Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 84 056
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Аз също нямам оплаквания от този род.Пръскам смело и по много.😀😀😀

# 331
Аз пръскам само върху дрехи и никога на кожа(зачервява се и щипе)и нямам проблеми.Освен това ароматът,приложен на дреха е по-дълготраен .

# 332
  • Бургас
Нямала съм никога такъв проблем с парфюми,но аз си пръскам само по косата.

# 333
  • Пловдив
Нямала съм никога такъв проблем с парфюми,но аз си пръскам само по косата.
Вярно...?
Нарочно или заради дразнене?

# 334
  • Бургас
Нарочно де,споменах вече,че съм нямала такива проблеми с парфюми!А и ароматите пръснати по косата влачат хубав шлейф при мен и се усещат много от околните.Kissing Heart

# 335
  • Пловдив
Нарочно де,споменах вече,че съм нямала такива проблеми с парфюми!А и ароматите пръснати по косата влачат хубав шлейф при мен и се усещат много от околните.Kissing Heart
да, да...и при мен така се случва Simple Smile

# 336
При мен се появи от имитация на Tom Ford Tuscan leather, но не съм пръскала повече, ще пробвам другата седмица. Направи ми впечатление, че срокът на годност е до януари 2020 и се чудя дали пък не се е развалил по-рано?

# 337
  • BG-DE
Правилно съхраняван (на тъмно) парфюм не се разваля, имам аромати на 20+ години и им няма нищо. Аз също пръскам само по косата 😊

# 338
Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но как точно пръскате парфюм по дрехите, не стават ли петна? На кожата не ми се задържа достатъчно дълго аромата, а косата ми в повечето случаи е вързана. Благодаря!
И ще е полезно за мен да споделите по колко "пръскания" правите, за да се усеща аромата не само от мен, а и от околните Simple Smile

# 339
Аз пръскам само по косата.
Пръскам по много обаче ..... 5-6 пъти. Обичам аз сама да си усещам аромата.

# 340
  • Бургас
Зависи какъв е парфюмът и в каква обстановка съм.Примерно от Коко Мадмоазел Интенз ми стигат точно две апликации да го усещам ужасно дълго време,той е безспорен шампион от към трайност.По-леките ги пръскам стабилно 8-9 пъти.Bowtie Карата на Картие също при мен е с потресаваща трайност,Мон и Мон Флорал също,Пойзън гърл..

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 18:08 от Bright Crystal

# 341
Аз пръскам по  коса, кожа, дрехи и по много.Обичам и аз да си го усещам аромата.Най-много ми  се задържа по дрехите.Днес към 12ч обилно се напръсках с Л'интерди и го разносих в жегата.Два часа го усещах интензивно,сега вече само на блузата ми.
Не съм забелязала да ми оставят петна по дрехите, а пръскам и на бели.Дори и парфюма  на La Rive ,който имам е тъмен на цвят,но не ми оставя никакви следи.

# 342
Аз пръскам навсякъде яко 6-7 от повечето парфюми,понеже не правя икономии както едно време/сега има цени за всеки и имитации и т.н/но монтал,удовите,Angel и др.от тази артилерия 1-2 пръс:))

# 343
По косата си гледам да не пръскам, защото се задържа прекалено дълго и, ако на другия ден пръсна друг парфюм, се смесват и не е ОК. А не вярвам да си миете косите с шампоан всеки ден, защото това гарантирано съсипва косата. По дрехите остават петна - факт. Особено по белите. Затова гледам да не пръскам отблизо, а по - отдалеч, така, че до дрехата да достигне фин спрей, а не струя. По кожата си пръскам. Зад ушите, преди пръсках на китките откъм вените, сега свикнах да пръскам на китките - обаче отгоре - там кожата е по - плътна и парфюма се задържа по - дълго. Общо взето зависи от парфюма колко пъти ще се пръсна, но и аз пръскам щедро като повечето от вас. Съвременните парфюми не са кой знае колко наситени и без това /с няколко изключения/... Обичам парфюма да пулсира, да го усещам интензивно, а не като "лек повей/нюанс/... Simple Smile Пръскам за себе си. Не "за хората".  Имам по - малко от десет парфюма, при които този ефект го постигам едва с едно - две леки пръсвания. Просто това са Парфюми в истинския смисъл на тази дума. Но отново ефекта, който целя е плътност, наситеност, шлейф. На работа се съобразявам, но само доколкото избирам парфюми, които не са прекалено трудни за възприемане от парфюмно НЕизкушени хора... Цветенца, тревички, нещо сладко... Simple Smile Понякога, обаче, си нося смело и по - изчанчените неща Simple Smile Трябва все пак да уточня, че в сградата има централизирана климатизация, а офиса е от "открит" тип. Ако беше малко стайче без климатик, може би нещата щяха да са по - рискови...  : )

# 344
  • Бургас
Аз си мия косата всеки ден през ден и смея да твърдя,че косата ми изобщо не е съсипана.Всеки си преценя сам за себе си.Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт