по-твърди матраци, тъй като аз имам проблеми с гърба.

# 688
Купихме го днес. Сега чакаме да ни го доставят. Ще се включа с отзиви. Взехме го от магазин Брава. Възползвахме се от безлихвен стоков кредит на 5 вноски. Платихме 240 лв първата вноска и останаха още 4 вноски по толкова. Подариха ни 2 мемори възглавници на Нани. Малко са мънички, но са хубави за децата. Доволна съм. Пробвахме и други матраци но този ми хареса най-много.

# 689
  • Пловдив
Точно и ние днес в Брава в Пловдив ги пробвахме. В сайта им пише, че двете възглавници не важат за Нани, ще се обадя утре да питам.
Няма да дочакам отзивите сигурно, защото промоцията изтича скоро и ще трябва да взема решение.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 18:03 от lili_78

Общи условия

Активация на акаунт