Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 84 063
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Просто не мога да се въздържа да не кажа, всички ходят до Одрин, най-хубавите имитации си ги взимам оттам.Почти срещу магазина с едрите бели семки има малко магазинче.Имат доста имитаци, на около 7 лв за 50 мл и издържат доста.

# 316
  • Burgas, Bulgaria
Никакви сходства няма Линтерди с Пантерата на Картие,дори не се доближава до него.Различни парфюми са и за мен той не е ретро,просто при някой кожи има лек ретро привкус,но в никакъв случай не е ретро парфюм.По питането къде има Роксан тук,в Мол Галерия,Girl of now вижте на Мартинез.
Здравей, Кристалче, както знаеш аз съм "пантерозависима" и след дълго разносване на Пантерките от Парфен и от Заг осъзнах следното: имитацията на Парфен е аналог на парфюма, а тази на Заг имитира тоалетната вода. Дълго време бях в чужбина и не успявах да се включа тук, но бързо и жадно поглъщам всичко, което сте споделили! Преди да замина си поръчах Сантал Роял в имитация на https://www.perfume-parlour.co.uk , както и същата на https://www.kameya.bg , ами, както очаквах хареса ми изпълнението на Камея, не защото е българско и родно, а защото са се справили в пъти по-добре от англичаните! Heart Heart Heart
P. S. Роксан в Бургас се продава и в Елитис /бившето кино Родина, втори етаж /.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 20:12 от kolevaangela

# 317
  • София
Здравейте! Suddenly diamonds ли е имитация на Boss orange?От утре е намален в Лидл на 8.39лв.

# 318
На Kameya бихте ли споделили кои са най-точните попадения?
В търсене съм на Santal Royal, максимално доближаващ се до оригинала, както и Crystal Noir.

# 319
  • Burgas, Bulgaria
Как да е - отначало ме лъхна едно много ретро ухание. Викам си - ей ся се прекарах. Като се поизмириса спирта вече започна да се усеща тамян, сандал и пудра. Няма цитрус или поне аз не го долавям, не е и много траен. Това е мнение от две пръсвания. ще изчакам да застудее и отново ще пробвам. Дано тогава да се разкрие по-добре, за сега съм на кантар.
Странно, при мен пък осезаем е цитруса и да, наистина е ретро и зимен /мъх, пудра/ но все пак е сътворен в далечната 1925 г.! Според мен версията на Камея е много близка до оригинала, разбира се, обаче е въпрос на PH на кожата, сезон и др. В тази връзка намерих тази интересна статийка /малко офтопик/ https://parfium.bg/blog/post/koi-sa-parfiumite-koito-shte-se-izp … i-sled-100-godini  Heart

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 21:27 от kolevaangela

# 320
  • Burgas, Bulgaria
Търся имитация на Samsara на Guerlain. Някой да е чувал? От тук разбрах за имитацията на Shalimar на Kameya. Взех го вчера, пръснах  - не е за сега. За по-студено време е.  На моята кожа се усеща предимно тамяна и сандаловото дърво, леко има и ванилия.
Преди време намерих и си поръчах имитация на Самсара от Perfume Parlour, останах силно разочарована точно от това им изпълнение, никаква връзка с оригинала, да си поръчаш този аромат от тях според мен е грешка. Доколкото си спомням търсих и в Лорис /Бургас/, но ми казаха, че отдавна нямат Самсара. Sad

# 321
Здравейте! Suddenly diamonds ли е имитация на Boss orange?От утре е намален в Лидл на 8.39лв.

Да той е.Никак не е за изпускане.Много трайна и сполучлива според мен,имитация.

# 322
  • Пловдив
На моята кожа хич не беше траен...

# 323
Днес си получих поръчката от момчето от олх/базар от Заг.
Хвърлих се на сляпо с 5 от 6 аромата и си струваше.
Взех Армани Си, Трусарди Дона, Алиен, Линтерди, Булгари Голдеа - страхотни и наситени аромати.
И вечният ми фаворит , който пълня на пореден път е Отровното момиче на Диор (с който непрекъснато обирам комплименти 😁).

# 324
Здравейте дами, бих искала да попитам рефанската версия на Bvlgary Omnia Crystalline с номер 162 на тоалетната вода или на парфюма е имитация?

# 325
Здравейте, наскоро взех от Мартинез 2 парфюма, но мисля, че направих алергична реакция. На някой друг случвало ли му се е?

# 326
И на мен ми се зачервява кожата от единия от парфюмите на Мартинез, а от другия - не. След няколко часа зачервяването отшумява от самосебе си, но избягвам да пръскам от близко разстояние и се старая да е предимно върху дрехи.

# 327
  • София
От кои парфюми на Мартинез се алергосвате?

# 328
Аз до сега такива проблеми нямам. Странно ми е, че някой ги има. Ползвам всякакви парфюми /оригинални и имитации/десетилетия вече. Казват, че парфюмите, имащи в състава си повече натурални съставки - те предизвиквали повече алергични реакции, не химията! /логично!/...

# 329
И аз досега нямам такива оплаквания,пръскайте по дрехите,косата,не директно

Общи условия

Активация на акаунт