С какво ви дразнят свекървите? – 113

• 31 111
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Пак добре, че не си казала на ключаря да ти пише всеки ден. Joy
На крачка съм.  Embarassed

Афродита, не. Обаче, случвало се е да няма ни вест, ни кост цял ден и въпреки че съм наясно, че е забравил, заблеял се и нещо подобно, малоумното червейче на безпокойството започва да ме яде- да не би все пак да се е удавило говедото с говеда.

Мако, дали е в коч компания или с мацка, все еднакво се шашкам да не се удави.

# 736
  • София
Значи да разбирам, че ако е с жена си на море /примерно един ден/ и се заблея по нея и морето няма да хукнеш да звъниш на приятелите му? Да си дойдем на думата.

# 737
  • София
Значи да разбирам, че ако е с жена си на море /примерно един ден/ и се заблея по нея и морето няма да хукнеш да звъниш на приятелите му? Да си дойдем на думата.

Зависи- ако знам, че е позволил да му се покатери на главата "милата" толкова, че ще му вдигне скандал до небесата, задето съм се обадила, а пък се притеснявам, ще звънна на някой от коч компанията, да ги видя добре ли са.

Пак стигаме до това- кой и къде ще хукне да звъни, не е твоя работа, щом не те засяга пряко.
Въпрос на елементарно възпитание- като това, да не бъркаш в чужди чанти и джобове.

# 738
  • София

Въпрос на елементарно възпитание- като това, да не бъркаш в чужди чанти и джобове.
Ама ако някой трети човек бърка в на друг трети човек чантата ние би следвало да игнорираме, щото "кво те бърка теб" нали така беше? Или сега ще кажеш морални норми? Щото на мен пък ми влиза в моралните норми да не звъня на трети хора с две деца в 2 през нощта.
С други думи, бих подивяла който и познат или непознат да тръгне да им звъни на които и да било трети лица с деца през нощта (обобщавам да предотвратя извъртането)

# 739
Ще действам като полицията- ако липсва 48 часа, пускам го за издирване.  Laughing

# 740

Зависи- ако знам, че е позволил да му се покатери на главата "милата" толкова, че ще му вдигне скандал до небесата, задето съм се обадила, а пък се притеснявам, ще звънна на някой от коч компанията, да ги видя добре ли са.

Пак стигаме до това- кой и къде ще хукне да звъни, не е твоя работа, щом не те засяга пряко.
Каква е логиката да звъниш на човек, който изобщо не присъства на почивката, за да разбереш дали са добре почиващите? Че той откъде да знае?! Rolling Eyes Sweat Smile

# 741
  • София

Ама ако някой трети човек бърка в на друг трети човек чантата ние би следвало да игнорираме, щото "кво те бърка теб" нали така беше? Или сега ще кажеш морални норми? Щото на мен пък ми влиза в моралните норми да не звъня на трети хора с две деца в 2 през нощта.
С други думи, бих подивяла който и познат или непознат да тръгне да им звъни на които и да било трети лица с деца през нощта (обобщавам да предотвратя извъртането)

И от позицията на каква ще хукнеш да раздаваш правосъдие, че не се сещам?
И какво ме интересува мен, че ще подивяваш? Като си зле с нервите, отиваш и търсиш помощ.
Като си зле с първите седем години и последващите, просто не ми се мяркаш подивяла.
Ако синът ми е имал неблагоразумието да си свали критериите толкова ниско- проблемът е негов.
 И точно такива изцепки са най- късия път към осъзнаването и "бягай с 200". Mr. Green

Анонимен, логиката е елементарна- няма сведения да си забранила на мъжа ти да се обажда на приятелите си, затова жената научава от тях как е сина ѝ.

# 742
  • София
То май няма как да си добре с нервите и да ти е навик да звъниш на приятелите на сина си, когато е на море с жена си  или пък в 2 през нощта и то в сем. с 2 малки деца (?!?) Satisfied и първите 7, че и следващите ми липсват при такива изцепки SatisfiedSatisfied

# 743
То няма данни и да е забранено на мъжа да се чува с майка си. Няма проблем, слънцето пече силно, разбираемо е някои да ги удря в главата. Ама пак не виждам как свекървата ще разбере как е синът ѝ като пита човек, който не е с него?! Ми да се звънне на снахата или на сина си.

# 744
  • София
Извинявай, звънящата на семейства по нощите ли ще ми говори на мен за "първите седем"? Едно е да употребяваш разни фрази, друго е да ги разбираш, не всеки умее и двете.

# 745
  • София
То няма данни и да е забранено на мъжа да се чува с майка си. Няма проблем, слънцето пече силно, разбираемо е някои да ги удря в главата. Ама пак не виждам как свекървата ще разбере как е синът ѝ като пита човек, който не е с него?! Ми да се звънне на снахата или на сина си.
Анонимната не каза този приятел дали не е бил и той с тях на морето. Предполага се, че или е бил, или че се чува всекидневно със синът. На снахата не звъни, понеже едно време е държала на всекидневен отчет от нея и накрая се стигнало до скандал. Защо не е звъннала на сина си - остава загадка.

# 746
  • София
Извинявай, звънящата на семейства по нощите ли ще ми говори на мен за "първите седем"? Едно е да употребяваш разни фрази, друго е да ги разбираш, не всеки умее и двете.

Не си извинена- елементарно е преди да пишеш, да се запознаеш с действащите лица и изпълнители в огромната драма, "обадила се на приятеля на сина си". Mr. Green

Не аз съм го направила.
Обадилата се, е звъняла на приятеля привечер.
Обаждането през нощта е било по повод земетресение и познай, оплакването е било от жената на приятеля, на жената на нещастника, случил на "мило"... Simple Smile

Така че, чукча нека първо чете и осмисля и после да се хвърля да раздава правосъдие където не му е работа.

# 747
Значи важното е на се угоди на свекървата, пък че има оплакващите се, не е от значение Sweat Smile

# 748
  • Най-красивата страна
Дори и в конкретния случай,който се коментира тук,пак свекървата е нетактична и несъобразителна.
Какъв човек трябва да е,за да не може да се усети ,че досажда.
Толкова ли е сложно да остави момчето на спокойствие поне за 5 дни?
Снахата изпусна парата.Да,грубо се изрази момичето,ама явно и беше дошло в повече.
Защото такива ,като нейната свекърва се държат по този начин не само,когато сина е на почивка.
Предполагам,че в ежедневието тормозът е по-голям.

# 749
  • София
Скрит текст:

Не си извинена- елементарно е преди да пишеш, да се запознаеш с действащите лица и изпълнители в огромната драма, "обадила се на приятеля на сина си". Mr. Green

Не аз съм го направила.
Обадилата се, е звъняла на приятеля привечер.
Обаждането през нощта е било по повод земетресение и познай, оплакването е било от жената на приятеля, на жената на нещастника, случил на "мило"... Simple Smile

Така че, чукча нека първо чете и осмисля и после да се хвърля да раздава правосъдие където не му е работа.
Хубаво е да си прочетеш собственото конско Simple Smile
Обаждането в 2 през нощта е било от същата тая свекърва, на семейство - прители на сина й, а поводът е бил земетресение, което само тя е усетила, т.е. й се е сторило, че има такова!

Общи условия

Активация на акаунт